29 / 04 / 2024

Mustafa Selçuk özgeçmiş

Mustafa Selçuk özgeçmiş

Mimar Mustafa Selçuk kimdir? Mimar Mustafa Selçuk, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Mimar Mustafa Selçuk, bugün hangi firmada çalışmalarına devam ediyor? İşte Mimar Mustafa Selçuk...

Selçuk Geçer 'dolar düşüyor yorumlarına itibar etmeyin' dedi! Yeni rekor için sinyal verdi!

Dolar yorumları ile bilinen ve dolarla ilgili dedikleri çıkan ekonomist Selçuk Geçer, geçmişteki faiz artırımlarının dolar kurunu frenlediğini söyledi ve yeni rekorlar için sinyal verdi. 

Selçuk Geçer doları olanlara kötü haberi açıkladı! Geçmiş olsun! Yeni sistem devreye giriyor...

Ekonomist Selçuk Geçer '' Dolar için yeni sistem devreye giriyor, geçmiş olsun diyerek'' dolar sahiplerine kötü haberi verdi.

Dolar 30 TL'yi görecek mi? Ünlü ekonomist Selçuk Geçer'den bomba tahmin!

Haziran ayından bu yana dolar kurunda yaşanan artış, vatandaşları meraklandırdığı ve ekonomiyi etkilediği için gündemde yer alıyor. Ekonomistler de hemen hemen benzer ön görüler yürütüyor. Ünlü ekonomist Selçuk Geçer, doların 30 olacağı gün hakkında bazı detayları verdi. 

Hamdi Selçuk Tuğrul hangi bankalarda çalıştı? SPK’da hangi alanda görev aldı? Hamdi Selçuk Tuğrul evli mi?

Yeşil GYO Yönetim Kurulu Üyesi Türk iş insanı Hamdi Selçuk Tuğrul, hangi kolejden ve hangi üniversiteden mezun oldu? Nerelerde çalıştı? Hangi pozisyonlarda çalıştı? Evli mi ve çocuğu var mı? İşte Yeşil GYO Yönetim Kurulu Üyesi Hamdi Selçuk Tuğrul ile ilgili merak edilen her şey...

Doları bilen adam Selçuk Geçer'den son uyarı! Seçim sonrası dolar tam bu kadar olacak! Şimdiden bu rakama hazırlanın!

Dolar yorumları ile piyasalarda adını sıkça duyduğumuz ünlü ekonomist Selçuk Geçer'den son uyarı geldi. Dolar yükselecek mi, düşecek mi? Seçimden sonra dolar tam bu kadar olacak. Şimdiden bu rakama hazırlanın!

Dolar roket gibi fırlayacak! Net bu kadar olacak! Selçuk Geçer açık açık tarih verdi! Büyük operasyon geliyor

Dolar kurunda son dakika gelişmeler yatırımcıların gündeminde. Yatırımcılar dolar yükselecek mi sorusunun yanıtını merak ederken Selçuk Geçer, tarih vererek doların roket gibi fırlayacağını söyledi. Büyük operasyon geliyor! 

Seçimden sonra Dolar kaç TL olacak? Ekonomi düzelecek mi? Ünlü ekonomist Selçuk Geçer tarih verdi!

Vatandaşın en çok merak ettiği konuların başında gelen “seçimlerden sonra dolar, enflasyon en olacak? Düzelme yaşanacak mı?” sorusuna yanıt, isabetli tahminleriyle tanınan ekonomist  Selçuk Geçer’den geldi. Seçimlerden sonra dolar kuru, enflasyon ne olacak?

Elinde 1 doları bile olan okusun! Ünlü ekonomist Selçuk Geçer açıkladı! Şubat’ta tam bu kadar olacak!

Doların inişli çıkışlı grafiği sürerken, ünlü ekonomist Selçuk Geçer’den çok çarpıcı bir tahmin geldi. Şubat’ta dolar kaç TL olacak? Düşecek mi, yükselişe mi geçecek? Ayrıntılar haberde…

Doları yastık altı yapanlar bin pişman! Selçuk Geçer 40 TL uyarısı geldi! Doların pik seviyesi!

Dolarda yaşanan her gelişmeyi vatandaşlar ve yatırımcılar yakından takip ediyor. Doların yükselecek mi yoksa düşecek mi sorusunun yanıtı merak ediliyor. Bu konuda ekonomist Selçuk Geçer, doların pik yapacağı seviyeyi açıkladı. İşte detaylar!

Beklenen bomba patladı: Selçuk Geçer dolar tahminini açıkladı!

Merkez Bankası'nın faiz indirimi kararının ardından Selçuk Geçer'den "Dolar düşecek mi, yükselecek mi?" sorusuna yanıt geldi.

Selçuk Geçer bombayı patlattı, dolar için tarih verdi!

Merkez Bankası'nın faiz indirimi kararının ardından Selçuk Geçer'den "Dolar düşecek mi, yükselecek mi?" sorusuna yanıt geldi.

Elinde doları olan herkes buraya! Dolarları bozdurmanın zamanı geldi mi? Her dediği çıkan Selçuk Geçer açıkladı

Dolar bugün itibarıyla 18 TL bandına geçti. Yatırımcısında soru işaretlerine ve tedirginliklere sebep olan dolar için önümüzdeki günleri hedef alan tavsiyeler ünlü ekonomist Selçuk Geçer’den geldi. İşte detaylar…

Dolar kahini Selçuk Geçer korkutan haberi verdi: "Bunlar daha iyi günlerimiz"

Dolardaki yükseliş devam edecek mi? Dolar/Euro paritesinde dengeler ne olacak? İşte Selçuk Geçer'den kritik açıklamalar.

Mustafa Selçuk özgeçmiş Haberi

Mustafa Selçuk özgeçmiş

Mustafa Selçuk kimdir?

Mustafa Selçuk, 1978 Burdur doğumlu. Mustafa Selçuk 1999 yılında Selçuk Üniversitesi Mimarlık Bölümü’nü bitirdi. 


2006 yılında “Mekansal Programın Renovasyon Projelerindeki Yeri” konulu tez ve Yüksek Lisans çalışmalarını tamamladı. 2001-2006 yılları arasında A Tasarım Mimarlık ofisinde proje yöneticisi olarak çalıştı.


2007 yılından itibaren kurulcusu olduğu MSA Mimarlık Ofisi ile çalışmalarına devam etmektedir.


MSA Mimarlık

MSA Mimarlık 2006 yılında yüksek mimar Mustafa Selçuk tarafından Ankara'da kurulmuştur. Mimari proje üretimini, bir yapı üretim stratejisi olarak benimseyen yaklaşımıyla, kurulduğu günden itibaren yurt içinde ve yurt dışında pek çok önemli projeyi, akılcı ve estetik çözümlerle gerçekleştirmiştir. Yapı ve insan ölçeği arasındaki dengeyi yakalayan, yapı teknolojisini ve üretim tekniklerini yerel veriler doğrultusunda sonuna kadar zorlayan, yenilenebilir enerji kaynaklarını yapıyla bütünleştiren, boşluğun gücüne inanarak zamanın ihtiyaçlarının ötesinde mekanlar...