15 / 05 / 2024

Murat Aydından zeytinburnu açıklamaları

Murat Aydından zeytinburnu açıklamaları

Zeytinburnu Belediye Başkanı Murat Aydın, Türkiye’nin tartıştığı, İstanbul’un tarihi siluetini bozan 16/9 kuleleriyle ilgili ilk kez konuştu: “Zeytinburnu sahilini dönemin Turizm Bakanı Ertuğrul Günay planladı'' dedi.

Beykoz'a Kentsel Dönüşüm Müdürlüğü ve 5 bin yeni konut müjdesi!

Beykoz Belediye Meclisi'nin 2019-2024 döneminin son toplantısında önemli açıklamalar yapan Beykoz Belediye Başkanı Murat Aydın, yeniden seçilmesi halinde ilçede 5 bin konut inşa edeceklerini ve Kentsel Dönüşüm Müdürlüğü kurulacağını dile getirdi.

TOKİ 100 bin sosyal konut mağdurlarından Murat Kurum'a tepki: Maliyet dar gelirliye kalıyor, davamızdan vazgeçmeyeceğiz!

TOKİ tarafından 2019'da başlatılan “100 Bin Alt Gelir Grubu Sosyal Konut Projesi” mağdurları, sorunların çözülmesini ve evlerine kavuşmayı talep ediyor. Mağdurlar, dönemin Bakanı Murat Kurum’un verdiği sözü hatırlattı ve davalarından vazgeçmeyeceklerini söyledi. 

Beykoz Tokatköy kentsel dönüşüm projesinin yüzde 60'ı tamam! 

Beykoz Belediye Başkanı Murat Aydın, X sosyal medya hesabından Beykoz Tokatköy'ün kentsel dönüşümü ile ilgili bir paylaşımda bulundu. İşte Murat Aydın'ın o paylaşımı ve gelen yorumlar...

Özeller Grup İnşaat Malzemeleri Metal Otomotiv Lojistik Gıda Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özeller Grup İnşaat Malzemeleri Metal Otomotiv Lojistik Gıda Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 800 bin TL sermaye bedeli ile Murat Aydın tarafından kuruldu.

Özeller Grup İnşaat Malzemeleri Metal Otomotiv Lojistik Gıda Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özeller Grup İnşaat Malzemeleri Metal Otomotiv Lojistik Gıda Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 800 bin TL sermaye bedeli ile Murat Aydın tarafından kuruldu.

Liman Denizcilik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Liman Denizcilik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla'da 10 bin TL sermaye bedeli ile İsmet Kerem Konaç, Murat Aydın ve Serkan Selçuk ortaklığında kuruldu.

Meet İn Yapı İnşaat Gayrimenkul Dış Ticaret Pazarlama Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Meet İn Yapı İnşaat Gayrimenkul Dış Ticaret Pazarlama Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de Emrullah Aşantoğrol ve Murat Aydın ortaklığında kuruldu.

Türkiye’ye 55 milyar dolar nereden gelecek? Büyük iddiayla ilgili ekonomist Murat Muratoğlu’ndan çarpıcı açıklamalar

Sözcü Gazetesi yazarı ünlü ekonomist Murat Muratoğlu son yazısında Türkiye’ye yurt dışından 55 milyar dolar geleceği iddiasıyla ilgili değerlendirmede bulundu.

Zeytinburnu 1/5000 ölçekli plan değişikliği askıya çıkarıldı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından Zeytinburnu ilçesi, 1/5000 ölçekli Genel Plan Notlarına ait 22.03.2021 tasdik tarihli Nazım İmar Plan Değişikliğine itiraz sonucu onaylanan 20.02.2022 tasdik tarihli plan Değişikliği askıya çıkarıldı.

Zeytinburnu Beştelsiz Mahallesi 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıda!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından Zeytinburnu ilçesi, Beştelsiz Mahallesi, 2327 ada, 5 parselin bir kısmı 1879 ada, 483, 484, 485, 486 parseller ile bir kısım kadastral boşluğa ilişkin 1/5000 ölçekli 18.01.2022 tasdik tarihli plan tadilatı askıya çıkarıldı.

Zeytinburnu Sümer Mahallesi 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıya çıkarıldı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından Zeytinburnu ilçesi, Sümer Mahallesi, 2518 ada, 3, 5, 13, 15, 16, 17 parsellere ilişkin 1/5000 ölçekli 20.02.2022 tasdik tarihli plan tadilatı askıya çıkarıldı.

Zeytinburnu'ndaki riskli yapılara ilişkin 1/5000 ölçekli plan notu tadilatı askıda!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından Zeytinburnu ilçesi, Mer'i Nazım İmar Planına, Riskli Yapılara ve Plan Notu İlavesine ilişkin 1/5000 ölçekli 12.11.2021 tasdik tarihli plan notu tadilatı askıya çıkarıldı.

Padişah Gayrimenkul Danışmanlık Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Padişah Gayrimenkul Danışmanlık Dış Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece'de Hakim Murat tarafından kuruldu.

Murat Aydından zeytinburnu açıklamaları Haberi

Murat Aydından zeytinburnu açıklamaları

Zeytinburnu Belediye Başkanı Murat Aydın, ''Ben ruhsat vermeseydim suç işlemiş olurdum. Öngörülemeyen bir durum. O fotoğrafın savunulacak bir yanı yok. Benim de yüreğimi sızlatan bir fotoğraf”


Zeytinburnu Belediye Başkanı Murat Aydın, Türkiye’nin tartıştığı, İstanbul’un tarihi siluetini bozan 16/9 kuleleriyle ilgili ilk kez konuştu: “Zeytinburnu sahilini dönemin Turizm Bakanı Ertuğrul Günay planladı. Ben ruhsat vermeseydim suç işlemiş olurdum. Öngörülemeyen bir durum. O fotoğrafın savunulacak bir yanı yok. Benim de yüreğimi sızlatan bir fotoğraf”


4. ve son döneminiz. Görüyorum ki bu dönemde imar projelerinden çok kültür-sanat projeleri öne çıkıyor. Örneğin Kültür Vadisi projesi... Niye böyle bir projeye ihtiyaç duyuldu?


Kültür Vadisi projesi çok eski aslında. Benim kadar eski. İlk dönemimde başlattığım, en azından hayallerini kurduğum, sonra hazırladığım önemli bir proje. Kültür Vadisi hem sosyal-kültürel...