28 / 04 / 2024

Mustafa Satıcı kimdir

Mustafa Satıcı kimdir

BATI Akdeniz İhracatçılar Birliği (BAİB) Başkanı Mustafa Satıcı, mermer ocakları nedeniyle ormanlık alanlarda açılan ve ağaçların kesilmesiyle oluşan görsel kirliliği, kendilerinin de arzu etmediklerini söyledi.

Antalya, Burdur ve Isparta’daki 100’e yakın mermer ocağını Çinliler işletecek!

Antalya, Burdur ve Isparta’daki 100’e yakın mermer ocağı Çinliler'e geçti. Çinli şirketlerin Türk mermer ocaklarını işletmesine karşı olduğunu açıklayan Batı Akdeniz İhracatçılar Birliği Başkanı Mustafa Satıcı, bu durumdan rahatsız olduklarını açıkladı.

Mustafa Satıcı: Batı Akdeniz Madencilik Sektörünün Geliştirilmesi Projesi başlatıldı!

Antalya İhracatçılar Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Satıcı, yaptığı yazılı açıklamada, 3 yıl sürecek proje kapsamında ilk olarak sektörün ve proje katılımcısı firmaların röntgeninin çekileceğini, ihtiyaç analizi yapılacağını kaydetti.

2023'te hem alıcısına hem de satıcısına kazandıran ikinci el araçlar, 2024'te de fırsatlar sağlayacak!

İkinci el araçlar 2023 yılında hem alıcısına hem de satıcısına kazandırdı. 2. el araçların 2024 yılında da önemli fırsatlar sağlaması bekleniyor.

Mustafa Murat Şeker kimdir? Mustafa Şeker kaç yaşında, nereli?

Mustafa Murat Şeker, Türk savunma sanayii sektöründe önemli bir isim olarak öne çıkıyor. Elektronik Harp ve Radar, MEBS, Siber Güvenlik ve Bilişim, AR-GE alanlarında uzmanlaşmış olan  Murat Şeker kimdir? Mustafa Şeker kaç yaşında, nereli? İşte ayrıntılar...

Esra Yazıcı kimdir, kaç yaşında? Esra Yazıcı hangi dilleri biliyor?

Polisan Holding'in bağımsız yönetim kurulu üyesi olan Esra Yazıcı kimdir? Esra yazıcı kaç yaşındadır? Esra yazıcı kaç dil biliyor? İşte ayrıntılar...

Mustafa Şengül kimdir? Mustafa Şengül avukat mı?

Vakıf GYO Yönetim Kurulu Üyesi ve Denetim Komitesi Başkanı Mustafa Şengül kimdir? Mustafa Şengül ne iş yapar? İşte ayrıntılar...

Mehmet Soyarıcı kimdir? Hangi dilleri biliyor? Uzmanlık alanı nedir?

Birlik mensucat  Ticaret ve Sanayi İşletmesi A.Ş Yönetim Kurul Başkanı Mehmet Soyarıcı kimdir? Kaç yaşında?   Mehmet Soyarıcı daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Mehmet Soyarıcı'nın eğitim hayatı nasıldı? İşte Mehmet Soyarıcı'nın hayatına dair merak edilenler.

Mustafa Necip Uludağ Kimdir? 

Acıselsan Acıpayam Selüloz Sanayi ve Ticaret A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Necip Uludağ kimdir? Mustafa Necip Uludağ daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Mustafa Necip Uludağ'ın biyografisi..

Oğuz Satıcı kimdir? Nereli? Kaç yaşında?

Akfen gayrimenkul yatırım ortaklığı A.Ş Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi Oğuz Satıcı kimdir? Oğuz Satıcı daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Oğuz Satıcı'nın eğitim hayatı nasıldı?   İşte Oğuz Satıcı`nın hayatına dair merak edilenler.

Mustafa Latif Topbaş Kimdir?

Mustafa Latif Topbaş kimdir? Mustafa Latif Topbaş’ın mesleği nedir? Mustafa Latif Topbaş nereden mezundur? İşte detaylar!

Kamil Süleyman Yazıcı kimdir? Nereli? Kaç yaşında?

Türkiye'nin önemli holdinglerinden Anadolu Grubu ve Yazıcılar Holding'in kurucusu ve Onursal Başkanı Kamil Süleyman Yazıcı kimdir? Kamil Süleyman Yazıcı daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Kamil Süleyman Yazıcı'nın eğitim hayatı nasıldı? İşte Tuncay Özilhan`nın hayatına dair merak edilenler.

Mustafa Rahmi Koç Kimdir?

Mustafa Rahmi Koç kimdir? Mustafa Rahmi Koç’un mesleği nedir? Mustafa Rahmi Koç nereden mezundur? İşte detaylar!

Uyanık instagram satıcılarına karşı uzmanlar uyardı! “İade almıyorum” yok!

Pek çok kişi için pratik ve kolay bir yöntem olarak alışkanlık haline gelen instagram gibi platformlardan veya özellikle alışveriş için açılmış uygulamalardan alışveriş yapıyor.  Belli bir dükkan ve muhatap olmadığı için bazı satıcılar ise uyanıklık yaparak bunu fırsata çevirmeye çalışıyor ve ürünü

Ekspertiz fiyatları üçe katlandı, alıcı da satıcı da tavan fiyat istiyor

İkinci el otomobil satışlarında satıcıya ve alıcıya getirilen ekspertiz raporu şartı fiyatların yükselmesine neden oldu. Tüketici dernekleri ve otomobil satıcıları ekspertiz raporuna tavan fiyat getirilmesini istiyor.

Satıcıya e-ticarette koruma kalkanı! 5 gün içinde ödeyecek!

E-ticarette hizmet sağlayıcı kişilere güçlü koruma kalkanı geliyor. Satış platformu, satıcıyı savunmasını henüz almadan tek taraflı sistemden çıkaramayacak, parasını da beş gün içinde ödeyecek. İşte detaylar…

Mustafa Satıcı kimdir Haberi

Mustafa Satıcı kimdir

Mustafa Satıcı, kamuoyunda mermer ile taş ocaklarının birbirine karıştırıldığını, mermer ocaklarının yer altında çalışma yapmadığını söyledi. BAİB Başkanı Mustafa Satıcı, mermer ocaklarında, taş ocakları gibi dinamitle patlatma, toz çıkarma, çevreyi kirletme gibi bir durum olmadığını anlatırken, "Aksine sessiz bir ortamda, su kullanarak mermeri çıkartıyorsunuz. Dolayısıyla bu anlamda bir tahribat da vermiyor" dedi. Mermer ocakları nedeniyle dağlarda oluşan dilim dilim görüntülerin kendisini de rahatsız ettiğini aktaran Satıcı, "Tabii ki bir takım olumsuz örnekler var. Özellikle ormanlık alanlarda açılan ve ağaçların kesilmesiyle oluşan görsel kirlilik bizim de arzu etmediğimiz bir durum" dedi.



Bölgedeki mermer ocaklarının ciddi denetimden geçtiğini aktaran Satıcı, şöyle devam etti; "Mermer sahasında firma ocak açmadan önce tekrar oranın ıslah edilmesi ve ağaçlandırılması konusundaki maliyeti peşin ödüyor. Daha sonra Orman...