05 / 05 / 2024

Müfit Alaca

Müfit Alaca

İlkler Proje İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Oktay Şaşi, İbrahim Yıldırım, Adem Elibüyük, Müfit Alaca tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 3 Kasım'da kuruldu.

Müfit Ataseven kimdir? Müfit Ataseven ne iş yapmaktadır?

Müfit Ataseven kimdir? Müfit Ataseven'in eğitim durumu nedir? Müfit Ataseven kariyeri nedir? Müfit Ataseven'in kim olduğu ve Müfit Ataseven'in hangi alanlarda görevler aldığı ve tüm detaylar...

Ünlü doktorun kiracı isyanı devam ediyor: Ev alacağıma Çin’den pirinç tarlası alsaydım daha az pişman olurdum!

Uzman Doktor Dağıstan Ayan'ın kiracı isyanı hız kesmeden devam ediyor Dr. Ayan resmi sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda "Ev alacağıma Çin’den pirinç tarlası alsaydım daha az pişman olurdum." ifadelerini kullandı.

Mb Star Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mb Star Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile Müfit Ürkü tarafından kuruldu.

Yapı Kredi bu parayı sadece Worldcard müşterilerinin alacağını duyurdu!

Türkiye’nin en büyük bankalarından Yapı Kredi, büyük bir kampanyaya daha imza attı. Yapı Kredi, Worldcard müşterilerinin otomatik ödeme talimatı vermesi durumunda 170 TL’ye kadar Worldpuan kazanacağını duyurdu.

PTT TC kimliğiyle başvuru yapana 1300 TL veriyor! İşte o yardımın detayları

PTT TC kimlik numarası ile başvuru yapan vatandaşlara 1.300 TL yardım vereceği açıklaması yaptı. Sadece şartları taşıyanlara verilecek olan yardımı kimlerin alacağı büyük bir merak konusu oldu.

Huawei Watch Fit 2 alınır mı? Fiyatı ve özellikleri neler? İşte 28 Ocak 2023 fiyat listesi…

Büyük ilgi göre Huawei Watch Fit 2 birçok kişi tarafından araştırılıyor. Peki Huawei Watch Fit 2 alınır mı? Fiyatı ve özellikleri neler? İşte 28 Ocak 2023 fiyat listesi…

Emeklilere promosyon müjdesi! Alacağınız para 22 bin 500 TL’ye kadar çıkabilir!

EYT’lilerin de sisteme dahil olmasıyla bankalar promosyon yarışına erken başlıyor. En yüksek emekli maaş promosyonunun 22.500 TL’ye kadar çıkacağı öngörülüyor.

Engelli aylığı için önemli adım. Devlet alacağından vazgeçiyor!

Meclis Komisyonu'nda görüşülen torba yasa ile devlet yersiz maaş ödediği kişilere bağladığı maaşlarla ilgili bir takipte bulunmayacak ve iade istemeyecek. Ancak düzenlemenin bir de istisnası var.

Jandarma Genel Komutanlığı subay ve astsubay adayı 912 öğrenci alacağını duyurdu! Subay astsubay alımı 2022 ne zaman?

Jandarma Genel Komutanlığı subay ve astsubay adayı 912 öğrenci alacağını açıkladı. Subay astsubay alımı 2022 ne zaman? İşte detaylar...

Müfit Aydın: Kanal İstanbul Türkiye'nin prestij projelerinden!

AK Parti Bursa Milletvekili Muhammet Müfit Aydın, çılgın proje olarak bilinen Kanal İstanbul projesi ile ilgili olarak yaptığı açıklamada, Türkiye'nin prestij projelerinden olacağını kaydetti.

Alaca Mühendislik Mimarlık İnşaat Gıda Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alaca Mühendislik Mimarlık İnşaat Gıda Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ömer Dereli tarafından kuruldu.

Bmco Yapı Turizm Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Bmco Yapı Turizm Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Ataşehir'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Bahadır Müfit tarafından kuruldu.

Pars37 İnşaat Tekstil Nakliye Elektronik Metal Limited Şirketi kuruldu!

Pars37 İnşaat Tekstil Nakliye Elektronik Metal Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Müfit Yiğit Dumantepe tarafından kuruldu.

Müfit Alaca Haberi

Müfit Alaca

İlkler Proje İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Oktay Şaşi, İbrahim Yıldırım, Adem Elibüyük, Müfit Alaca tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 3 Kasım'da kuruldu. 


İlkler Proje İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi iş konusu; Şirket her türlü inşaat ve taahhüt işlerini yapabilir. 1-İnşaat taahhüt ve müteahhitlik işleri yapmak, resmi ve özel inşaat yapmak 2-Kat karşılığı mesken ve işyerleri inşaatı yapmak, sözleşmeler yapmak, bu mesken ve işyerlerini tadilat ve montaj işlerini peysaj ve çevre düzenlemelerini yapmak 3-Şirket yarı ahşap ve betonarme toplu konut, özel konut, her türlü devlet inşaatları yapabilir, kendi adına yapmış olduğu inşaatları pazarlayabilir, yurt içinde ve dışında her türlü inşaat, tesisat, elektrik ve harfiyat konularında taahhütlerde bulunmak ve yerine getirmek. 4-Yurtiçinde ve yurt dışında her türlü yol...