18 / 05 / 2024

mudurnu karayolları taşkesti bakım çalışması

mudurnu karayolları taşkesti bakım çalışması

Bolu’ nun Mudurnu ilçesinde karayolları ekipleri havaların düzelmesiyle birlikte yol bakım ve onarım çalışmalarına başladı. Mudurnu ilçesini Taşkesti beldesine bağlayan yolda da temizlik çalışması başlatıldı...

Hem ÖİB hem de karayolları yeni taşınmaz satışları için düğmeye bastı!

Özelleştirme İdaresi tarafından açıklanan verilere göre, 2003 - Mart 2024 tarihleri arasında devlete ait 5 binden fazla taşınmaz özel mülkiyete devredilmişti. Şimdi de pek çok taşınmaz beş ayrı koldan satışa çıkarıldı. İşte konu ile ilgili detaylar...

Karayolları'ndan satılık arsa!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı Karayolları Genel Müdürlüğü 16. Bölge Müdürlüğü, Sivas'ta yer alan arsayı satışa çıkardı. Arsanın satış ihalesi 19 Aralık 2023 tarihinde yapılacak.

Bağcılar Belediyesi kamuya ait taşınmazları kira sözleşmesi olmadan kullananlara ceza kesti!

Sayıştay, Bağcılar Belediyesi’nin kamuya ait taşınmazlarını mevzuata aykırı şekilde kullandırdığını saptadı.  kamuya ait taşınmazları kullanan, kira sözleşmesi olmayan kişilere ceza kesildiği ancak bu kişilerin cezayı ödedikten sonra taşınmazları kullanmasına göz yumulduğu ortaya çıktı.

Ekim'de hem satılık hem kiralık ev fiyat artışları hız kesti! Büyükşehirlerdeki artışta lider Antalya oldu!

Son 3 senedir soluksuz bir şekilde artan satılık ve kiralık konut fiyatları 2023 Ekim'de hızını kesti. REIDIN Emlak Endeks sonuçlarına göre Türkiye Satılık Konut Fiyat Endeksi Ekim'de, bir önceki aya göre yüzde 3,60, geçen yılın aynı dönemine göre ise yüzde 88,44 nominal yükseldi.

Karayolları, Sivas’taki 4 taşınmazı satışa çıkardı!

Karayolları Genel Müdürlüğü 16’ncı Bölge Müdürlüğü, Sivas’ta 4 adet taşınmazı satışa çıkardı. Taşınmazlarının tümünün Suşehri ilçesindeki farklı köylerde yer aldığı öğrenildi.

Karayolları bu ilde konut imarlı 4 arsa satılacak! 

Karayolları Genel Müdürlüğü Malatya Yeşilyurt'ta dört adet arsa satacak. Satışa çıkarılan arsalar konut imarlı olarak açıklandı.

Birleşik Krallık'ta inşaat sektörü aktivitesi Ağustos'ta hız kesti!

Birleşik Krallık'ta, artan faiz oranları ve ekonomideki yavaşlama nedeniyle ağustosta inşaat sektörü aktivitesinin Ağustos ayında hız kestiği belirtildi.

Karayolları o ilde arazi satacak! İhalesi 15 Ağustos'ta!

Karayolları Genel Müdürlüğü 10. Bölge Müdürlüğü, Rize Merkez'de yer alan arazi için satış ihalesi düzenliyor. İşte bugünkü Resmi Gazete'de yayımlanan ihale ile ilgili detaylar...

Çiftçiler dikkat! Buğday, arpa, mısır... Bir bir açıklanan rakamları gören buz kesti! 9 Mart 2023 fiyat listesi

Buğday, arpa, mısır başta olmak üzere tarım emtialarındaki son durum merak ediliyor. Çiftçiler dikkat! Buğday, arpa, mısır... Bir bir açıklanan rakamları gören buz kesti! 9 Mart 2023 fiyat listesi

Karayolları Ankara'da spor salonu satıyor! İhalesi 26 Aralık'ta!

Karayolları Genel Müdürlüğü 4. Bölge Müdürlüğü, Ankara Yenimahalle Orman Çiftliği Mahallesi'nde yer alan spor salonunu satışa çıkardı. 

Karayolları, İstanbul'da gayrimenkul satıyor!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı Karayolları Genel Müdürlüğü 1. Bölge Müdürlüğü Tuzla Aydınlı Mahallesi Hudutları Dahilinde Bulunan 3 bin metrekare yüzölçümlü 888 parsel sayılı taşınmazın içerisinde Karayolları Genel Müdürlüğüne ait 2 bin 875 metrekarelik hissenin satışını gerçekleştirecek.

Karayolları Genel Müdürlüğü Ankara'da 127 bin metrekarelik arazi satacak!

Karayolları Genel Müdürlüğü 4. Bölge Müdürlüğü, Ankara Etimesgut'ta yer alan araziyi satışa çıkardı. İşte detaylar...

TOKİ Bolu Mudurnu başvuru tarihleri resmen belli oldu! Bolu TOKİ başvuruları ne zaman? Fiyatlara inanamayacaksınız!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Çevre, Şehircilik ve Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Bolu Mudurnu Taşkesti projesinde yer alan konutlar satışa çıktı. Peki Bolu TOKİ başvuruları ne zaman? İşte TOKİ Bolu Mudurnu başvuru tarihleri ve fiyat listesi...

mudurnu karayolları taşkesti bakım çalışması Haberi

mudurnu karayolları taşkesti bakım çalışması


Bolu’nun Mudurnu ilçesinde karayolları ekipleri havaların düzelmesiyle birlikte yol bakım ve onarım çalışmalarına başladı.


Uzun bir aradan sonra güneşli hava yüzünü gösterince karayolları ekipleri çalışmalarına kaldığı yerden devam etti. Mudurnu’da dağlardan kopan kaya ve toprak parçalarının yola düşmesi üzerine ekipler harekete geçti. İlçeden Bolu merkeze gidişi sağlayan karayolunda kaya ve toprak temizleme çalışmaları başlatıldı. Aynı şekilde Mudurnu ilçesini Taşkesti beldesine bağlayan yolda da temizlik çalışması...