20 / 05 / 2024

Muharrem İnce kanal istanbul

Muharrem İnce kanal istanbul

CHP'nin cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce, Kanal İstanbul projesinin öncelikli olduğunu düşünmediği söyledi..

Kanal İstanbul'a 2024 yatırım programında 10 bin TL ödenek ayrıldı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 13 sene önce duyurduğu 'çılgın proje' Kanal İstanbul'a 2024 yatırım programında 10 bin TL ödenek ayrıldığı belirlendi. İşte ayrıntılar...

Yurtiçi piyasalar, seçime olumlu bir zeminde giriyor!

Seçime son bir gün kala Borsa İstanbul’da hareketlilik beklentilerine paralel olarak fazlasıyla yüksek seyrediyor. Ayrıca, cumhurbaşkanı adaylarından Muharrem İnce’nin seçimden çekildiğini açıklaması, seçime ilişkin belirsizliğin kalkacağı düşüncesiyle piyasalar seçime olumlu bir zeminde giriyor.

Muharrem İnce adaylıktan çekildi: Oy pusulalarında değişiklik olacak mı? Nasıl oy verilir?

Memleket Partisi lideri Muharrem İnce, cumhurbaşkanlığı seçimlerinde adaylıktan çekildi. BU gelişmenin ardından vatandaşlar nasıl oy vereceklerini ve oy pusulalarında değişiklik olup olmayacağını araştırmaya başladı.

Muharrem İnce adaylıktan çekildi, borsa yüzde 6 yükseldi!

Borsa gün içinde sert yükselişler sergilerken Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce'nin adaylıktan çekildiğini açıklaması ile borsa yüzde 6 yükseldi. 

Muharrem İnce'den AK Parti'ye 'EYT'lilerle ilgili önemli çağrı

Memleket Partisi lideri Muharrem İnce, AK Parti'ye 'EYT'lilerle ilgili çağrıda bulundu.

Kanal İstanbul güzergahındaki Şahintepe Mahallesi taşınıyor!

Kanal İstanbul güzergahı üzerinde bulunan Şahintepe Mahallesi'nde vatandaşa önce tapular dağıtıldı, hemen sonrasında sürgün kararı verildi. Mahalleli, "Rant peşinde değiliz, trilyonluk olalım demiyoruz ama düzenimizi bozmayın" dedi ve tepkilerini dile getirdi.

Adil Karaismailoğlu'ndan son dakika Kanal İstanbul açıklaması!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Türkiye'nin stratejik projesi Kanal İstanbul'un inşası tamamlanmadan önce; gemi trafik yönetimi, kılavuzluk ve römorkör hizmetleri ile acil durum hizmetlerinin tamamını kapsayan kanal emniyetinin sağlanması için işletme modelini belirleyeceğiz." dedi.

Kanal İstanbul dünyanın en çevreci projesi olacak!

AK Parti Çevre, Şehir ve Kültür’den Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Çiğdem Karaaslan, Kanal İstanbul projesiyle ilgili dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Karaaslan, "Kanal İstanbul her şeyden önce Türkiye’nin geleceği, İstanbul’un geleceği için çok önemli bir proje" dedi.

Murat Ongun'dan Kanal İstanbul reklamına tepki!

Euro 2020 kapsamında dün Türkiye ve Galler maçı vardı. Türkiye ve Galler arasındaki maçtan önce, maçın yayınlandığı TRT'de‘Kanal İstanbul'un reklamı verildi. Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı'nca verilen reklamla ilgili konuşan İBB Sözcüsü Murat Ongun, konuyla ilgili tepkisini dile getirdi.

Kanal İstanbul'un inşaat çalışmalarına ilişkin dikkat çeken iddia!

Yüksek Şehir Plancısı Ayşe Yıkıcı, Kanal İstanbul için inşaat çalışmalarının 25 Nisan’da başlayacağını ileri sürdü. Yıkıcı, bu tarihten önce vatandaşların itiraz etmeleri gerektiğini dile getirdi. 

Kanal İstanbul bilirkişi heyetinden bir üye daha mı ayrılıyor?

Kanal İstanbul için verilen “Çevresel Etki Değerlendirme (ÇED) olumlu” kararının iptali için açılan davada bilirkişi olarak atanan Prof. Dr. Abdullah Karaman, proje ile ilgili görüşlerini daha önce açıkladığı için bilirkişi heyetinden çekilmeyi istedi...

Muharrem Faik Öztunç kimdir?

Deniz GYO Yönetim Kurulu Bağımsız Üyesi Muharrem Faik Öztunç kimdi? Muharrem Faik Öztunç daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Muharrem Faik Öztunç kimdir?

Muharrem Erkek'ten Kanal İstanbul açıklaması!

CHP Genel Başkan Yardımcısı Muharrem Erkek çılgın proje olarak bilinen Kanal İstanbul projesi hakkında açıklama yaptı.

Muharrem İnce kanal istanbul Haberi

Muharrem İnce kanal istanbul

Gündeme ilişkin soruları yanıtlayan CHP'nin cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce, Kanal İstanbul projesine ilişkin açıklamalarda bulundu.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre; Kanal İstanbul projesinin öncelikli olduğunu düşünmediği görüşünü dile getiren İnce, "Niye fabrika kurmayacağım bunlarla, neden üretmeyeyim? Anlayamadığım yer burası. Kahvehanede kek yiyeceğiz, kanal kazacağız... Bunlarla Türkiye büyümez, üretmemiz lazım. Fabrikaları kapatıyorsun, şeker fabrikalarını satıyorsun, TEKEL'i, PETKİM'i sattın. Bana sorarsanız Kanal İstanbul öncelik değildir, fabrikaların, KOBİ'lerin ayağa kalkması önceliktir."  dedi.

Politikada Kanal İstanbul polemiği!