14 / 05 / 2024

Murat Tanış

Murat Tanış

Marine Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi, Murat Tanış tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 25 Şubat 2014 tarihinde Tuzla, İstasyon Mahallesi, Alem Sokak, No:4'de kuruldu.

İstanbul'un 39 ilçesi baştan aşağıya yenilenecek! Bakan Kurum peş peşe duyurdu! 

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum. İstanbul'un dönüşümü ile ilgili açıklamalarda bulundu. Bakan Kurum, İstanbul'un 39 ilçesinin baştan aşağıya yenileneceğini dile getirdi. 

Ev sahibi olmak isteyenlere müjde! Arazi kamudan, ev vatandaştan! Ağustos ayında başlıyor!

Konutta yeni model hayata geçiriliyor. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Hazine'nin vatandaşa arsa satacağını, vatandaşa burada ev inşa etme imkanı tanınacağını belirtti.

Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık'tan metro tepkisi!

Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık, İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ne Sefaköy-Beylikdüzü metro hattı için 1 yıldır izin verilmemesine tepki gösterdi.

Murat Kurum: 1,7 milyon konutun dönüşümünü tamamladık!

MIPIM 2022 tanıtım toplantısında konuşan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, 1,7 milyon konutun dönüşümünü tamamladıklarını söyledi.

Paramount Otel için ikinci dava Murat Uras'tan geldi!

Yasemin Uras'ın 'Otelime çöktüler' iddiasıyla mahkemeye taşıdığı Bodrum’da bulunan Paramount Otel için ikinci dava da kardeşi Murat Uras tarafından açıldı. Murat Uras, otelin devri sebebiyle alacağını iddia ettiği 143 milyon Türk Lirası'nı; Unico Sigorta şirketlerinden talep etti.

Murat Ongun'dan Kanal İstanbul reklamına tepki!

Euro 2020 kapsamında dün Türkiye ve Galler maçı vardı. Türkiye ve Galler arasındaki maçtan önce, maçın yayınlandığı TRT'de‘Kanal İstanbul'un reklamı verildi. Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı'nca verilen reklamla ilgili konuşan İBB Sözcüsü Murat Ongun, konuyla ilgili tepkisini dile getirdi.

Murat Levent Tatlıcı'nın miras davasında yeni gelişme!

2013 günü beyin kanseri nedeniyle hayatını kaybeden Murat Levent Tatlıcı’nın Amerikalı eşi Donna Marie Tatlıcı, kayınvalidesi Sevil Tülin Turner’e dava açtı. Amerikalı gelin, eşi Levent Tatlıcı’nın ölmeden 4 ay önce ABD’de hazırladığı vasiyetnamenin Türkiye’de de tanınmasını talep etti.

Murat Kurum'dan bisiklet yolu açıklaması!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Konya Olimpik Veledrom tesisinin temel atma töreninde yaptığı açıklamada, Projelerimiz tamamlandığında Edirne'den bisikletine binen vatandaşımız Hakkari'ye, Sinop'tan binen vatandaşımız Hatay'a kadar kesintisiz olarak yollardan gidebilecekler" dedi.

Murat Baysal Türk mimarisini dünyaya tanıtacak!

İnşaat sektöründe tanınan iş insanı Murat Baysal, yeni projesini anlattı. Ortadoğu’da yaptıkları inşaat projeleri ile ilgili de bilgiler veren Baysal, mükemmel bir projeyi kullanıcılara sunduklarını açıkladı.

Rönesans’tan iki önemli ayrılık!

Rönesans Gayrimenkul Genel Müdürü Hasan Şimşek ve Rönesans Holding İcra Kurulu Üyesi aynı zamanda Rönesans AVM Yatırım Yönetim Kurulu Üyesi olan Murat Özgümüş, Rönesans'tan ayrıldı.

Hande Erçel ve Murat Dalkılıç'tan 600 bin TL peşinatlı ayrılık!

Ünlü oyuncu Hande Erçel ve sanatçı Murat Dalkılıç, ayrılmalarına rağmen senelik 600 bin TL'lik kirasını peşin verdikleri villada birlikte yaşamaya devam ediyor...

İndemir İnşaat'ın acı günü! Murat Keleş vefat etti!

Kocaeli'nin tanınmış iş insanlarından, İndemir İnşaat firmasının sahibi Murat Keleş vefat etti. Evli ve 4 çocuk babası olan Murat Keleş’in cenazesi Başiskele Yeşilyurt Mahallesi Osman Kuru Mezarlığı'nda toprağa verildi. 

Murat Kurum: Şehirlerimizi markalaştıracağız!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, iklim değişikliğinden kaynaklanan afetler nedeniyle Karadeniz Bölgesi’nden başlattıkları eylem planı çalışmasını Türkiye’nin yedi bölgesinin tamamında uygulamaya alacaklarını açıkladı. Kurum, geleceğin şehirlerinin ön tanıtımını yaptı.

Murat Tanış Haberi

Murat Tanış

Marine Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi, Murat Tanış tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 25 Şubat'ta kuruldu. 


Marine Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi iş konusu;  Her türlü emlak her türlü gayrimenkul ve özellikle siteler plazalar marketler depolar soğuk hava depoları villa tatil köyleri devre mülk apart otel motel kamping gibi turistik tesisler gibi gayrimenkulleri almak satmak satın almak kiralamak kiraya vermek.

Marine Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi adres: Tuzla, İstasyon Mahallesi, Alem Sokak, No:4 C...