09 / 05 / 2024

Murat Taşer konut açıklaması

Murat Taşer konut açıklaması

MHP İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Murat Taşer, "İzmir halkının yüzde kırkının kirada olduğunu belirterek, "İşbaşına geldiğimizde orta ve dar gelirli vatandaşlarımız için 15 bin toplu konut yapacağız" dedi

Birleşik Krallık'ta konut kiraları yüzde 9,2 arttı!

İngiliz Ulusal İstatistik Ofisi'nin açıklamış olduğu resmi verilere göre Birleşik Krallık'ta ortalama konut kiraları Mart ayında yıllık bazda yüzde 9,2 arttı.

İhtiyaç-taşıt-konut kredisi faizlerinde son dakika! Ziraat, Denizbank, Yapı Kredi, Akbank peş peşe açıkladı!

İhtiyaç-taşıt-konut kredi faiz oranları pek çok kişi tarafından merak ediliyor. Peki bankaların kredi faiz oranlarında son durum ne? Hangi banka kaç oranla kredi veriyor?  İşte Ziraat, Denizbank, Yapı Kredi, Akbank güncel faiz oranları...

Selçuk Geçer: Bombayı patlatayım mı? 2024'te konut fiyatları çok yükselecek!

Ekonomist Selçuk Geçer, konut ve otomobil fiyatlarını değerlendirdi. Geçer 2025 yılından itibaren konut ve otomobil fiyatlarının agresifleşeceğini kaydetti. 

Birleşik Krallık'ta konut fiyatları gerilerken, konut kiraları yüzde 6,2 yükseldi!

İngiliz Ulusal İstatistik Ofisi tarafından açıklanan rakamlara göre Birleşik Krallık'ta ortalama konut fiyatları Ekim ayında yıllık bazda yüzde 1,2 geriledi, konut kiraları ise kasımda yıllık bazda yüzde 6,2 yükseldi.

Kıbrıs'ta gizemli nüfus çıkmazı! Kaç konut ve iş yeri olduğu bilinmiyor! 

Sigorta ve Reasürans Şirketleri Birliği Başkanı Raif Çukurovalı Kıbrıs'ta kaç konut ve işyeri binası olduğunu bilmediklerini açıkladı. 

İngiltere'de konut fiyatları düşüşünü 4. aya taşıdı! 

Halifax Konut Fiyat Endeksi'ne göre, Birleşik Krallık'ta ortalama konut fiyatı Temmuz ayında aylık bazda yüzde 0,3 oranında geriledi ve fiyatlarda üst üste 4 ay düşüş görüldü.

Birleşik Krallık'ta konut fiyatlarında son 12 senenin en büyük düşüşü!

İngiliz konut kredi kuruluşu Halifax Konut Fiyat Endeksi'ne göre, Birleşik Krallık'ta ortalama konut fiyatları Haziran ayında yüzde 2,6 ile 2011 yılının Haziran ayından beri yıllık bazdaki en büyük düşüşü gösterdi.

Emlak Konut GYO Avcılar Firüzköy 2.Etap'ta 231 konut ile 29 adet dükkanın yapı ruhsatı alındı! 

Emlak Konut GYO tarafından yapılan son dakika açıklamasında, Avcılar Firüzköy 2.Etap'ta 231 konut ile 29 adet dükkan olacak şekilde 260 adet bağımsız bölüme ait yapı ruhsatlarının alındığı belirtildi. 

İzmir'de satışta olan konut projeleri Mayıs 2023!

Başlatılan kampanyalarla konut piyasasının hareketlendiği şu günlerde Egenin incisi İzmir'de de 51 konut projesinin satışı devam ediyor. İşte İzmir'de satışta olan konut projeleri Mayıs 2023...

Ankara'da satışta olan konut projeleri Mayıs 2023!

Konut piyasasının hareketlendiği şu günlerde başkent Ankara'da da 67 konut projesinin satışı devam ediyor.  İşte Ankara'da satışta olan konut projeleri Mayıs 2023...

İstanbul'da satışta olan konut projeleri Mayıs 2023!

Ev sahibi olmak isteyen vatandaşlar satışları devam eden konut projelerini merak ediyor ve araştırıyor. İşte İstanbul'da satışta olan konut projeleri Mayıs 2023...

Taşer Gıda İnşaat Taahhüt Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Taşer Gıda İnşaat Taahhüt Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sarıyer'de Türkan Atay tarafından kuruldu.

ABD'de bekleyen konut satışları Ağustos'ta yüzde 8,1 arttı!

ABD'de bekleyen konut satışları endeksinin Ağustos ayı verileri açıklandı. Ağustos'ta bekleyen konut satışları 8,1 artarak 7 ayın en yüksek seviyesine geldi.

Murat Taşer konut açıklaması Haberi

Murat Taşer konut açıklaması


MHP İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Murat Taşer, İzmir halkının yüzde kırkının kirada olduğunu belirterek, "İşbaşına geldiğimizde orta ve dar gelirli vatandaşlarımız için 15 bin toplu konut yapacağız. 


İzmir'de hemşehrilerimiz için büyük bir proje başlatacağız." dedi MHP İzmir Büyükşehir Belediye başkan adayı Murat Taşer, ilde vatandaşların yüzde 40'ının kiralık evlerde oturduğunu belirterek, "İşbaşına geldiğimizde, orta ve dar gelirli vatandaşlarımız için 15 bin toplu konut yapacağız. 


İzmir'de hemşehrilerimiz için büyük bir proje başlatacağız. Kentsel dönüşümü rantsal dönüşüme çevirenlere inat, ikinci büyük toplu konut projesini başlatacağız. İzmirliler, bankalara mecbur olmadan ev sahibi olacak." dedi. 


İZMİR'İN YÜZDE 40'I KİRADA KONUTLARIN YÜZDE 60T RİSKLİ 

Partisinin Giiltepe semti Toros Meydanı'nda düzenlediği açıkhava toplantısına katılan Taşer, TOKİ'nin amacından saptığını iddia etti: "20142020 yılları arasında İzmir'de ihtiyaç duyulacak konut sayısı...