10 / 05 / 2024

Mustafa Öğdür özgeçmiş

Mustafa Öğdür özgeçmiş

Mimar Mustafa Öğdür kimdir? Mimar Mustafa Öğdür, bugüne kadar hangi projeleri hayata geçirdi? Mimar Mustafa Öğdür, bugün hangi mimarlık şirketinde çalışmalarına devam ediyor? İşte Mustafa Öğdür...

Ev sahipleri kiracıya depozitoyu faizi ile mi öder? Depozito nasıl verilmeli ve saklanmalıdır?

Kiracılar ile ev sahipleri arasından yaşanan sıkıntılar gün geçtikte daha da artmaya ve gündemdeki yerini de korumaya devam ediyor. Ev sahibi ve kiracılar arasında depozito iadesi konusunda sık sık anlaşmazlıklar yaşanabiliyor. Peki ev sahipleri depozito iadesini ne şekilde yapmalıdır?

Türkiye'de devlet memuru sayısı düşürülmeli mi? Anketten şaşırtan cevap!

Türkiye'de devlet memuru sayısının fazla olup olmadığı zaman zaman gündeme geliyor. 357,3 bin takipçili mühendis, X sosyal medya hesabından 'Türkiye'de devlet memuru sayısı düşürülmeli mi?' anketi yaptı. İşte o ankete verilen cevaplar ve vatandaşların yorumları...

Kiralar 3 yıl sonra ilk defa düştü: Düşüş devam eder mi?

Konutların günlük şekilde kiraya verilmesi zorlaştırıldı. O konutlar daha uzun süreli kiralanmaya başlandı. Bu da mega kent İstanbul'da kiralık konut fiyatlarında 3 sene sonra ilk kez düşüş getirdi. Peki kiralardaki düşüş devam edecek mi?

Barınma enflasyonu yayılıyor! Barınmak dünya genelinde mi lüks oldu? 

ABD’de Mortgage Bankacıları Birliği (MBA), Ulusal Emlakçılar Birliği (NAR) ve Ulusal Konut İnşaatçıları Birliği (NAHB) konut sektörüne ilişkin bir rapor kaleme aldı ve bu raporda barınma sorununa yer verildi. Peki barınmak dünya genelinde mi lüks oldu?  

Sigorta primleri yükselecek mi? Anadolu Sigorta Genel Müdürü açıkladı!

Anadolu Sigorta Genel Müdürü Mehmet Tuğtan, sigorta primlerindeki yüksek artışların devam edeceği konusunda açıklamalarda bulundu. Tuğtan, özellikle ticari sigorta poliçelerinde önemli bir fiyat artışının beklendiğini ifade ederek, bu artışın yüzde 70 ile 200 arasında olabileceğini vurguladı.

Kocaeli'deki patlama hububat fiyatlarını etkileyecek mi? TÜRİB Genel Müdürü Ali Kırali açıkladı!

Türkiye Ürün İhtisas Borsası Genel Müdürü Kırali yaptığı açıklamada TMO silosundaki patlamadan etkilenen hububat stok miktarının Türkiye için büyük bir miktar olmadığını dile getirerek, iç piyasada buğday başta olmak üzere hububat fiyatlarının etkilenmesinin mümkün olmadığını söyledi.

Mustafa Candan nereli? İş hayatına nerede başladı? Nerede genel müdür olarak çalışıyor?

Mustafa Candan kimdir? Ne zaman ve nerede doğdu? Hangi üniversiteden mezun oldu? Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğünde hangi pozisyonda çalıştı? Nerede genel müdür olarak görev yürütüyor? İşte Mustafa Candan ile ilgili merak edilen tüm detaylar...

Gram altında düşüş devam edecek mi? Çeyrek altın kaç lira oldu? İşte 4 Kasım 2022 altın fiyatları...

Fed’in faiz kararını açıklamasının ardından yükselişe geçmesi beklenen gram altın beklentileri boşa çıkararak yatırımcısını üzdü. Vatandaşlar, gram altındaki düşüş devam edecek mi, çeyrek altın kaç lira sorularını araştırıyor. İşte 4 Kasım 2022 altın fiyatları...

Yüzde 25 indirim yetmedi! Cumhurbaşkanı Erdoğan fiyatları düşürün, vatandaş uygun fiyata yesin talimatını verdi!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Tarım Kredi Kooparatif marketlerinin kar amaçlı kurulmadığına dikkat çekerek, "Fiyatları düşürün, vatandaş daha uygun fiyata alabilsin" açıklamasını yaptı. Peki Tarım Kredi'de fiyatlar düşecek mi? İşte detaylar...

Yaşlılık aylığı için işten ayrılmak şart mıdır?

Yaşlılık aylığı almak için işten ayrılmak gerekir mi? Yaşlılık aylığı için işi bırakmak şart mıdır? İşte detaylar!

KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt: Tüm borcu sıfırladık!

KİPTAŞ yeni yönetimi olarak, geçmişe ait 1 milyar liranın üzerinde borcu ödediklerini söyleyen KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt yaptığı açıklamada "Tüm borcu sıfırladık" dedi.

Mustafa Helvacıoğlu, Adese Gayrimenkul'ün Genel Müdürü oldu!

Adese Gayrimenkul'ün Yönetim Kurulu toplantısında Mustafa Helvacıoğlu'nun "Genel Müdür" olarak atanmasına, Nurettin Örücü'nün "Finansal Yönetim ve Planlama Genel Müdür Yardımcısı" olarak atanmasına karar verildi. 

Ed-Dukum'daki sanayi bölgelerinde kira bedeli düşürülecek mi?

Umman`da ilk uzun vadeli teşvik planı onaylandı. Teşvik planının Ed-Dukum'daki Özel Ekonomik Bölge ile sanayi bölgelerindeki kira bedelinin gelecek yılın sonuna kadar düşürülmesini kapsadığı ifade edildi.

Mustafa Öğdür özgeçmiş Haberi

Mustafa Öğdür özgeçmiş

Mustafa Öğdür kimdir?

Mustafa Öğdür, 1975 yılında Tokat, Zile'de doğdu. Orta öğretimini 1993 yılında Samsun 19 Mayıs Lisesi'nde tamamladı. 1998 yılında Karadeniz Teknik Üniversitesi Mimarlık Fakültesi Mimarlık Bölümü'nden mezun oldu. 


2001 yılında Kemal Erçoban ve Murat Güneş ile birlikte kurduğu Rota Mimarlık'da mimari çalışmalarına devam etmektedir.


Mimar Mustafa Öğdür projeleri..

Ümraniye İnkilap Mahallesi Evlendirme Dairesi ve Sosyal Tesis Projesi (2007)

İstanbul İli Bahçelievler İlçesi Yenibosna Mahallesi Kültür Merkezi (2006 - Sürüyor)

Sinan Genim'e Ait Tarihi Eser Rölöve Restitüsyon ve Restorasyon Projesi (2006)

Cenk Çakıl'a Ait Tarihi Eser Rölöve Restitüsyon ve Restorasyon Projesi (2006)

Şişli Kuştepe Zeminaltı Katlı Otopark Projesi (2006)

Merit Life Göl Konakları (2006)

İstanbul Pendik Belediyesi Hizmet Binası Mimari Yarışma Projesi (2005)

Gaziosmanpaşa Mimari-Kentsel Tasarım Yarışma Projesi 4. Mansiyon (2004)

Antalya Altın Portakal Film Müzesi Yarışma Projesi...