05 / 05 / 2024

Mücahit Çelik

Mücahit Çelik

Bingöl'deki İnalı Mahallesi’nde Medine Camii’nin temeli düzenlenen törenle atıldı. Temel atma törenine birçok kişi katıldı.

Bakan Özhaseki açıkladı! TOKİ, 1 milyon 340 bin konut yaptı...

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, "Binlerce kişilik orduyla inşa için çalışıyoruz, 4 bin 334 köyümüzde çelik karkastan evler yapmaktayız. Buna göre, TOKİ 22 senede 1 milyon 340 bin konut yaptı" diye konuştu.

Çelikten yapılan binalar depreme 8 kat daha dirençli!

Dünyada bilinen tüm depremlerde, çelik yapılar diğerlerine kıyasla çok daha az hasar aldığı belirtiliyor. Fakat Türkiye’deki yapıların çok azı çelikten meydana geliyor. Buna karşın, çelikten inşa edilen yapıların depreme 8 kat daha dayanıklı olduğu ifade ediliyor.

Alba Yenilenebilir Enerji Çözümleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alba Yenilenebilir Enerji Çözümleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Tuzla'da 160 bin TL sermaye bedeli ile Muammer Büber ve Mücahit Fatih Albayrak ortaklığında kuruldu.

Mt Gayrimenkul Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

Mt Gayrimenkul Danışmanlık Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Yusuf Timur Savcı ve Mücahit Murat ortaklığında kuruldu.

Solo Concept Mimarlık Limited Şirketi kuruldu!

Solo Concept Mimarlık Limited Şirketi Büyükçekmece'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Mücahit Kaya tarafından kuruldu.

İksa Demir Büküm Ve Çelik Sanayi Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli yapıldı! 

İksa Demir Büküm Ve Çelik Sanayi Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. İksa Demir Büküm Ve Çelik Sanayi Ticaret Anonim Şirketi'nin merkezi Ataşehir'de yapıldı.

Karmod'dan barınma krizi çözümüne "müstakil çelik ev" önerisi!

Karmod Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Çankaya, son dönemlerde yaşanan barınma krizi için çelik evleri önerdi. İşte Çankaya'nın dikkat çeken açıklamaları...

Msh Yapı İnşaat Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Msh Yapı İnşaat Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Mücahit Selim Hazar tarafından kuruldu.

Tasalı Grup İnşaat Mimarlık Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tasalı Grup İnşaat Mimarlık Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Müücahit Ebrar Tasalı tarafından kuruldu. 

Depremzedeler için yapılacak 9 bin konuttan 3 bininin ihalesi tamamlandı!

Osmaniye'de yapılacak 9 bine yakın kalıcı konuttan 3 bininin ihalesinin tamamlandığı açıklandı. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakan Yardımcısı Mücahit Demirtaş konuya ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

Haki Plastik İnşaat Mobilya Otomotiv İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Haki Plastik İnşaat Mobilya Otomotiv İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ahmet Furkan Koca ve Mücahit Duman Ceyhan ortaklığında kuruldu.

Güzelsan Yapı Hafriyat İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Güzelsan Yapı Hafriyat İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 4 milyon TL sermaye bedeli ile Cihat Güzelyurt ve Mücahit Güzelyurt ortaklığında kuruldu.

Arçelik derin dondurucularda indirim fırsatı! Fiyatları ne kadar? İşte 22 Ekim 2022 fiyat listesi…

Kaliteli beyaz eşyanın adresi Arçelik derin dondurucularda indirim var mı? Arçelik derin dondurucu fiyatları ne kadar? İşte 22 Ekim 2022 fiyat listesi…

Mücahit Çelik Haberi

Mücahit Çelik

Temel atma törenine, Bingöl Belediye Başkanı Yücel Barakazi, İl Müftü vekili Şemseddin Aydoğdu, AK Parti İl başkanı Yılmaz Seven, Memur-Sen İl başkanı Mücahit Çelik, İttihad’ul Ulema üyelerinden Molla Sahap Korkutata, kurum amirleri ve mahalleli katıldı.



Kur’an-ı Kerim tilavetiyle başlayan temel atma töreni yapılan konuşmalarla devam etti. Törende konuşan Medine Camii Derneği Başkanı Abdullah Tunç, “Bugün temelini atacağımız 2 Bin metrekare alanı ve 575 metrekare ibadet alanı bulunan,  bay ve bayan olmak üzere 2 ayrı taziye evi bünyesinde barındıran camimizin hayırlara vesile olmasını diliyorum. Camimizin bir an önce tamamlanıp ibadete açılması için hayırseverlerin bu konuda yardımlarını bekliyoruz. Bingöl’ün gelecek kuşaklara hizmetine vesile olmasını Rabbimizden niyaz ediyoruz.” şeklinde konuştu.


Yapılan konuşmaların ardından Medine Camii’nin temeli dualar eşliğinde atıldı.


Bingöl...