02 / 05 / 2024

muş valisi vedat büyükersoy

muş valisi vedat büyükersoy

Muş Valisi Vedat Büyükersoy kimdir? Muş Valisi Vedat Büyükersoy, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Vedat Büyükersoy, ne zamandan beri vali olarak hizmet veriyor? İşte Vali Vedat Büyükersoy...

Muş’ta planlanan 971 projeden 603 tanesi tamamlandı!

2014 yılı 1. dönem İl Koordinasyon Kurulu Toplantısına başkanlık eden Vali Vedat Büyükersoy, planlanan 971 projeden 603 tanesinin tamamlandığını ve 141 tanesinin ise devam ettiğini belirtti...

Muş Valisi toplulaştırma çalışmaları hakkında köylüleri bilgilendirdi!

Hasköy ilçesine bağlı Eşmepınar köyünde devam eden arazi toplulaştırma çalışmalarını inceleyen Muş Valisi Vedat Büyükersoy, köy kıraathanesinde vatandaşlarla bir araya geldi. Vali toplulaştırma çalışmaları hakkında köylüleri bilgilendirdi...

Asgari ücrette 500 dolar vaadi geri planda: Eski bakanın sözleri unutuldu mu? 

Eski bakan Vedat Bilgin, Mayıs ayında yaptığı açıklamada asgari ücretin 500 dolar seviyesinde olacağını söylemişti. Yetkililer, her gün asgari ücret zammıyla ilgili açıklamalar yapıyor ancak '500 dolar' ifadesine dikkat çekilmemesi gözden kaçmadı. 500 dolar vaadi unutuldu mu? İşte ayrıntılar...

Asgari ücret hakkında Bakan Vedat Bilgin'nden şok açıklama!

Çalışma Bakanı Vedat Bilgin, zam oranıyla ilgili "Yüzde 50 zam olur mu?" sorusuna "Hayali değil gerçekçi bir rakam üzerinde durmak lazım" yanıtını verdi.

Muğla'da Kıyı Kenar Kanunu'na aykırı ve kaçak yapılar yıkılacak!

Muğla Valisi Orhan Tavlı yaptığı açıklamada, "Muğla’da imara aykırı ve kaçak yapılarla mücadelemiz kesintisiz devam edecek." dedi.

İlker Gündüzöz'den yeni hastane açıklaması!

Muş Valisi İlker Gündüzöz, kentte yapılması planlanan Eğitim ve Araştırma Hastanesiyle ilgili önemli açıklamalar yaptı.

Sultan Alparslan Havalimanı'nda inceleme!

Muş Valisi İlker Gündüzöz, Sultan Alparslan Havaalanının terminal binası, müştemilat ve apron inşaat çalışmalarını yerinde inceledi. Sultan Alparslan Havalimanı'nda inceleme yapıldı. 

Muş Havalimanı'na 41.2 milyon TL'lik yeni bina!

Muş Valisi İlker Gündüzöz, yapımı devam eden yeni terminal binasının inşaatında incelemelerde bulundu. Yetkililerden bilgi alan Gündüzöz, işin keşif bedelinin 41 milyon 221 bin 763 lira olduğunu söyledi. 

Muş Havaalanı terminal binasında inşaat sürüyor!

Muş Valisi Aziz Yıldırım, yapım çalışması devam eden Muş Havaalanı terminal binası ve apron inşaat çalışmalarını inceledi..

Muğla'da imar barışı bilgilendirme toplantısı yapıldı!

Muğla İl İdare Şube Başkanları toplantısı yapıldı. Kamu idaresinde birliğin sağlanması amacı ile İl İdare Şube Başkanları, Muğla Valisi Esengül Civelek başkanlığında Menteşe Öğretmenevinde gerçekleştirildi. 

Muş'ta Acil 112 çağrı merkezi inşa ediliyor!

Muş Valisi Seddar Yavuz, yapımına devam edilen Acil 112 çağrı merkezinin inşaat çalışmalarının devam ettiğini ve 2017 yılının Ekim ayında hizmete açmayı planladıklarını belirtti.

Muş Tekstil Kent Projesi Eylül sonunda tamamlanacak!

Muş Valisi Seddar Yavuz, Tekstil Kent Projesi’nin Eylül ayı sonu itibariyle tamamlanmasının planlandığını belirterek, minimum bin 500 ile 2 bin 500’e kadar çıkabilecek işçi çalıştırılabileceğini söyledi.

Amir Çiçek Muğla'daki sağlık yatırımlarını anlattı!

MUĞLA Valisi Amir Çiçek, Menteşe ilçesinde inşaatlan devam eden 40 üniteli Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi, Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Tıp Fakültesi ve Üniversite Eğitim ve Araştırma Hastanelerinde incelemelerde bulundu.

Muğla Datça Hükümet Konağı yıkılacak!

Datça'nın en önemli sorunlarının başında gelen hükümet konağı ile ilgili yeni gelişmelerin olduğunu hatırlatan Muğla Valisi Amir Çiçek, yıkılma riski bulunan Datça Hükümet Konağı'nın yıkılarak yerinin park ve meydan olacağını açıkladı.

Muğla'daki sağlık yatırımları 2016'da tamamlanacak!

Muğla Valisi Amir Çiçek, Muğla’nın Menteşe ilçesinde inşaatları devam eden 40 üniteli Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi, Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Tıp Fakültesi ve 475 yataklı Üniversite Eğitim ve Araştırma Hastanelerinde incelemelerde bulundu.

muş valisi vedat büyükersoy Haberi

muş valisi vedat büyükersoy

Vedat Büyükersoy kimdir?

02.04.1964 yılında Çanakkale doğumlu olan Vedat Büyükersoy, Emniyet Genel Müdürlüğü’nde Komiser Yardımcısı olarak başladığı meslek hayatında, daha sonra sırasıyla Çanakkale Kaymakam Adaylığı, Edirne Süloğlu Kaymakamlığı, Kastamonu Pınarbaşı Kaymakamlığı, Şırnak Vali Yardımcılığı, Diyarbakır Vali Yardımcılığı, Karabük Vali Yardımcılığı, Tekirdağ Muratlı Kaymakamlığı, İçişleri Bakanlığı Sivil Savunma Genel Müdürlüğü Daire Başkanlığı, İçişleri Bakanlığı Hukuk Müşavirliği ve Ankara Vali Yardımcılığı yapmıştır.


Bakanlar Kurulu’nun 03.05.2013 tarih ve 2013 / 4699 sayılı kararı ile ilimiz Valiliği görevine atanan Sayın Valimiz Vedat Büyükersoy, evli ve iki kız çocuğu babası olup, iyi seviyede İngilizce...