07 / 05 / 2024

muğlada ikinci otel inşaatı

muğlada ikinci otel inşaatı

Meşelik Mahallesi sınırları içerisinde yer alan, Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından 'Güvercinlik Turizm Merkezi' olarak belirlenen ormanlık alan 2006 yılında turistik tesis yapılması amacıyla 3 ayrı şirkete 85, 80 ve 95 dönüm olarak tahsis edildi.

Muğla'da 17 yıl önce küle dönen 25 bin metrekarelik orman arazisine lüks konutlar yapılıyor!

15 Temmuz 2007 tarihinde Muğla Milas’a bağlı Meşelik Mahallesi’ndeki kızılçam ağaçlarının bulunduğu ormanlık alan küle dönmüştü. Toplam 25 bin metrekarelik orman arazisine şu günlerde otel ve konut yapımına başlandı.

Loft İasos için onay çıktı! Akfen'den Muğla'ya 550 odalı yeni otel geliyor!

Loft İasos için projesi onay çıktı. Akfen tarafından Muğla Milas'ta hayata geçirilecek olan Loft İasos 547 milyon 785 bin TL'ye mal olacak.

Limak’ın Bodrum’daki otel projesi için imza kampanyası başlatıldı!

Muğla Bodrum'da Limak Holding tarafından denize sıfır ormanlık alanda inşa edilmesi planlanan yeni otel projesi için imza kampanyası başlatıldı.

Muğla Milas'a 547 milyon 785 bin liralık yeni otel! Loft İasos Turizm Konaklama tesisi içim start verildi!

Gökliman Yatırım İnşaat tarafından Muğla İli, Milas İlçesi, Kıyıkışlacık Mahallesi, Zeytinlikuyu Mevkii sınırlarında içerisinde 52 bin 21 metrekarelik alanda “Loft İasos Turizm Konaklama Tesisi” projesi için start verildi.

Muğla Datça'ya 150 oda, 300 yataklı yeni otel geliyor! 4 yıldızlı otel için start verildi!

Muğla İli, Datça İlçesi, Kızlan Mahallesi adresinde faaliyet gösteren ve KA-NE İnşaat Taahhüt adına kayıtlı 5044 parsel 20 bin 198 metrekare arsa üzerinde 150 odalı, 300 yataklı 4 yıldızlı otel yapılarak işletilmesi planlanıyor. 

Balıkesir'de 7 katlı 'gökdelen otel' için itiraz: Çok katlı imarlaşmanın yolu açılır! 

Balıkesir Burhaniye'de yapılması planlanan 7 katlı otel inşaatına tepkiler peş peşe geliyor. Burhaniye Çevre Platformu, açılan iptal davasının ikinci keşif çalışmasına katıldı ve önemli açıklamalar yapıldı. 

Zonguldak Rat TOKİ ikinci etap projesi durduruldu mu?

Zonguldak Baştarla Mahallesinde Rat ikinci etap TOKİ projesine ilişkin durduruldu iddialarına jet yanıt geldi. Peki, Zonguldak Rat Toki ikinci etap projesi iptal mi oldu, durduruldu mu? 

Loft İasos için düğmeye basıldı! Muğla'ya 550 odalı yeni otel geliyor!

Loft İasos için projesi için start verildi. Muğla Milas'ta hayata geçirilecek olan Loft İasos projesinde 550 oda yer alacak.

Muğla Milas'a 52 dairelik apart otel geliyor! 44 milyon 473 bin TL'ye mal olacak!

Muğla İli, Milas İlçesi, Kıyıkışlacık Mahallesi'ne 52 Blok, 52 daireden oluşan yeni apart otel geliyor. Otelin maliyeti ise 44 milyon 473 bin TL olarak belirlendi. İşte ayrıntılar...

Oy kullanmama cezası ne kadar? 28 Mayıs Cumhurbaşkanlığı seçiminde oy kullanmak zorunlu mu? 

Türkiye bugün 13. Cumhurbaşkanını seçmek üzere ikinci kez sandığa gidiyor. Peki, Oy kullanmama cezası ne kadar? 28 Mayıs Cumhurbaşkanlığı seçiminde oy kullanmak zorunlu mu? İşte tüm merak edilenler...

Seçimin ertesi günü okul var mı, yok mu?  29 Mayıs Pazartesi günü okullar tatil mi?

Türkiye 13. Cumhurbaşkanını seçmek için 28 Mayıs'ta ikinci kez sandığa gidecek. Peki, Seçimin ertesi günü okul var mı, yok mu?  29 Mayıs Pazartesi günü okullar tatil mi? İşte detaylar

Sağlık Bakanlığı ikinci personel alımı belli oldu mu? Branşlar açıklandı mı? Atanmak isteyenler şimdi bakın!

Merakla beklenen Sağlık Bakanlığı ikinci personel alımı belli oldu mu? Branşlar açıklandı mı? Atanmak isteyenler şimdi bakın!

Sağlık Bakanlığı ikinci personel alımı ne zaman? 2023 Sağlık Bakanlığı personel alımı branşları belli mi? Hemen bakın!

Sağlık Bakanlığı ikinci personel alımı ne zaman? 2023 Sağlık Bakanlığı personel alımı branşları belli oldu mu? İşte merak edilen ayrıntılar...

muğlada ikinci otel inşaatı Haberi

muğlada ikinci otel inşaatı

Milas'ın Meşelik Mahallesi sınırları içerisinde yer alan, Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından 'Güvercinlik Turizm Merkezi' olarak belirlenen ormanlık alan 2006 yılında turistik tesis yapılması amacıyla 3 ayrı şirkete 85, 80 ve 95 dönüm olarak tahsis edildi.


Muğla’nın Milas İlçesi'ndeki, 7 yıl önce çıkan yangınla 238 hektarlık ormanlık alanın kül olduğu Güvercinlik Koyu'nda 1000 yatak kapasiteli ikinci otel inşaatına başlandı. Denize yaklaşık 50 metre uzaklıka inşa edilecek ve 60 milyona mal olacak otelin 2017 yılında tamamlanması planlandı.


Karardan sonra üç yangın...


Milas'ın Meşelik Mahallesi sınırları içerisinde yer alan, Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından 'Güvercinlik Turizm Merkezi' olarak belirlenen ormanlık alan 2006 yılında turistik tesis yapılması amacıyla 3 ayrı şirkete 85, 80 ve 95 dönüm olarak tahsis edildi. Tahsis ardından bu bölgede, 15 Temmuz...