29 / 07 / 2024

Mustafa Baygan izmir inşaat sektörü açıklama

Mustafa Baygan izmir inşaat sektörü açıklama

Nitelikli gayrimenkul danışmanlığı prensibiyle franchise ağını günden güne genişleten ERA Türkiye, Türkiye'nin farklı illerine özel değerlendirmeler yaparak şehitlerin gayrimenkul hareketlilik haritasını çıkartıyor...

İzmir Kaplan Mustafa Paşa Vakfı Çarşısı 35 yıllığına kiralanacak!

İzmir'in önemli ilçelerinden Konak'ta  Kaplan Mustafa Paşa Vakfı Çarşısı olarak adlandırılan alanın 35 yıllığına kiralanmasına karar verildi.  

Dr. Mustafa İduğ'dan İzmir depremi açıklaması!

Bir yıl önce meydana gelen İzmir Depremi’nden büyük ölçüde etkilenen ilçeler arasında yer alan Bornova’da, Bornova Belediye Başkanı Dr. Mustafa İduğ tarafından daha büyük bir deprem tehlikesi olduğundan bahsedildi.

İzmir Kaptan Mustafa Paşa İş Merkezi'nin inşaat çalışmaları meclis gündeminde!

İzmir'in Konak ilçesinde bulunan Kaptan Mustafa Paşa İş Merkezi'nin inşaat çalışmalarında tarihi kalıntılara rastlanması meclis gündemine taşındı. CHP'li Bakan, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Mustafa Emrah Özdemir: İzmir'de kira fırsatçılarına izin vermeyeceğiz!

Türkiye’nin yerli gayrimenkul danışmanlık markası Kristal Türkiye’nin Ülke Başkanı Mustafa Emrah Özdemir yaptığı açıklamada, "İzmir'de kira fırsatçılarına izin vermeyeceğiz" dedi.

İzmir Mustafa Necati Kültür Merkezi inşaatında son durum ne?

İzmir Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Dr. Buğra Gökçe, Cumhuriyet’in simge ismi Mustafa Necati’nin adını yaşatacak olan kültür merkezini ziyaret etti. Çalışmalar hakkında bilgi alan Gökçe, merkezin tamamlanınca bölgeye nefes aldıracak bir alan olacağını belirtti.

Konut kampanyaları satışları artırdı!

ERA Gayrimenkul Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Baygan, MİNT Yönetim Kurulu Başkanı Sefer Altıoğlu ve Tüfekçioğlu Grup Yönetim Kurulu Başkanı Yücel Tüfekçioğlu konut satış verilerini değerlendirdi. Sektör temsilcileri, kampanyaların satışlara olumlu yansıdığını söyledi.

İzmir Mustafa Kemal Sahil Bulvarı'nda son viraj!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden İzmir Büyükşehir Belediyesi, üç koldan yürüttüğü çalışmalarla Mustafa Kemal Sahil Bulvarı'nı baştan yaratıyor.

ERA Gayrimenkul Mersin Ofisi açıldı!

ERA Gayrimenkul'ün güney kesimlerdeki 3. ofisi Mersin’de açıldı. Toros Belediye Başkanı Hamit Tuna ve ERA Türkiye Koordinatörü Mustafa Baygan açılışı birlikte yaptı.

Mustafa Baygan: 2017 konuta yatırım yılı olacak!

Era Türkiye Koordinatörü Mustafa Baygan, konut yatırımlarında artış beklediklerini söyledi. Baygan, konut franchise pazarının da 2017’de 50 milyar dolara yükseleceğini bildirdi.

ERA Gayrimenkul basın toplantısı 20 Ocak'ta!

ERA Gayrimenkul Türkiye, 2017’nin ilk basın buluşmasını gerçekleştiriyor. Toplantı ERA Gayrimenkul Türkiye Yönetim Kurulu Başkanı Can Ekşioğlu ile ERA Gayrimenkul Türkiye Koordinatörü Mustafa Baygan’ın ev sahipliğinde gerçekleşecek.

Vatandaşlık bekleyen yatırımcı için harekete geçme zamanı!

ERA Gayrimenkul Koordinatörü Mustafa Baygan, “Bu yönetmeliği bekleyen yabancı yatırımcılar var, şimdi onlar harekete geçecek. Yeni yönetmelik emlak sektörü için büyük avantaj sağlayacak ve sektöre canlılık getirecek” dedi.

İstanbul metrekare fiyatında en uygun dünya şehri!

ERA Koordinatörü Mustafa Baygan, dünya büyük şehirlerinde m2 bedeli ile birinci sırayı 8.413 Euro ile Paris aldığını, İstanbul’un ise 720 Euro ile en uygun fiyatlı dünya şehri olarak son sırada olduğunu belirtti.

Yatırım talebi ve dönüşüm emlak sektörünü 2017’de canlı tutacak!

ERA Gayrimenkul Koordinatörü Mustafa Baygan, 2017 yılının geçtiğimiz yılın negatifliğinden uzak bir yıl olacağını belirtti. Baygan “Özellikle yenilenme gerektiren ve mevcut yatırım talebi emlak sektörünü 2017 yılında canlı tutacak” dedi.

Mustafa Baygan izmir inşaat sektörü açıklama Haberi

Mustafa Baygan izmir inşaat sektörü açıklama

Nitelikli gayrimenkul danışmanlığı prensibiyle franchise ağını günden güne genişleten ERA Türkiye, Türkiye'nin  farklı illerine özel değerlendirmeler yaparak şehitlerin gayrimenkul hareketlilik haritasını çıkartıyor. Gayrimenkul danışmanlığı sektörünün öncü markası ERA Türkiye, İzmir ilini de gayrimenkul sektörü açısından değerlendirdi. 


İzmir'in eğenin incisi olmasına rağmen şehrin özellikle kentleşme yönünde zayıf kalması ile önümüzdeki dönemde büyük inşaat firmaları için fırsatlar sunacağına dikkat çeken ERA Türkiye Koordinatörü Mustafa Baygan, "Deniz, kara, hava ulaşımına sahip olan ve İstanbul-İzmir otoyol projesinin tamamlanması ile birlikte şehrin nitelikli olarak hareketliliği yukarı yönlü hareket gösterecektir. Özellikle şehrin iki ucu olan güneyde Güzelbahçe-Nariıdere ve Çiğli'de nitelikli konut istihdamı bir hilal şeklinde olan İzmir'in içine doğru ilerlemekte ve kentsel dönüşüm ile birlikte de bir dönüşüm geçirmesi gerekliliğini ortaya  çıkarmaktadır. Son yıllarda kişi başı...