09 / 05 / 2024

MÜSİAD idlib projesi

MÜSİAD idlib projesi

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Suriye İdlib'de kalıcı konut projesi hayata geçirecek...

Kentsel dönüşüm mağduru olmayın! İşte kentsel dönüşüm sürecinde izlenmesi gereken adımlar

6 Şubat Kahramanmaraş’ta meydan gelen ve 11 ili etkileyen depremler, dayanıksız yapı stoku gerçeğini ortaya çıkarırken İstanbul olmak üzere bir çok şehirde kentsel dönüşüm seferberliği başladı. Ancak bu süreçte mağdur olmamak için dikkat edilmesi gerekiyor. İşte kentsel dönüşüm sürecinde izlenmesi g

Tarım emtiaları yılın ilk yarısında düştü! Buğday, arpa, mısır fiyatları şu an kaç TL? Çiftçiler borsa fiyatlarına bakın

Tarım emtiaları yılın ilk yarısında düşüş yaşadı. Çiftçiler, yurt içi borsalarında buğday, arpa ve mısır fiyatlarının ne kadar olduğunu merak ediyor. Peki buğday, arpa, mısır fiyatları şu an kaç TL? İşte 13 Temmuz 2023 fiyat listesi...

Mısırda taban fiyat 10 TL olacak mı? Çiftçiler dikkat! 

Tarımsal üretimde daha planlı programlı, üreticiyi üretmeye teşvik edecek sürdürülebilir adımlar atılması gerektiğinin altını çizen Feyzullah Korkut, mısırın taban fiyatının kilogramda 10 lira olması gerektiğine dikkat çekti. İşte ayrıntılar...

Buğdayda arz endişesi! Buğday, mısır ve arpa fiyatları kaç lira? 29 Eylül 2022 fiyat listesi...

Buğday fiyatları geçtiğimiz gün yaşadığı kazanımlarla gündeme gelmişti. Ancak dün düşüş gösterdi. Buğday, mısır ve arpa fiyatları kaç lira? İşte borsa borsa buğday, arpa, mısır 29 Eylül 2022 fiyat listesi...

MÜSİAD'dan İdlib'e kalıcı konut müjdesi!

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Suriye İdlib'de kalıcı konut projesi hayata geçirecek...

MÜSİAD'ın Bakırköy'deki arazisinin imar planı süreci durduruldu!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı mülkiyeti hazineye, kullanım hakkı 30 seneliğine MÜSİAD'ın olan İstanbul Bakırköy'de yer alan yaklaşık olarak 15 dönümlük arazinin imar planında değişikliğe gitti.

MÜSİAD'dan indirim çağrısı!

MÜSİAD sosyal medya hesabı Twitter'dan iş dünyasının indirime gitmesi gerektiğini vurgulayan bir paylaşım yayınladı.

Sianji Grup'tan Mısır'a resort otel projesi!

2 yıl önce yurt dışında yatırım yapmaya başlayan Sianji Well-Being Grup Yönetim Kurulu Başkanı Recai Çakır, Mısır'da 160 odalı bir wellbeing resort otelin yapılacağını açıkladı. 

Mehmet Akif Ersoy’un Mısır Apartmanı'ndaki dairesi hatıra evi olacak!

Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından ünlü şair Mehmet Âkif Ersoy’un yaşadığı İstiklal Caddesi’ndeki Mısır Apartmanı’ndaki daire, hatıra evi olacak.

Fikirtepe'de bakanlık, TOKİ ve Emlak Konut eliyle inşaatların yapım sürecine giriyoruz!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) ve Emlak Konut GYO tarafından inşa edilecek Yeni Fikirtepe Projesi'nin yapım sürecine girdiğini açıkladı.

Türkiye'de akıllı tarım kentleri inşa edilecek!

Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği (MÜSİAD) ile Tarım ve Orman Bakanlığı, kırsal kalkındırmayı hedefleyen Akıllı Tarım Kent Projesi'ni hayata geçiriyor. 

Assan Panel, Macaristan ve Mısır’da EPCM projelerine imza attı!

Assan Panel son dönemde yürüttüğü bir diğer EPCM projesi kapsamında Mısır’ın İskenderiye kentindeki bir tekstil fabrikasının çatı renovasyonu projesine sandviç panel çatı kaplaması montajı yaptı.

Türk inşaatçılara Nijerya’da yatırım çağrısı!

Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği (MÜSİAD) Türk iş insanlarına, Afrika’nın en büyük ekonomileri arasında yer alan Nijerya’da yatırım ve ticaret çağrısı yaptı. 

MÜSİAD idlib projesi Haberi

MÜSİAD idlib projesi

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD), Sadakataşı Derneği iş birliğiyle Suriye İdlib'de ihtiyaç sahiplerine yardım etti.

Anadolu Ajansı'nın aktardığına göre, MÜSİAD konuyla ilgili olarak yaptığı açıklamada MÜSİAD Genel Başkanı Mahmut Asmalı'nın görüşlerine de yer verdi. 

MÜSİAD Genel Başkanı Mahmut Asmalı yaptığı açıklamada, MÜSİAD'ın İdlib'de köy kuracağını belirterek şunları söyledi: "Suriye'nin İdlib bölgesinde kalıcı bir MÜSİAD köyü kurmak istiyoruz. Bölgede kalıcı konut ve yetim hamiliği projelerimiz var. Aynı zamanda ayni yardımlarımız da olacak." 

MÜSİAD'ın indirim çağrısına üyelerden tam destek geldi!

MÜSİAD'a inşaatçı başkan: Mahmut...