21 / 07 / 2024

Muratbey bayi

Muratbey bayi

Türkiye çapında yaklaşık 15 bin noktaya ulaşan ve 250’nin üzerinde peynir çeşidi ile sektörde dikkatleri üzerine çeken Muratbey’e bayilik başvurusunda büyük bir artış var.

Çatalca Ferhatpaşa ve Muratbey Mahalleri 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı askıda!

İstanbul İli, Çatalca İlçesi Ferhatpaşa ve Muratbey Mahallerinin Bir Bölümüne İlişkin 1/100.000 ölçekli Çevre Düzeni Planı Değişikliği, 1/5000 Ölçekli Revizyon Nazım İmar Planı ve 1/1000 Ölçekli İlave+Revizyon Uygulama İmar Planı askıya çıkarıldı.

Hekim Yapı'nın 15'inci bayi toplantısı gerçekleşti! 

Hekim Yapı, geleneksel olarak düzenlediği bayi toplantısının 15'incisini düzenledi. Toplantı Kıbrıs Concorde Luxury Resort’de, 6-9 Şubat 2020 tarihleri arasında gerçekleştirildi...

Çatalca'nın en değerli arazisi 149 milyon TL'ye satılıyor!

Çatalca'nın en değerli arazisi Muratbey Ticari Gümrüklü Deposu'nda bulunan 78 bin 500 metrekarelik arsa 149 milyon TL'ye satılıyor.

Seramiksan Mersin'de bayi açtı!

 Seramiksan'ın Mersin'deki yeni bayisi Mertaş İnşaat Merkez Yenişehir ilçesinde hizmete açıldı. 

Beko'dan bayi olmak isteyenlere kira desteği! 

Yeni 100 Kadın Bayi projesi kapsamında Beko, bayi olmak isteyenlere kira desteği verecek. Ayrıca girişimcilere, kontrat ve sözleşme sonrası açılış etkinlikleri ve reklam olanaklarının sağlanması gibi fırsatlar sunulacak. 

İdaş, bu yıl 120 milyon TL ciroya ulaşmayı hedefliyor!

İdaş, üç yıldır yeniden yapılanma sürecinde. 2015 yılında ürün tedarikçilerinden Salteks Grup tarafından satın alınan şirket, küllerinden yeniden doğuyor. İnovatif ürünlere yönelen ve bayi ağını genişleten İdaş, bu yıl 120 milyon TL ciroya ulaşmayı hedefliyor...

Çatalca'da 15.8 milyon TL'ye icradan satılık tarla!

Çatalca Satış Memurluğu tarafından İstanbul İli, Çatalca İlçesi, Ferhatpaşa ve Muratbey mahallerinde yer alan toplam 3 adet tarlayı 15 milyon 790 bin 350 TL'ye icradan satışa çıkardı...

Hekim Yapı'nın 14'üncü bayi toplantısı düzenlendi!

Hekim Yapı, geleneksel olarak düzenlediği bayi toplantısının 14'üncüsünü gerçekleştirdi. Toplantıya Limak Cyprus Deluxe Hotel ev sahipliği yaptı.

Torbalı'ya açık spor aktivite merkezi müjdesi!

İzmir'in Torbalı ilçesi Muratbey Mahallesi'ndeki, Belediyeye ait 22 bin metrekarelik arsanın tamanının açık spor aktivite merkezi olarak değerlendirileceği açıklandı.

Premar Gayrimenkul 2019’da 250 bayiye ulaşmayı hedefliyor!

Kurumsal emlak pazarlama sektöründe faaliyet gösteren Premar Gayrimenkul, 2019 sonunda yurtiçinde 200, yurtdışında 25 ülkede 250’yi aşkın bayi sayısına ulaşmayı hedefliyor.

Çatalca'da 24.3 milyon TL'ye satılık 2 tarla!

İstanbul Defterdarlığı Avrupa Yakası Milli Emlak Dairesi Başkanlığı tarafından Çatalca İlçesi'nin Muratbey Mahallesi'nde yer alan 2 tarla ihale ile satılıyor...

Çatalca Muratbey'de 5,8 milyon TL'ye satılık tarla!

İstanbul Defterdarlığı Mlli Emlak Genel Müdürlüğü İstanbul Çatalca Muratbey Mahallesi'nde yer alan tarlayı 5 milyon 850 bin TL tahmini bedelle satıyor.

Çatalca'da satılık tarla! 11,7 milyon TL'ye!

İstanbul Çatalca Muratbey Mahallesi'nde bulunan tarla İstanbul Defterdarlığı Mlli Emlak Genel Müdürlüğü tarafından satılıyor. Tahmini satış bedeli 11 milyon 700 bin TL olan tarlanın ihalesi 19 Temmuz 2018'de gerçekleştirilecek.

Muratbey bayi Haberi

Muratbey bayi

Türkiye çapında yaklaşık 15 bin noktaya ulaşan ve 250’nin üzerinde peynir çeşidi ile sektörde dikkatleri üzerine çeken Muratbey’e bayilik başvurusunda büyük bir artış var. Tüketiciler tarafından ürünleri severek yenen Muratbey’in yurtiçi ve yurtdışı  bayi sayısı geçen yıla göre yüzde 80 artış gösterdi.


Bayilik için sadece Türkiye’nin her bölgesinden değil, yurt dışından da yoğun talep gören Muratbey, bayilik başvurularını değerlendirmek üzere ayrı bir ekip kurdu. Muratbey Gıda Yönetim Kurulu Başkanı Necmi Erol, “Geleneksel kanallardaki etkinliğimizi de arttırmak istiyoruz. Bayi seçiminde oldukça titiz davranıyoruz. Bayilik için belirli standartlarımız var. Bayinin her şeyden önce Muratbey markasının itibarını, kalitesini bölgesinde taşıyabilecek hizmet kalitesine sahip olması...