26 / 07 / 2024

Murat Kemal Yeşilkanat

Murat Kemal Yeşilkanat

Periyodik Muayene Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi 10 Şubat 2015'te, 12 bin TL sermaye ile Başakşehir İkitelli OSB Mahallesi 'nde, Murat Kemal Yeşikanat Müdürlüğü 'nde kuruldu.

Faizler çıldırdı! 3 milyon TL'lik konut kredisinin geri ödemesi 15 milyon TL'ye dayandı!

Ev almak isteyenler konut kredisi faizleri ile ilgili son durumu merak ederken, Gayrimenkul Uzmanından da çarpıcı bir paylaşım geldi. Murat Gültekin sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda 3 milyon TL'lik konut kredisinin geri ödemesinin 15 milyon TL'ye dayandığını belirtti.

Hyundai fiyatları Şubat ayına geri döndü! Araba alacaklar dikkat, sıfır i20, 895 bin TL'ye satılıyor!

Otomotiv Gazetecisi, Güvenli Sürüş Eğitmeni, Danışman Murat Tosun resmi sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda "Hyundai 895 bin TL’ye manuel, 975 bin TL’ye otomatik i20 satıyor! Fiyatlar şubat ayına geri dönmüş!" ifadelerini kullandı.

Avukattan şok açıklama: Yüzde 25 zamla denge tek taraf aleyhine bozuldu İş, yargının kötüye kullanılmasına döndü

Ev sahibi kiracı arasındaki gerilim, ölümle sonuçlanan kavgalara kadar uzandı. Yüzde 25 zam sınırlamasıyla dengenin tek tarafı aleyhine bozulduğunu söyleyen Avukat Kemal Tahir Bozkır, "Konut krizinden çok yargının kötü işleyişinin kötüye kullanılmasına döndü iş" dedi.

İBB adayı Murat Kurum'dan '2 yakaya 2 tünel, Silivri'ye de metrobüs vaadi!

AK Parti'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Murat Kurum kentin iki yakasına iki tünel yapacaklarını söylerken ayrıca Silivri'ye de metrobüs vaadinde bulundu.

Bakan Özhaseki'den Murat Dağı talimatı: Milli park olmalı!

Uşak Uşak İnşaat Mühendisleri Odası Başkanı, Çevre Şehircilik ve İklim Bakanı Mehmet Özhaseki'ye 'Murat Dağı Milli Park olmalıdır' talebini iletti.

Bakan Kurum'dan son dakika açıklaması: 'Sanayide Yeşil Dönüşüm Belgesi' düzenliyoruz

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Tüm OSB'leri "Yeşil OSB"ye dönüştürmeyi istediklerini belirterek Sanayide Yeşil Dönüşüm Belgesi' düzenlediklerini açıkladı.

Murat Kurum'dan Kemal Kılıçdaroğlu’na Samsat konutları cevabı!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı ve AK Parti İstanbul 1. Bölge Milletvekili Adayı Murat Kurum, Samsat’ta afet konutlarının yapılmadığı yönündeki iddialara yanıt verdi. İşte detaylar...

Bakan Murat Kurum duyurdu: Depremden etkilenen kiracılara verilen destek artırıldı!

Murat Kurum, Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen illerle ilgili yaptığı duyuruda "Ev sahiplerine 5 bin lira kira desteği yapılacak. Sayın Cumhurbaşkanımız kiracılara yapılacak kira yardımının da 2 bin TL'den 3 bin TL'ye çıkarılması yönünde talimat verdi" ifadelerini kullandı. İşte detaylar

Bakan açıkladı! TOKİ’ye başvurmadan bunu yapan yandı!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, TOKİ Sosyal Konut Projesi'ne ilişkin önemli açıklamalarda bulundu. Kurum, TOKİ’ye başvuran kişinin gelir beyanının hatalı olması durumunda kura dışı kalacağını bildirdi.

Türkiye’ye 55 milyar dolar nereden gelecek? Büyük iddiayla ilgili ekonomist Murat Muratoğlu’ndan çarpıcı açıklamalar

Sözcü Gazetesi yazarı ünlü ekonomist Murat Muratoğlu son yazısında Türkiye’ye yurt dışından 55 milyar dolar geleceği iddiasıyla ilgili değerlendirmede bulundu.

TOKİ'ye olan borç miktarı 32 milyar 662 milyon TL oldu!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, TOKİ’ye olan borcu bulunan vatandaşların toplam borç miktarının 32 milyar 662 milyon Türk Lirası olduğunu belirtti.

Bakan Murat Kurum açıkladı! İklim dostu yeşil binaların yapımına öncelik verilecek!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, yaptığı açıklamada su kaynaklarını koruyacak ve atık su miktarını azaltacak iklim dostu yeşil binaların yapımına öncelik verilmesi ve bu kapsamda teşviklerin artırılmasını karar verdiklerini dile getirdi.

Murat Bakan'dan Halkapınar-Otogar Metrosu için ayrılan bütçeye tepki!

Murat Bakan 2022 yılı Yatırım Programı’nda Halkapınar-Otogar Metrosu için ayrılan yatırım bütçesine tepki gösterdi. Cumhuriyet Halk Partisi İzmir Milletvekili Murat Bakan, "Değil metro, 3 bin TL’ye raylı oyuncak tren alamazsınız" dedi.

Murat Kemal Yeşilkanat Haberi

Murat Kemal Yeşilkanat

Periyodik Muayene Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi 12 bin TL sermaye ile 10 Şubat 2015'te, Murat Kemal Yeşilkanat Müdürlüğü'nde kuruldu.


Periyodik Muayene Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi iş konusu;1-Kamu ve özel sektöre ait kurum ve kuruluşlarda mevzuatlara ve standartlara uygunluğa dair, basınçlı kaplarla, kaldırma iletme makinalarıyla, çevresel ve kişisel maruziyetlerle ilgili (baca gazı, gürültü,titreşim, aydınlık, termal konfor ve hijyen vb) ölçümler, testler, muayeneler ve kontroller yapmak ve belgelendirme hizmetlerinde bulunmak. 2-Mevzuat çerçevesinde ihtiyari ve zorunlu alanlarda özel veya kamu labaratuvarlarının,muayene ve belgelendirme kuruluşlarının ulusal ve uluslar arası kabul görmüş teknik kriterlere göre faaliyet gösterdiğinin onaylanması. 3-Resmi ve özel kurum ve kuruluşlara ait tesis, bina, makina ve teçhizatlartını mutabakatlı kıymet takdirlerinin yapılması, ekonomik ömürlerinin tespit edilmesi ekspertizlik işlemlerinin yürütülmesi, sigortacılık ve bankacılık alanları...