30 / 04 / 2024

Mustafa Ak ankara

Mustafa Ak ankara

Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak kimdir? Mustafa Ak, ne zamandan beri Keçiören Belediye Başkanı olarak görev alıyor? Mustafa Ak, bugüne kadar hangi projelere imza attı? İşte yanıtı...

AK Parti Ankara adayı Turgut Altınok'tan başkente yeni metro müjdesi!

AK Parti Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB) başkan adayı Turgut Altınok, sanayi ve ticarette hak ettiği yerde olmayan başkent Ankara için dev projesini duyurdu. İşte havalimanı için yeni bir metro müjdesi veren Turgut Altınok'un o açıklamaları...

Ankara'da köprülü kavşak projesinin iptali bir can aldı! Yaya geçidinin olmadığı bölgede kaza...

Ankara çevre yolunda planlanan köprülü kavşak ve yaya geçidi projesinin iptal edildiği bölgede, yolun karşısına geçmeye çalışan Gamze Gürel hayatını kaybetmişti. 6 günün ardından bulunan eşya duygusal anlar yaşattı...

Et fiyatlarına indirim mi geliyor? Uzmanlardan çarpıcı yorumlar geldi

Et ve Süt Kurumu (ESK) Genel Müdürü olan Mustafa Kayhan, Ankara'daki marketlere gereksinim duydukları miktarda karkas et temin edeceklerini ifade etti. İşte detaylar...

Kadir Has Üniversitesi Ve Silivri Belediyesi Teknopark Anonim Şirketi kuruldu!

Kadir Has Üniversitesi Ve Silivri Belediyesi Teknopark Anonim Şirketi Silivri'de 3 milyon TL sermaye bedeli ile Hasan Dağ, Mustafa Akış, Adem Tarık Gürleyen, Latif Ulu, Kadir Has Üniversitesi, Silivri Belediyesi ve Kadir Has Vakfı ortaklığında kuruldu.

Mustafa AK kimdir? Ne iş yapar? Uzmanlık alanı nedir?

Vizyon Grup Bağımsız Denetim A.Ş Ortak Yeminli Mali Müşavir Mustafa AK kimdir? Mustafa AK daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Mustafa AK'ın eğitim hayatı nasıldı? İşte Mustafa AK`ın hayatına dair merak edilenler.

Makçal Yapı Denetim Limited Şirketi kuruldu!

Makçal Yapı Denetim Limited Şirketi Arnavutköy’de 500 TL sermaye bedeli ile Mustafa Akçal tarafından kuruldu.

Mimar Başak Cengiz Ankara'da defnedildi!

Mimar Başak Cengiz, İstanbul Ataşehir'de sokakta yürürken, 27 yaşındaki Can Göktuğ Boz tarafından uğradığı kılıçlı saldırı sonucu hayatını kaybetti. Başak Cengiz, Ankara Yeni Mahalle'de defnedildi.

Lacco Çelik Konstrüksiyon İmalat Montaj Yapı Malzemeleri Hırdavat Ve Tekstil Dış Tic.Limited Şirketi kuruldu!

Lacco Çelik Konstrüksiyon İmalat Montaj Yapı Malzemeleri Hırdavat Ve Tekstil Dış Tic.Limited Şirketi bugün Şişli'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mehmet Mustafa Çakıcı tarafından kuruldu.

May Kurumsal Otelcilik Limited Şirketi kuruldu!

May Kurumsal Otelcilik Limited Şirketi  Üsküdar’da  500 bin TL sermaye bedeli  ile  Ahmed Akif Kılıç, Mustafa Ak  ve Yalçın Göresim tarafından kuruldu.

Ahmet Akın'dan Ankara-Sivas YHT projesine ilişkin açıklama!

CHP Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Akın, çalışmaların hız kesmediği Ankara-Sivas YHT projesiyle ilgili rapor hazırlayarak projenin detaylarına ilişkin konuştu. Proje için 14 senede içinde 6 defa açılış tarihi duyuruldu ancak hala açılmadı.

Ankara-Erzurum-Erzincan YHT projesinin akıbeti TBMM'de!

Ankara-Erzurum-Erzincan illeri arasında yapılması planlanan yüksek hızlı tren projesinin akıbeti meclis gündemine taşındı. CHP'li Tutdere, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Ankara Elmadağ'daki kentsel dönüşüm projelerinin akıbeti mecliste!

Ankara'nın Elmadağ ilçesinde Yenice, Yenidoğan ve Yenipınar mahallelerinde planlanan kentsel dönüşüm projesinin akıbeti meclis gündemine taşındı. İYİ Parti'li Oral, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Armix Boya Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Armix Boya Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Çakır tarafından kuruldu.

Mustafa Ak ankara Haberi

Mustafa Ak ankara

Mustafa Ak kimdir?

Mustafa Ak, 1964 yılı Konya Seydişehir doğumlu. İlk, orta ve lise tahsilini Konya’da tamamlayan Mustafa Ak, Keçiören Belediye Başkanı.


1983 yılında girdiği İstanbul Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Kamu Yönetimi Bölümü’nden 1987 yılında yüksek başarı ile mezun oldu.


İstanbul’da özel sektörde çeşitli alanlarda yönetici olarak çalıştı. Yöneticiliği yanında sektörel dergilerde koordinatörlük görevlerinde bulundu. 1991 yılı itibari ile Ankara’da Basın-Yayın ve Matbaacılık alanlarında faaliyet gösteren bir işletme kurdu. Çeşitli sivil toplum kuruluşlarında aktif görevler üstlendi.


Halen İstanbul Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Mezunları ve Mensupları Vakfı’nın yönetim kurulu Başkan Yardımcılığı ve Ankara Grup Başkanlığı görevini yürütmektedir. 


Aktif siyasi hayatına kuruluşundan itibaren AK Parti’de başladı. Ankara İl Başkanlığı bünyesinde Yönetim Kurulu Üyeliği yaptı. İl Başkan Yardımcılığı ve Sosyal İşler Başkanlığı görevlerinde bulundu.


Ayrıca, AK Parti’nin en...