02 / 05 / 2024

murat kurum kızılcahamam açıklaması

murat kurum kızılcahamam açıklaması

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, Kızılcahamam'da çıkan yangın nedeniyle hasar gören iş yerlerinin yeniden inşa edileceğini ve yeni iş yerlerin 3 ay içerisinde temsil edileceğinim dile getirdi. 

Ankara Kızılcahamam'da yanan iş yerleri yeniden inşa edilecek!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum Ankara Kızılcahamam'da iş yerlerinin hasar gördüğü yangınla ilgili açıklama yaptı...

Murat Kurum'dan 600 bin konut için dönüşüm sözü!

Cumhur İttifakı'nın İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkan adayı Murat Kurum, kentsel dönüşüm çalışmalarıyla ilgili olarak yaptığı açıklamada 1,5 milyon TL'lik destek sağlanacağını söylerken, 600 bin konut için de dönüşüm sözü verdi.

Murat Kurum: Ulaşım ve kentsel dönüşüm iki önemli başlığımız olacak!

AK Parti'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olan Murat Kurum seçim çalışmalarına da başladı. Kurum yaptığı açıklamada "Kentsel dönüşüm ve ulaşım iki önemli başlığımız olacak" diye konuştu.

Kızılcahamam Belediyesi başkentte arsa satacak! 

Ankara İli Kızılcahamam Belediye Başkanlığı, Ankara Kızılcahamam'da yer alan arsayı satışa çıkardı. Söz konusu satış ihalesi 23 Ağustos 2023 tarihinde yapılacak.

Kızılcahamam Belediyesi'nden 10 yıllığına kiralık gayrimenkuller!

Ankara İli Kızılcahamam Belediye Başkanlığı, İsmetpaşa Mahallesindeki gayrimenkulleri 10 yıllığına kiraya verecek.

Kızılcahamam Belediyesinden büyük fırsat! Ankara'da 6 taksitle tam 20 arsa satacak!

Ankara İli Kızılcahamam Belediye Başkanlığı, Ankara'da yer alan 20 adet arsayı satışa çıkardı. Söz konusu arsalar için 6 taksit imkanı sağlanıyor.

Bakan Murat kurum açıkladı! Yarısı Bizden Kampanyası ile küçük uydu kentler yapacağız!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Yarısı Bizden Kampanyası kapsamında 500 bini Anadolu, 500 bini Avrupa Yakası'nda olmak üzere küçük uydu kentler yapılacağını açıkladı.

Murat Kurum açıkladı: 164 bin 321 bina yıkık, acil yıkılacak ve ağır hasarlı!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum yaptığı açıklamada 4 milyon 511 bin bağımsız bölümden oluşan 1 milyon 250 bin binanın incelendiğini belirterek, 520 bin bağımsız bölümden oluşan 164 bin 321 binanın yıkık, acil yıkılacak ve ağır hasarlı olduğunu söyledi.

12 soruda TOKİ Ankara Kızılcahamam 2022 sosyal konut projesi! TOKİ Kızılcahamam ucuz konut projesinde kaç konut var?

TOKİ merakla beklenen 250 bin konut projeleri çerçevesinde Ankara Kızılcahamam'da da yeni konutlar inşa edecek. Peki TOKİ Ankara Kızılcahamam projesinde kaç konut yapılacak, nasıl başvurulur? İşte 12 soruda TOKİ Ankara Kızılcahamam 2022 ucuz konut projesi...

Ankara Kızılcahamam'da arsa fırsatı! Fiyatını duyan inanamıyor!

Satışa çıkardığı arsalarla dikkat çeken Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Ankara ili, Kızılcahamam ilçesi, Berçinçatak Köyü'nde yer alan arsa için satış ihalesi düzenliyor. İşte detaylar...

Murat Kurum: Konut fiyatlarının normalleşmesi adına her türlü müdahaleyi yapacağız!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum son zamanlarda sık sık gündeme gelen konut fiyatları ile ilgili yaptığı açıklamada "Konut fiyatlarının normalleşmesi adına devlet olarak yapılması gereken her türlü müdahaleyi yapacağız." dedi.

Murat Kurum: 2.5 milyon konutun dönüşümünü tamamladık!

İzmir depremi ile ilgili bir mesaj yayınlayan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum yaptığı açıklamada, "Bugüne kadar 2,5 milyon konutta ikamet eden 10 milyonu aşkın vatandaşımızın can ve mal güvenliğini teminat altına alacak dönüşümü başarıyla tamamladık" dedi.

Ankara Kızılcahamam'daki dükkanlar ihaleye çıkıyor!

Önceki gün Atatürk Kültür Merkezi'nde açıklama yapan Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Ankara Kızılcahamam'da yangın nedeniyle hasar gören dükkanlar için Ramazan Bayramı sonrasında ihale yapılacağını dile getirdi. 

Kızılcahamam Kasaplar Çarşısı yıkılıyor!

Başkent Ankara Kızılcahamam'da, yangın sebebiyle büyük hasar gören Kasaplar Çarşısı yıkılıyor.

murat kurum kızılcahamam açıklaması Haberi

murat kurum kızılcahamam açıklaması

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, Kızılcahamam ilçesinde 8 Nisan 2021 tarihinde meydana gelen yangında iş yerleri zarar gören esnafa müjdeli haberi verdi. Sözcü'de yer alan habere göre; Yavaş, Kızılcahamam Yenice Mahallesi Kasaplar Çarşısı'nda çıkan yangın sonrası olay yerine giderek inceleme yaptı. Konuyu meclis gündemine taşıdıktan sonra sosyal medya hesapları üzerinden paylaşımda bulunan Yavaş, “Belediye Meclisimizde aldığımız karar doğrultusunda, Kızılcahamam'da çıkan yangında iş yerleri zarar gören esnafımızın her birine Ramazan ayının da yaklaşması münasebetiyle 15 bin TL nakdi destekte bulunacağız. Yaralarımızı beraber saracak, beraber iyileşeceğiz” dedi.

“YAVAŞ, BURAYI 3 AY İÇİNDE YAPIP ESNAFA TESLİM ETMEYİ TAAHHÜT EDİYOR” 

Belediye Meclisinde konuyla ilgili söz alan Etimesgut Meclis Üyesi Ertan Işık da, “Yangınla ilgili mağdur olan bütün esnafa ben de buradan geçmiş...