13 / 05 / 2024

muhtarların sorunları

muhtarların sorunları

İstanbul Büyükşehir Belediyesi İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş’ın talimatıyla “ Muhtarlarımızı Dinliyoruz, Mahallelerimizi Konuşuyoruz ” toplantılarıyla muhtarların her türlü sorununa çözüm bulmak için çalışmalarına tüm hızıyla devam edi

Çin'deki emlak sektörünün sorunları sona ermedi! Acilen müdahale edilmesi gerekiyor!

Çin'deki emlak sektörünün sorunlarının henüz sona ermediği ve hızla sorunların ele alınması gerektiğine vurgu yapıldı. 

TOKİ mağdurlarının sorunlarının araştırılması önerisi reddedildi!

CHP’nin, Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın sosyal konut projelerinde yaşanan sorunların araştırılması için verdiği Meclis araştırması açılması önerisi TBMM’de AK Parti ve MHP milletvekillerinin oylarıyla reddedildi.

Emlak sektörü masaya yatırılıyor! Piyasanın eksik ve zayıf yönleri tespit edilecek! 

Ankara Tüm Emlakçılar Meslek Esnaf Odası, emlak dünyasını düzenlediği çalıştayda bir araya getirecek. 2 gün sürecek çalıştayda emlak dünyasının sorunları, Türkiye’de ve dünya da artan konut krizi, çözüm yolları konuşulacak.

Evde yaşlı yakınına bakan binlerce kişiyi heyecanlandıran haber! Sigorta hamlesi geldi!

TBMM'den, evde yaşlı bakan binlerce kişiyi heyecanlandıran çok önemli bir haber geldi. Meclis Yaşlıların Sorunlarını Araştırma Komisyonu, yaşlı yakınlarına bakan kişiler için, bakım verdiği süre içinde kapsayıcı ve sürdürülebilir bir bakım güvence modelinin hayata geçirilmesini istiyor.

İnşaat sektörünün sorunlarını fiyat farkı düzenlemesi çözecek mi?

Dünya Gazetesi köşe yazarı Serbest Muhasebeci Mali Müşavir Ayşe Çelikbaş, bugünkü köşesinde fiyat farkı düzenlemesini kaleme aldı. İşte Ayşe Çelikbaş'ın 'Fiyat farkı düzenlemesi mevcut sorunları çözmeye yetmez' başlıklı yazısı...

Fikirtepe Kentsel Dönüşüm Projesi'nde sorunların araştırılması için önerge verildi!

İstanbul Fikirtepe Kentsel Dönüşüm Projesi'nde mağdur olanların sorunlarının araştırılarak çözüm yolları geliştirilmesi amacıyla meclis araştırması açılmasına ilişkin önerge verildi.

İş yerlerini kapatmak zorunda kalan esnafın sorunları mecliste!

Pandemi döneminde işyerlerini kapatmak zorunda kalan esnafın sorunlarının çözümü ve kısıtlamaların ne zaman kaldırılacağı meclis gündemine taşındı. CHP'li Budak, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

İş yerlerini kapatmak zorunda kalan esnafın sorunları mecliste!

Pandemi döneminde işyerlerini kapatmak zorunda kalan esnafın sorunlarının çözümü ve kısıtlamaların ne zaman kaldırılacağı meclis gündemine taşındı. CHP'li Budak, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Kemal Kılıçdaroğlu: Emlak vergisinden muhtar da pay alsın! 

CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu videokonferans yöntemiyle görüştüğü muhtarların sorunlarını dinledi ve “Her birinizin oturduğu mahallede Belediye emlak vergisi alıyor mu? Alıyor. O mahallede yaşayan vatandaş niye yüzde 1’ini muhtar bütçesi için ödemesin?" dedi. 

TOKİ'de aidatını ödeyemeyenin evi satılıyor iddiası!

CHP Balıkesir Milletvekili Op. Dr. Fikret Şahin, TOKİ konutlarında oturan dar gelirli vatandaşların sorunlarını Meclis gündemine götürdü. 

İmar barışı mağdurlarının sorunları çözüm bekliyor!

Hakimiyet gazetesi yazarı Ahmet Özer bugünkü yazısında imar barışını kaleme aldı. İşte Özer'in o yazısı...

Emlakçıların sorunları İTO çalıştayında konuşuldu!

İstanbul Ticaret Odası Emlak Müşavirleri Meslek Komitesi, sektörel sorunlarını ve ‘Taşınmaz Ticareti Hakkında Yönetmelik’ ile ilgili yapılması gerekenleri düzenledikleri çalıştayda konuştu.

Konut Sektörünün Sorunları ve Çözüm Önerileri Semineri 25 Aralık'a ertelendi!

GYODER Akademi'nin Konut Sektörünün Sorunları ve Çözüm Önerileri Semineri 11 Aralık'tan 25 Aralık'a ertelendi...

muhtarların sorunları Haberi

muhtarların sorunları

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş’ın talimatıyla 2007 yılında Halkla İlişkiler Müdürlüğü bünyesinde kurulan “Muhtarlar Hizmet Birimi”, muhtarların dilek, şikâyet ve önerilerini dinleyerek ilgili birimlere ulaştırıyor ve çözüm sürecinin takip ediyor. Bu kapsamda, Halkla İlişkiler Müdürlüğü, “Muhtarlarımız Dinliyoruz, Mahallelerimizi Konuşuyoruz” toplantısının 25. sini Bakırköy muhtarlarıyla İBB Florya Sosyal Tesisleri’nde, 26.sını da Sultangazi muhtarlarıyla İBB Zeytinburnu Sosyal Tesisleri’nde gerçekleştirdi.


İstanbul Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı İbrahim Kapaklıkaya’nın başkanlığında Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Daire Başkanı Hülya Kaya’nın katılımıyla Halkla İlişkiler Müdürü Üzeyir Çakır’ın düzenlendiği ilk toplantıya, Bakırköy muhtarları ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi birimlerinden Şehir Planlama Müdürlüğü, Deprem ve Zemin İnceleme Müdürlüğü, Toplu Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü, Avrupa Yakası Park ve Bahçeler Müdürlüğü, Ulaşım Koordinasyon Müdürlüğü, İSKİ ve İETT yetkilileri katıldı.


Başkan Kadir Topbaş...