29 / 04 / 2024

Müsiad 2016 kredi değerlendirmesi

Müsiad 2016 kredi değerlendirmesi

Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği Gaziantep Şube Başkanı Mehmet Çelenk, S&P’nin Türkiye’nin kredi notunu düşürmesinin zamanlama olarak manidar olduğunu söyledi.

Türkiye Emlak Katılım Bankası'na kredi ve banka kartı izni verildi

Bankacılık Denetleme ve Düzenleme Kurulu (BDDK), Türkiye Emlak Katılım Bankası AŞ'ye kredi ve banka kartı sistemi kurma izni verdiğini açıkladı. Konu ile ilgili açıklama ve haberin detayları...

Bakan Mehmet Özhaseki: 'Konutumu ben yaparım' diyene hem kredi hem hibe!

Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, yerinde dönüşümün detaylarını açıkladı. Bakan Özhaseki, hem hibe hem kredi vereceklerini söyledi.

Erdoğan’dan son dakika müjdesi! Esnafa kredi destek paketini açıkladı

Cumhurbaşkanı Erdoğan,  gerçekleştirilen Kabine Toplantı’sının ardından açıklamalarda bulundu. Erdoğan, başka şehirde yaşayan öğrencilere verilecek olan ulaşım desteğini ve esnafa verilecek olan kredi desteğini açıkladı.

Yapı Kredi’den kredi çekmek isteyenlere müjde! Bu kredide 3 ay ödeme yok

Yapı Kredi Bankası yayımladığı açıklama ile acil nakit yardım ihtiyacı olanlara kredi verileceğini açıklarken, bu kredide 3 ay erteleme talebinin bulunacağını açıkladı. İşte detaylar…

Çiftçiye müjde! Faizsiz kredi limiti yüzde 66 arttı! İşte başvuru şartları...

Tarım sektöründe girdi maliyetlerinde yaşanan artış, çiftçileri zor duruma düşürmüştü. Milyonlarca çiftçiyi ilgilendiren müjdeyi Ziraat Bankası verdi ve besiciye 200 bin TL faizsiz kredi sunulacağı açıklandı...

İzmir kentsel dönüşüm için kredi bekliyor!

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, İzmir'de gerçekleşecek kentsel dönüşüm çalışmaları ile ilgili 30 yıl vadeli kredi için beklemede olduklarını dile getirdi. 

Kentsel dönüşümde kira yardımı ve kredi birlikte olsun talebi!

Yeni düzenleme ile binasını güçlendirmek isteyenlere verilen 50 bin TL kredi 80 bin TL'ye evini kentsel dönüşüme sokmak isteyenlere verilen 125 bin TL kredi 200 bin liraya TL'ye yükseltildi. Vatandaşlar, kira yardımı alırsa kredi alamıyor. 

Ruhsar Pekcan'dan esnafa kredi yapılandırma müjdesi!

Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan yaptığı açıklamada "Esnaf ve sanatkarlarımızın Kredi ve Kefalet Kooperatifleri aracılığıyla kullandıkları kredilerden takipte olanları yapılandırıyoruz." diye konuştu.

İzmit Cedit’teki kentsel dönüşüm için kredi talebi!

İzmit Belediyesi mecliste yarın düzenlenecek olan toplantıda Cedit’teki kentsel dönüşüm için kredi talebini görüşecek.

BOSS4 Gayrimenkul MÜSİAD Hessen Fuarı'na katılacak!

BOSS4 Gayrimenkul, Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) tarafından Almanya’nın Frankfurt kentinde 13-14 Nisan 2019 tarihleri arasında düzenlenecek olan Müsiad Hessen Fuarı'na katılacak.

Müteahhitlere, yeni kredi kapısı açıldı!

Kefalet sigortasının teminat mektubu yerine geçmesinin Türkiye ekonomisine 500 milyar liralık ek kredi fırsatı sağlayacağını söyleyen TSB Başkanı Can Akın Çağlar, iş adamlarına seslenerek "Ey müteahhitler, artık kredi almak için artık tek kapı banka değil" dedi.

Bingöl Belediyesi kentsel dönüşüm için kredi çekecek!

Bingöl Belediyesi’nin Eylül ayı meclis toplantısında, kentsel dönüşüm için ihtiyaç duyulan 230 milyon Türk Lirası kredi işleriyle ilgili her türlü işlemi yapmaya Belediye Başkanı Yücel Barakazi’ye yetki verilmesi kararlaştırıldı.

Hayat Tepe'de 53 bağımsız bölümün 2016 değerleme raporu yayınlandı!

Özak Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Özak GYO Hayat Tepe'de 53 bağımsız bölümün 2016 değerleme raporu yayınlandı.

Müsiad 2016 kredi değerlendirmesi Haberi

Müsiad 2016 kredi değerlendirmesi

Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği Gaziantep Şube Başkanı Mehmet Çelenk, S&P’nin Türkiye’nin kredi notunu düşürmesinin zamanlama olarak manidar olduğunu söyledi. Çelenk, "Bugüne kadar uluslararası kredi derecelendirme kurumlarının ‘Türkiye’de genel itibariyle ekonomi iyi yönde gidiyor ama siyasi risk var’ diye bir söylemleri vardı. Bu söylemlere en güzel cevabı, 15 Temmuz darbe girişiminde milletimiz seçilmiş iktidarın da yanında olduğunu göstererek vermiştir. S&P’nin milletin cevabını görmemesini büyük bir şaşkınlıkla karşılıyoruz. Bu kadar aceleci olmalarına anlam veremiyoruz. Açıkçası zamanlamayı ve telaşı manidar buluyoruz" dedi. Sanayici ve işadamları olarak 15 Temmuz’da ortaya konan millet iradesinin ekonomiye olumlu yansımalarını beklediklerini hatırlatan Çelenk " Bu nedenle, bu zamansız açıklamaları da göz önüne aldığımızda, uluslararası kredi derecelendirme kuruluşlarının kredi notu belirleme yöntemlerinin iyi bir şekilde analiz...