07 / 05 / 2024

Mürsel Alban bodrum külliye açıklaması

Mürsel Alban bodrum külliye açıklaması

CHP Muğla Milletvekili Mürsel Alban, Bodrum'daki 10 dönümlük arazide 'külliye' inşa edilmesine tepki gösterdi. Alban, "4 yıldır tamamlanmayan Bodrum Devlet Hastanesi inşaatı yarım kalmışken, buraya külliye yapmak, ödeneği hastanenin tamamlanması yerine külliyeye harcamak, Bodrum’a ihanettir" dedi.

Bodrum'daki 10 bin bina için flaş karar: Protokol imzalandı!

Bodrum Belediyesi ve TMMOB İnşaat Mühendisleri Odası, Bodrum’da 10 bin binanın depreme karşı dayanıklılığında inceleme yapacak. Peki neler değerlendirilecek?

Arslan Katar İnşaat Taahhüt Limited Şirketi kuruldu!

Arslan Katar İnşaat Taahhüt Limited Şirketi Şişli'de Mustafa Arslan ve Mürsel Katar ortaklığında kuruldu. 

Erken rezervasyonda geri sayım başladı! Bodrum, Fethiye, Kemer’de otellerde yüzde 50 indirim fırsatı!

Erken rezervasyon döneminin aralık ayına çekilmesiyle birlikte daha ucuza tatil yapmak isteyenler şimdiden otel aramalarına başladı. Turizmciler, bu fırsatı değerlendirerek şimdiden rezervasyon yaptıranların, yüzde 50’ye varan oranlarda indirimden yararlanabileceğini belirtiyor.

Alyakut Taahhüt İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alyakut Taahhüt İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 150 bin TL sermaue bedeli ile Mürsel Alyakut tarafından kuruldu.

Mekace İnşaat Otomotiv Gıda Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mekace İnşaat Otomotiv Gıda Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Silivri'de 4 milyon TL sermaye bedeli ile Adem Karataş ve Mürsel Coşkun ortaklığında kuruldu.

Pardo Gümüşlük Bodrum'da son 3+1 konut 18 milyon 850 TL'ye!

Pardo Gümüşlük Bodrum'da konut satışları devam ediyor. Projede son kalan 3+1 villanın fiyatı 18 milyon 850 TL. İşte Pardo Gümüşlük Bodrum ile ilgili merak edilen her şey...

Ecir Hm İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Ecir Hm İnşaat Limited Şirketi Beşiktaş'ta 3 milyon TL sermaye bedeli ile Halit Atiyaoğlu ve Mürsel Demir ortaklığında kuruldu.

Almita Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Almita Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla'da Cafer Bozkurt, Azam Aydın ve Mürsel Alkan ortaklığında kuruldu.

Fazza Group İnşaat Ticaret Turizm Ve Otomotiv Limited Şirketi kuruldu!

Fazza Group İnşaat Ticaret Turizm Ve Otomotiv Limited Şirketi Maltepe'de Ceyhun Diremler ve Sedef Mürsel ortaklığında kuruldu.

Bodrum Belediyesi'nde imar usulsüzlüğü iddiası: Evraklar inceleniyor!

Çalışmalarına devam eden Muğla Emniyet Müdürlüğü Siber Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ve Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Müdürlüğü Bodrum Grup Amirliği ekipleri tarafından Bodrum Belediyesi'nde inceleme başlattı.

Bodrum'da 28.6 milyon TL'ye satılık 3 gayrimenkul!

Bodrum Milli Emlak Müdürlüğü, Bodrum'da yer alan 3 adet gayrimenkulü 28 milyon 654 bin TL bedelle satışa çıkardı.

Mrs Taş Yapı Dekorasyon İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mrs Taş Yapı Dekorasyon İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Maltepe’de   10 bin TL sermaye bedeli  ile Mürsel Taşdemir tarafından kuruldu.

Bodrum'da 51.8 milyon TL'ye satılık 5 gayrimenkul!

Bodrum Milli Emlak Müdürlüğü, Bodrum'da yer alan 5 adet gayrimenkulü 51 milyon 830 bin TL bedelle satışa çıkardı.

Mürsel Alban bodrum külliye açıklaması Haberi

Mürsel Alban bodrum külliye açıklaması

Diyanet, Bodrum'da 10 dönümlük arazide 'külliye' inşa etmek için çalışmalara başladı. Yerel yönetimin ve vatandaşların itirazı üzerine 2016'da durdurulan projenin tekrar başlamasına tepki gösteren CHP Muğla Milletvekili Mürsel Alban, "4 yıldır tamamlanmayan Bodrum Devlet Hastanesi inşaatı yarım kalmışken, buraya külliye yapmak, ödeneği hastanenin tamamlanması yerine külliyeye harcamak, Bodrum’a ihanettir" diye konuştu.

Diyanet İşleri Başkanlığı, Bodrum Ortakent'te 10 dönümlük arazide 'İslam Tanıtım ve Bilgilendirme Merkezi Külliyesi' inşa edilmesi için kazı çalışmasına başladı. Cumhuriyet'te yer alan habere göre; ilçenin mimari yapısını bozacağı için daha önce iki kez belediye meclisinde reddedilen projeye ilişkin ruhsatın Çevre Bakanlığı’ndan alındığı belirtildi.

Gökova Koyu'nu tepeden gören dev araziye ‘turistlere İslam’ı bilimsel, iyi, doğru ve düzgün dini bilgilerle tanıtmak amacıyla yapılacağı’ ifade edilen dini ve kültürel tesisin 100 milyon...