29 / 04 / 2024

Musa Koçak muratpaşa

Musa Koçak muratpaşa

Antalya Muratpaşa İlçesi Müteahhitler Derneği Başkanı Musa Koçak, ilçede inşaat yapacak arsa sıkıntısı yaşandığını, çoğu müteahhidin Kırcami'yi beklediğini söyledi Muratpaşa İlçesi'nde, inşaat yapacak arsa bulmakta sıkıntı yaşandığı belirtti...

Prof. Dr. Ali Koçak İstanbul ve Marmara'nın kurtuluş reçetesini açıkladı!

Yıldız Teknik Üniversitesi İnşaat Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Ali Koçak, yapımı 30 seneyi geçmiş, korozyona uğramış, depreme dayanıklı olmayan yapıların güçlendirilmesi yerine yıkılıp yeniden inşa edilmesinin daha çok tercih edilmesi gerektiğini belirtti.

Hakkı KOÇAK kimdir? Nereli? Kaç yaşında?

Vizyon Grup bağımsız Denetim A.Ş Ortak, Yeminli Mali Müşavir Hakkı KOÇAK kimdir? Hakkı KOÇAK daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Hakkı KOÇAK'ın eğitim hayatı nasıldı?   İşte Hakkı KOÇAK`ın hayatına dair merak edilenler.

14 ayar incili altın set fiyatları ne kadar? İncili altın set kaç TL? Koçak 20 Şubat 2023 fiyat listesi

Altına en çok yakışan değerli taşlardan biri de incilerdir. Zarif ve sadeliğin en güzel göstergesi olan inci altın setlerin fiyatları ise oldukça merak ediliyor. Peki İncili altın set kaç TL? Koçak 20 Şubat 2023 fiyat listesi.

Koçak'ta internete özel altın fırsatları! Hemen bakıp alın! Yüzde 41'e varan indirim! 28 Kasım 2022 fiyat listesi

Koçak'ta büyük indirim fırsatı başladı. Yüzde 41'e varan indirim başlatan Koçak altın fırsatlarını tek tek açıkladı. Özellikle taşlı yüzüklerin ağırlıklı olduğu bu indirim sadece internete özel. Hemen bakıp alın! İşte Koçak 28 Kasım 2022 fiyat listesi.

Mickey mouse ve minnie mouse altın küpe, kolye ve yüzükler Koçak'ta! İşte Koçak 22 Kasım 2022 fiyat listesi

Kız çocuklarının en çok sevdiği çizgi film karekteri olan Mickey mouse ve minnie mouse altın ile buluştu. Mickey mouse ve minnie mouse küpe, kolye ve yüzükler Koçak'ta satışa sunuldu. İşte Koçak 22 Kasım 2022 fiyat listesi.

Koçak'ta neredeyse yarı fiyatına pırlanta kolye! 15 Ekim 2022 fiyat listesi...

Koçak'ta yüzde 50'ye varan indirimle pırlanta kolyeler satışa çıkarıldı. Hemen yakalayın! Peki Koçak pırlanta kolyeler kaç lira? Koçak pırlanta kolye ne kadar? İşte Koçak Pırlanta kolye 15 Ekim 2022 fiyat listesi...

Pırlanta baget kolyelerde büyük indirim! İşte Koçak pırlanta baget kolye 21 Eylül 2022 fiyat listesi

Koçak'ta pırlanta baget kolyeler yüzde 55'e varan indirim ile satışa sunuldu. Peki Koçak pırlanta baget kolyeler kaç lira? Koçak pırlanta baget kolye ne kadar? İşte Koçak Pırlanta baget kolye 21 Eylül 2022 fiyat listesi...

Pırlanta kolyelerde yüzde 55’e varan indirim sizi bekliyor! Koçak Pırlanta Kolyeler 20 Eylül 2022 fiyat listesi…

Koçak'da pırlanta kolyelerin fiyatları neredeyse yarıya indi! Görenler inanamadı. Koçak'ta Pırlanta kolyeler yüzde 55'e varan indirim ile satışa sunuldu. Peki Koçak pırlanta kolyeler kaç lira? Koçak pırlanta kolye ne kadar? İşte Koçak Pırlanta kolye 20 Eylül 2022 fiyat listesi...

Pırlanta bilekliklerde yüzde 50'ye varan indirim! Koçak çıldırdı! Koçak pırlanta 20 Eylül 2022 bileklik fiyat listesi

Pırlanta bileklikler, Koçak'ta yüzde 50 indirim ile satışa sunuldu. Pırlanta bileklik almak isteyenler Koçak bileklik fiyat listesini araştırıyor. İşte Koçak pırlanta bileklik 20 Eylül 2022 fiyat listesi...

Koçak Dekorasyon Otomotiv İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Koçak Dekorasyon Otomotiv İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Gaziosmanpaşa'da Berkay Koçak tarafından kuruldu.

Muratpaşa'da kaçak metruk binanın yıkımı gerçekleşti!

Antalya Muratpaşa Belediyesi, ilçede bulunan metruk kaçak binaların yıkımına devam ediyor. 

Migros genel müdürlük binasını 206 milyon TL'ye Koçak Gold'a sattı!

1975'ten bu yana Türkiye'de faaliyet gösteren Migros, genel müdürlük birimlerinin de bulunduğu binayı Koçak Gold Kuyumculuk'a 206 milyon TL'ye sattı. Firma, mülk sahibi olduğu binada kiracı oldu.

Niğde'deki Koçak köyü taşınacak mı?

Niğde'nin Ulukışla ilçesi Koçak köyünün taşınmasına ilişkin CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, soru önergesi hazırlayarak sorularını Başbakan Yıldırım'a sordu..

Musa Koçak muratpaşa Haberi

Musa Koçak muratpaşa

Muratpaşa İlçesi Müteahhitler Derneği Başkanı Musa Koçak, ilçede inşaat yapacak arsa sıkıntısı yaşandığını, çoğu müteahhidin Kırcami'yi beklediğini söyledi Muratpaşa İlçesi'nde, müteahhitlerin inşaat yapacak arsa bulmakta sıkıntı yaşadığı belirtildi. 


Muratpaşa İlçesi Müteahhitler Derneği Başkanı Musa Koçak, ilçeye bağlı Güzeloba bölgesinin en fazla inşaat çalışması yapılan bölge olduğunu söyledi. Bunun dışında kalan bölgelerde arsa bulamadıklarını aktaran Musa Koçak, birçok müteahhidin Kırcami'deki planlama çalışması ile kentsel dönüşümü beklediğini anlattı. 


BÖLGEDEKİ BİNALARIN ÇOĞU ESKİ 

Muratpaşa'da 1 25-1 30 bin civarında konut bulunduğunu dile getiren Musa Koçak, bunlardan Soğuksu, Bahçeli, Elmalı mahalleleri ile Güllük ve Şarampol caddeleri gibi bölgelerde yer alan yaklaşık 80 bin konutun eski olduğunu kaydetti. Antalya'nın ikinci derece deprem bölgesi olduğunu hatırlatan Musa Koçak, eski binaların büyük kısmının olası depremde ciddi risk taşıdığını vurguladı....