26 / 07 / 2024

Muğlada turizm adına osmanlı evleri

Muğlada turizm adına osmanlı evleri

Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş, kentsel SIT alanı olan Saburhane bölgesinde incelemelerde bulundu. Mahallede bulunan İlhan Selçuk ve Oktay Ekinci'nin evlerini de ziyaret etti.

Deva Partili Cem Avşar: Kiralara yüzde 25 bitiyor ama ellerinde çözüm adına hiçbir şey yok!

Deva Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve Tekirdağ Milletvekili Cem Avşar, kiralara yüzde 25 sınırı ile ilgili konuştu ve "Ellerinde çözüm adına hiçbir şey yok" dedi. İşte o paylaşım ve gelen yorumlar... 

Borsada BOFA çıkmazı! BOFA kimin adına işlem yapıyor, sahibi kim?

BoFA, ülkemizdeki borsada birçok hissede yüklü miktarda alım satım yapmakta. Bir çok yatırımcı BoFA'nın yapmış olduğu yüklü alımları takip ederek hisse değerlerini inceliyor. Peki BOFA kimin adına işlem yapıyor, sahibi kim?

Muğla Datça'ya 150 oda, 300 yataklı yeni otel geliyor! 4 yıldızlı otel için start verildi!

Muğla İli, Datça İlçesi, Kızlan Mahallesi adresinde faaliyet gösteren ve KA-NE İnşaat Taahhüt adına kayıtlı 5044 parsel 20 bin 198 metrekare arsa üzerinde 150 odalı, 300 yataklı 4 yıldızlı otel yapılarak işletilmesi planlanıyor. 

Antalya'daki tarım alanları, konut ve turizm alanlarına dönüştürülecek!

Antalya Büyükşehir Belediyesi Kasım ayı Meclisi'nde Aksu’da ve Kaş’ta tarım alanlarının dönüşümüne ilişkin teklifler oybirliği onaylandı. Böylece tarım alanları konut ve turizm alanlarına dönüştürülebilecek.

Gayrimenkul sektörünü uluslararası arenada neler bekliyor? Dijital dönüşüm başlıyor mu? 

Türkiye gayrimenkul sektörünün tüm bileşenleri sürdürülebilir, sağlıklı ve mutlu bir gelecek ve ortak yarar adına 6. defa RE360 Gayrimenkul Buluşması’nda toplandı. Peki gayrimenkul sektörünü uluslararası arenada neler bekliyor? Dijital dönüşüm başlıyor mu? İşte ayrıntılar...

EYT'de şok detay! Adına tarım arazisi olanlar ile TMO'ya ürün satanlara EYT müjdesi! Hemen bu şartlara bakın!

Türkiye’de hiç sigorta girişi olmayıp 25-30 senedir yurt dışında yaşayanlar, borçlanma ve hizmet kazanarak EYT ile emekli olmaya hak kazanacak. SGK girişi olmayıp adına tarım arazisi bulunanlar ve TMO'ya ürün satanlar da faydalanabilecek. İşte ayrıntılar...

Nohut fiyatlarına indirim mi geliyor? Nohut fiyatlarını düşürecek adım! Rekolte beklentisi arttı! İşte detaylar!

Çiftçiye destek olmak, üretimin artırılması adına Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından çiftçiye nohut ve ayçiçeği tohumu desteği verildi. Rekolte beklentisi de şimdiden büyük. İşte detaylar!

Murat Kurum: Konut fiyatlarının normalleşmesi adına her türlü müdahaleyi yapacağız!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum son zamanlarda sık sık gündeme gelen konut fiyatları ile ilgili yaptığı açıklamada "Konut fiyatlarının normalleşmesi adına devlet olarak yapılması gereken her türlü müdahaleyi yapacağız." dedi.

Babadan oğula tapu bağışı bozulur mu?

Tapu bağışı aile içinde yasal mirasçılardan sadece biri adına yapılabiliyor. Böyle bir durumda diğer mirasçıların hakları nelerdir? Babadan oğula tapu bağışı bozulur mu?

Vakıflar adına tescil edilen taşınmazlar TBMM'de!

İYİ Parti Eskişehir Milletvekili Arslan Kabukcuoğlu, vakıflar adına tescil edilen taşınmazlara ilişkin soru önergesi verdi. 

MESA Bodrum Demirbükü, Global Turizm Forumu’na sponsor oldu!

MESA Bodrum Demirbükü, 10-12 Haziran 2021 tarihleri arasında gerçekleştirilen Global Turizm Forumu’na sponsor oldu.

Şeyma Subaşı adına kripto para çıkartıldı!

Hakkında yakalama kararı çıkarılan Sedat Peker'in ardından, evlilik teklifiyle gündeme gelen Şeyma Subaşı adına da kripto para çıkartıldı.

ÖİB'den Sümer Holding AŞ adına kayıtlı Şanlıurfa'daki 3 taşınmazın satışına onay!

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı, Sümer Holding AŞ adına kayıtlı Şanlıurfa Karaköprü'deki üç taşınmazın satışına onay verdi.

Muğlada turizm adına osmanlı evleri Haberi

Muğlada turizm adına osmanlı evleri

Bahattin Gümüş, "Bu bölgede Rum, Muğla ve Türk Evleri olmak üzere 400 tescilli ev var. Bu evlerden bazılarını Muğla Belediyesi, bir kısmını da kişiler kendileri restore etti. İlhan Selçuk ve Oktay ikinci gibi iki kıymetli insanın da evleri burada. Menteşe Belediyesi olarak bize düşen görev bu mirasa sahip çıkmak ve gelecek kuşaklara aktarmak" dedi. Tarihi evleri, projeler hazırlandıktan sonra kültür turizmine kazandırmayı hedeflediklerini kaydeden Gümüş, "Bölgeyi evleriyle, meydanlanyla turistlerin gezebileceği bir cazibe merkezi haline getirmek amacımız" diye konuştu. Gümüş'e Saburhane incelemesinde Belediye Başkan Yardımcıları Mehmet Güven ve Levent Ünver, Etüt Proje Müdürü Yeliz Durmaz Kanat da eşlik etti. 


Yeni...