19 / 05 / 2024

Muğla üst geçitleri

Muğla üst geçitleri

Dalaman Havaalanı yolunda, Öztaş Anadolu Lisesi ile Dalaman Tarım İşletmeleri Müdürlüğü önündeki kavşakta belediyenin talebi üzerine Karayolları 13. Bölge Müdürlüğünce yapılan üst geçidin basamakları, ATM cihazlarının kaldırılmasıyla kaldırıma alındı.

Loft İasos için onay çıktı! Akfen'den Muğla'ya 550 odalı yeni otel geliyor!

Loft İasos için projesi onay çıktı. Akfen tarafından Muğla Milas'ta hayata geçirilecek olan Loft İasos 547 milyon 785 bin TL'ye mal olacak.

Loft İasos için düğmeye basıldı! Muğla'ya 550 odalı yeni otel geliyor!

Loft İasos için projesi için start verildi. Muğla Milas'ta hayata geçirilecek olan Loft İasos projesinde 550 oda yer alacak.

Muğla'da konut satışları düşüşe geçti!

Türkiye'de Ağustos ayı konut satışları önceki gün açıklandı. Türkiye genelinde konut satışları 140 bini geçerken Muğla'da ise satışlar  yüzde 26,8 düştü.

Muğla'da 10 bin kişi tahliye edildi!

Geçtiğimiz haftadan beri yangınlarla mücadele eden Muğla'da 10 bin kişi yaşadıkları evlerden tahliye edildi. 

Muğla Fethiye'de gayrimenkul vurgunu! 6 kişiye gözaltı!

Muğla'nın Fethiye ilçesinde, 84 yaşındaki N.K. adlı yaşlı adamın 111 taşınmaz mülkünü yasa dışı şekilde üzerlerine geçirdikleri ileri sürülen biri Gürcistan uyruklu 6 şüpheli gözaltına alındı.

Muğla'da kaçak yapıya geçit verilmiyor!

Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü ve Belediye Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri Muğla'daki kaçak yapıları yıkıyor.

Muğla'da 499 kaçak yapı yıkıldı!

Geçen Ağustos ayında Muğla Bodrum’da koyları sahilden dolaşıp, imara ve ruhsata aykırı olan projelerin mühürlenmesini başlatan Murat Kurum, Muğla'da 499 kaçak yapının yıkıldığını belirtti...

Ege'de konut satışlarının şampiyonu Muğla oldu!

Türk Vatandaşlığı Kanunu’ndaki değişiklik yabancı alıcıyı harekete geçirdi. Ege Bölgesi'nde yabancıya konut satışının şampiyonu Muğla oldu.

Muğla Menteşe Kent Meydanı'nın inşaatı tam gaz!

Muğla Büyükşehir Belediyesi ve Menteşe Belediyesi iş birliğiyle hayata geçirilen Menteşe Kent Meydanı’nın inşaatı hız kesmeden devam ediylr.

Dünyanın tren geçmeyen tek istasyonu Muğla'da yapıldı!

Dünyanın hiç tren uğramayan ilk ve tek istasyon binası Muğla'nın Dalaman ilçesinde yapıldı. İşte o garın ilginç hikayesi... 

Muğla Milas'taki kavşağın kamulaştırma sorunu mecliste!

Muğla ili Milas ilçesinde bir kavşağın kamulaştırma davası sebebiyle yapılamadığı iddiası ve geçici düzenleme yapılma önerisi meclis gündemine taşındı..

Muğla Ortaca Kültür Evi'nin yüzde 60'ı tamamlandı!

Muğla Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen Ortaca Kültür Evi'nin inşaatı son sürat devam ediyor.

Muğla Bölge Müzesi'nin inşaatı başladı!

Muğla Bölge Müzesi, ödüllü mimar Cengiz Bektaş’ın projesiyle hayata geçirilecek. 

Muğla üst geçitleri Haberi

Muğla üst geçitleri

Dalaman'da, banka ATM'lerinin bulunması nedeniyle kaldırım yerine direkt karayoluna inen üst geçit düzeltildi. Dalaman Belediye Başkanı Sedat Yılmaz, AA muhabirine yaptığı açıklamada, üst geçidin yapımı sırasında yapılan yanlışlığın ulusal basında haber olarak yer almasının, hatanın düzeltilmesine katkı sağladığını söyledi.


Üst geçidin çıkışında bulunan iki bankaya ait ATM cihazının yerinin değiştirilmesiyle mevcut basamakların yerine konulduğunu anlatan Yılmaz, "Günümüzde yanlış hesap artık Bağdat'a gitmiyor, mahallinde çözülüyor. Hatadan dönülmesinde ve üst geçidin tekrar projeye uygun hale getirilmesinde başta Karayolları 13. Bölge Müdürlüğü olmak üzere tüm yetkililere teşekkür ediyorum" dedi.


Yılmaz, basamakların betonlarının döküldüğünü, kenar korkuluklarının da birkaç gün içinde yapılarak üst geçidin tekrar kullanıma açılacağını bildirdi.


Dalaman'da banka ATM'leri nedeniyle üst geçidin merpenlerinin direkt karayoluna inmesi, AA muhabiri tarafından 6 Şubat'ta haber haline getirilmişti. Üst...