02 / 05 / 2024

murat barış mendev soyuldu

murat barış mendev soyuldu

Bakan Bayraktar’ın damadı Mendev’in bankadan çektiği 500 bin lira jammer kullandığı iddia edilen kişiler tarafından otomobilinden çalındı...

Murat Kurum açıkladı! İmar affı diye bir kanun çıkmadı, İmar Barışı çıktı...

Muhalefet tarafından yapılan yorumlara tepki gösteren Cumhur İttifakı İstanbul adayı Murat Kurum, "İmar affı diye bir kanun çıkmadı. İmar Barışı çıktı." diye konuştu. İşte haberin detayları... 

Srn Grup İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Srn Grup İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Murat Barışkan tarafından kuruldu.

İmar barışında son dakika gelişmesi! Yeni imar affı gelecek mi? Peş peşe açıklandı, hemen bakın!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, imar barışı ile ilgili son dakika açıklamalarında bulundu. Peki yeni imar affı gelecek mi?

İmar barışı ile ilgili son dakika açıklaması! Yeni bir imar barışı gelecek mi? Bakan canlı yayında resmen açıkladı!

Son dönemde sık sık gündeme gelen imar barışı ile ilgili yeni bir gelişme yaşandı. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum yeni bir imar barışının gelip gelmeyeceği ile ilgili son dakika açıklaması yaptı. İşte Murat Kurum'un o açıklaması...

Barışan Gayrimenkul Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Barışan Gayrimenkul Hizmetleri Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Murat Barışan tarafından kuruldu.

İmar barışında mutlu son!

Hükümet, imar barışıyla mülkiyet, imar, ruhsat sorunu yaşayan 10 milyondan fazla vatandaşı memnun etti. Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum tarafından imar barışından 7 milyon 238 bin bağımsız birimin faydalandığını, toplanan paranın da 25 milyar 592 milyon liraya ulaştığını duyurdu.

Nisa Bölükbaşı-Barış Murat Yağcı Beşiktaş'ta ev mi kiraladı?

Oyuncu Barış Murat Yağcı, Nisa Bölükbaşı ile aşk yaşadığı iddialarını yalanladı. Ancak ikilinin birlikte ev kiraladığı iddia edildi...

Okan Gaytancıoğlu’ndan imar barışı eleştirisi!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Edirne Milletvekili Doç. Dr. Okan Gaytancıoğlu tarafından kendisine yöneltilen soru önergesine yönelik imar barışından 25 milyar para toplandığını söylemişti. CHP’li Gaytancıoğlu, Bakan Kurum’un yanıtı hakkında değerlendirmede bulundu.

İmar barışında 7 milyon 436 bin 354 bağımsız bölüm için başvuru yapıldı!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, 2018'de hayata geçirilen imar barışı uygulaması kapsamında, ruhsatsız veya ruhsat ve eklerine aykırı olarak yapılaşmaya gidilen 7 milyon 436 bin 354 bağımsız bölüm için başvuru yapıldığını açıkladı...

Yeni imar barışı olacak mı?

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, "Yeni imar barışı süreci olacak mı?" sorusunu yanıtladı....

İmar barışından faydalanmak için son günler!

İmar barışına başvuranların Yapı Kayıt Belgesi bedelini ödemeleri için verilen sürede son günlere yaklaşıldı. Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum "Vatandaşlarımızı, hak kaybı yaşamamaları için bir an önce ödemelerini tamamlamaya ve belgelerini almaya davet ediyoruz" dedi..

İmar barışından elde edilen toplam gelir 23.5 milyar lira!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum yaptığı açıklamada imar barışı kapsamında 3 milyon 599 bin 867 adet yapı kayıt belgesi başvurusu yapıldığını ve toplamda 23 milyar 523 milyon 609 bin 133 lira ödeme alındığını söyledi.

Murat Kurum: 140 köyden oluşan yerleşim alanı inşasıyla huzuru sağlayacağız!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Barış Pınarı Harekatı’yla ilgili, bölgeye barış ve huzuru getirmek amacıyla başlatıldı, dedi…

murat barış mendev soyuldu Haberi

murat barış mendev soyuldu

Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar’ın damadı Murat Barış Mendev’in bir bankadan çektiği 500 bin lira, jammer (sinyal bozucu) kullandığı iddia edilen kişiler tarafından otomobilinden çalındı. Mendev, soygunu fark edince büyük şaşkınlık yaşadı.

İşadamı Mendev, bir bankadan 500 bin lira çekti ve muhasebecisi ile birlikte İstanbul Kadıköy’de başka bir banka şubesine geldi. Bir süre bankada kaldıktan sonra yol kenarına park ettiği 34 HM 0777 plakalı otomobiline gelen Mendev, içinde 500 bin lira bulunan çantanın yerinde olmadığını fark etti. Büyük bir şaşkınlıkla tekrar içeriye koşan Mendev, bankanın güvenlik kameralarını inceleyince soyulduğunu anladı.



‘Kişisel birikimlerimiz’

Görüntülerde, henüz plakası belirlenemeyen bir otomobille Mendev’i takip eden üç kişinin jammer cihazı kullanarak soygunu gerçekleştirdikleri belirlendi.

Olay yerine gelen çok sayıdaki polis, çevredeki iş yerlerine ait güvenlik kamerası kayıtlarında...