15 / 05 / 2024

Muratpaşa Gençlik Eğitim Merkezi açılış

Muratpaşa Gençlik Eğitim Merkezi açılış

Muratpaşa Belediyesi tarafından bin öğrenciye hizmet verecek Muratpaşa Belediyesi Gençlik Eğitim Merkezi ( MURGEM ) açıldı.

MEB açıkladı! Milli Eğitim Bakanlığı'ndan öğrencilere 18.400 Türk Lirası destek yapılacak...

Milli Eğitim Bakanlığı ile Hazine ve Maliye Bakanlığı tarafından ortak bir tebliğ Resmi Gazete'de yayımlandı. Buna göre, deprem bölgesindeki bazı il ve ilçelerde özel okullarda öğrenim gören öğrencilere destek verilmesi kararlaştırıldığı kaydedildi. 

Gür Çağdaş kimdir? Gür Çağdaş eğitim ve kariyeri nedir?

Gür Çağdaş kimdir? Gür Çağdaş'ın kim olduğu ve Gür Çağdaş'ın hangi alanlarda görevler aldığı ve eğitim durumu hakkında merak edilenler. Gür Çağdaş kimdir? ve nerelerde görev almıştır? Gür Çağdaş'ın eğitim durumu ve kariyeri hakkında merak edilen ayrıntılar...

2023-2024 Eğitim Yılı için KYK Burs ve Öğrenim Kredisi Başvuruları Ne Zaman? Başvuru tarihlerini kaçırmayın!

Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın (GSB) KYK yurtlarına dair son açıklamaları sonrasında öğrenci burslarına olan ilgi arttı. Ön lisans ve lisans öğrenci adayları için üniversiteler kapılarını yeniden açtı. Özellikle başka bir şehirde eğitim gören öğrenciler bu tarihleri merakla araştırıyor.

Gür Çağdaş kimdir? Hangi üniversitede eğitim aldı? Görevi nedir? 

Doğuş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş Yönetim Kurulu Üyesi Gür Çağdaş kimdir? Kaç yaşında? Gür Çağdaş daha evvel hangi vazifelerde bulunmuştur? Gür Çağdaş'ın eğitim hayatı nasıldı?

Üniversite öğrencilerine flaş haber! Gençlik ve Spor Bakanı peş peşe açıkladı!

KYK yurt ücreti ödemeleri için öğrencilerin beklediği açıklama Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu’ndan geldi.  İşte detaylar...

Gençlik ve Spor Bakanlığı 1000'e yakın sözleşmeli personel alıyor! Şimdi peş peşe açıklanan şartlara bakın! Başvurular..

Gençlik ve Spor Bakanlığı 924 sözleşmeli personel alacak. Başvurular bugün resmen başladı. Şimdi peş peşe açıklanan şartlara bakın! İşte ayrıntılar...

10 bin üniversite öğrencisine 4 bin TL’lik eğitim desteği!

Kayseri’de 10 bin üniversite öğrencisine 4 bin TL’lik eğitim desteği verilecek. Peki üniversite öğrencileri bu desteğe nasıl kavuşacak. İşte başvuru şartları ve tüm ayrıntılar.

Antalya Kepez Gençlik Kampı ve Eğitim Merkezi'nde inşaat hızlandı!

Antalya Büyükşehir Belediyesi'nce Kepez'de inşaatına başlanan Gençlik Kampı ve Eğitim Merkezi Projesi'nde çalışmalar hızla tamamlanıyor...

Mardin'de gençlik merkezi olmayan ilçe kalmayacak!

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu yaptığı açıklamada, Mardin'de gençlik merkezi olmayan ilçe kalmayacağını söyledi.

Gaziosmanpaşa Küçükköy Gençlik Merkezi için imzalar atıldı!

Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Toto Teşkilat Başkanlığı ile Gaziosmanpaşa Belediyesi arasında imzalanan protokol kapsamında ilçeye 300 bin metrekare büyüklüğünde Spor Vadisi ile her mahallenin faydalanabileceği yeni spor alanları yapılacak. Küçükköy’e ise 20 bin eserlik kütüphanenin olacağı Gençlik

Mustafakemalpaşa Gençlik Merkezi için yer teslimi yapıldı!

Bursa Mustafakemalpaşa'da inşa edilen Gençlik Merkezi Sosyal Yaşam ve Spor Tesisi inşaatı için yüklenici firmaya teslim yapıldı.

Beykoz Soğuksu Gençlik Merkezi 2020'de açılacak!

Beykozlu gençlere kültür-sanat, eğitim ve spor alanlarında hizmet verecek olan Soğuksu Gençlik Merkezi’nin inşaatı hız kesmeden devam ediyor.

Kayseri Kocasinan'a gençlik merkezi inşa ediliyor!

Yatırımlarına son sürat devam eden Kocasinan Belediyesi Ahievran Mahallesi'nde yaptırılan sosyal tesis ve Aile Sağlık Merkezi’nin yanına Gençlik Merkezi de inşa ediyor.

Muratpaşa Gençlik Eğitim Merkezi açılış Haberi

Muratpaşa Gençlik Eğitim Merkezi açılış

Muratpaşa Belediyesi tarafından Kızılsaray Mahallesinde yapılan MURGEM törenle açıldı. Açılışa Antalya CHP Milletvekili Niyazi Nefi Kara, Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, CHP İl Başkanı Semih Esen, CHP Muratpaşa İlçe Başkanı Ahmet Kumbul ve davetliler katıldı.


BİN ÖĞRENCİYE HİZMET VERECEK

Kızılsaray Mahallesinde Yeni açılan Gençlik Eğitim Merkezinde bin öğrenciye hizmet verileceğini belirten Muratpaşa Belediyesi Başkanı Ümit Uysal, “Gençlerimizin bu tür eğitim yerleri sayesinde her türlü konuda kendisini geliştirmesini istiyoruz. Normal şartlarda eğitimde böyle ek kuruluşlara eğitim duyulmaması gerekir. Ama maalesef bizim sistemimiz böyle olduğu için ara kuruluşlara ihtiyacımız var” dedi.


ENGELLİ VE YAŞLILARA 7/24 HİZMET

Belediye hizmetlerini 3 ana gruba ayırdıklarını ifade eden Uysal, “Birincisi klasik belediye hizmetleri, yani çöp, asfalt olarak nitelendirilen hizmetlerdir. Biz belediye olarak bir yılda 100 ton asfalt döktük. 132...