22 / 05 / 2024

Mudanya sahil dönüşümü

Mudanya sahil dönüşümü

Mudanya Belediye Meclisi Turizm Komisyonu Başkanı Hüseyin Esen, Mudanya'nın turizmde Türkiye'nin ve dünyanın maka kentlerden biri olması yönünde önemli çalışmalara imza atılacağını vurguladı.

Bursa'nın 5 mahallesinde kentsel dönüşüm için start verildi! Asrın projesi geliyor!

Bursa'da kentsel dönüşüm çalışmaları için start verildi. Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, ''Asrın projesi'' olarak adlandırdığı kentsel dönüşüm projesini başlattıklarını açıkladı.

Bursa Mudanya'da değişim ve dönüşüm hızlandı!

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Bursa’nın dört bir yanına hizmet götürdüklerini, değişim ve dönüşüm çalışmalarını tüm bölgelerde hızla devam ettiğini söyledi.

Birel İnşaat Bursa'da kentsel dönüşüm projesine başlayacak!

Bursa Mudanya-Halitpaşa bölgesinde faaliyet gösteren Birel İnşaat, bu yıl iki kentsel dönüşüm projesine başlayacak. Firma, yılsonu cirosunda yüzde 40 büyüme hedefliyor.

Galataport'ta dönüşüm başladı!

İstanbul'da yıllarca kurvaziyer gemileri ve turistleri ağırlayan İstanbul limanında dönüşüm başladı. Çalışmalarda, kamuoyunda Galataport adıyla binilen Salıpazarı Kruvaziyer limanı projesinde sahil kesiminde bulunan bazı binalar yıkım işlemi tamamlandı.

İzmir Uzundere'deki kentsel dönüşüm örnek olacak!

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu kentin tanıtımı ve yeni reklam kampanyası ile ilgili bilgi verdi. Kocaoğlu, kentsel dönüşüm çalışmaları, katı atık tesisi ve sahil yolu projesini de değerlendirdi.

Mehmet Kurt'tan kentsel dönüşüm çağrısı!

Mudanya'yı cazibe merkezi haline getiren Lik Yapı'nın Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Kurt, Bursa Hakimiyetin sorularını yanıtladı. Kurt, kentsel dönüşüm konusunda ev sahiplerine çağrıda bulundu.

DKY İnşaat 2016'da yeni dönüşüm projelerine başlayacak!

DKY İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Ali Dumankaya, 2016'da Bağdat Caddesi, Sahil Yolu, Kartal, Çeliktepe ve Sultanbeyli'deki projelerin yanısıra geliştirme evrelerini tamamladıkları kentsel dönüşüm projelerine de başlayacaklarını söyledi.

DKY İnşaat'tan 200 milyon liralık sahil dönüşümü!

DKY inşaat, İstanbul Kartal'da Atalar Sahil sitesinin bulunduğu arazide kentsel dönüşüm kapsamında gerçekleştireceği yeni projesi için çalışmalara başladı.

DKY İnşaat, Kartal'da 200 milyon liralık dönüşüm yapıyor!

DKY İnşaat, İstanbul Kartal’da Atalar Sahil sitesinin bulunduğu arazide kentsel dönüşüm kapsamında gerçekleştireceği yeni projesi için çalışmalara başladı.

Altınok Öz: Kartal'da dönüşümün önünde engel yok!

Kartal Kordonboyu Mahallesi Sahil Sitesi yıkım töreninde konuşan Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz, "Kartal'da dönüşümün önünde engel yok. Kartal Anadolu Yakasının merkezidir" dedi.

Kartal'da dönüşüm devam ediyor!

Kartal Kordonboyu'nda Sahil Sitesi yıkım töreninde konuşan Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz, "Kartal'da dönüşümün önünde engel yok. Kartal Anadolu Yakasının merkezidir." dedi.

Kartal Sahil Sitesi'nde dönüşümünün ilk adımı atıldı!

Anadolu Yakası'nın merkezi Kartal'da dönüşüm devam ediyor Sahil Sitesi'nde deprem dönüşümünün ilk adımı atıldı.Altınok Öz, "Kartal'da dönüşümün önünde engel yok. " dedi.

Kartal Sahil Sitesi'nin kentsel dönüşümünü DKY yapacak!

DKY İnşaat, İstanbul Kartal'da Sahil Sitesi'nin bulunduğu arazide kentsel dönüşüm kapsamında gerçekleştireceği yeni projesi için çalışmalara başladı.

Mudanya sahil dönüşümü Haberi

Mudanya sahil dönüşümü

Mudanya Belediye Meclisi'nin Nisan ayı toplantısında oy birliğiyle alınan karada, Mudanya'nın turizmde de marka kent olması amacıyla gerçekleştirilmesi planlanan projelerin de start verildi. Meclis llırizm Komisyonu Başkam Hüseyin Esen, Mudanya'nın Tüıkiye ve dünyada turizmiyle de marka olması amacıyla Turizm Master Planı hazırlanacağı, belirlenen noktalarda Turizm Danışma bürolarının kurulması, Mudanya'nın hava kalitesinin ölçüm çalışmalarının yapılması, Girit Danteli'nin marka patentinin alınarak tescilli bir maka haline getirilmesi, Mudanya Beceri Geliştirme Merkezi Projesi'nin uygulanması, Mudanya'nın turizm röntgeninin çekilerek yol haitasının belirlenmesi gibi projelerin gerçekleştirilerek, Mudanya'nın saklanan ve göz ardı edilen güzelliklerinin gün yüzüne çıkarılacağını vurguladı. 




JAPONYA'DAN 85 BİN DOLAR 



Hüseyin Esen, turizm master planıyla ilgili bilgi verirken, "Mudanya'mızda ilk defa Mudanya Turizm Master Planı hazırlanacak. Görüşmelerimizi tamamlayıp, uzman kişi ve kuruluşlardan tekliflerimizi alarak incelemelerimizi yapıyoruz....