04 / 10 / 2024

Müteahhit Mehmet Açıkgöz

Müteahhit Mehmet Açıkgöz

İzmir'in Kınık ilçesinde 2000 yılından beri müteahhitlik yapan Mehmet Açıkgöz, bölgenin dar gelirli ailelerine sağladığı imkanlarla birçok kişiyi ev sahibi yaptı.

Kentsel dönüşüm için topkeyün çözüm üretilmeli! Yarısı Bizden, İstanbul'da riskli 650 bin bina için teşvik edici oldu!

Deprem Güçlendirme Derneği Başkanı Sinan Türkkan, yaklaşık 650 bin binanın riskli olduğuna dikkat çekerek, kentsel dönüşüm için topkeyün çözüm üretilmesi gerektiğini vurguladı. İşte o açıklama...

Tapulu malımızda konu mankeni olmayacağız diyen mağdur ev sahibinden borçlar kanunu acil değiştirilsin çağrısı

Mağdur ev sahibi asan Balaban sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda "Tapulu malımızda konu mankeni olmayacağız" diyerek, "Borçlar Kanunu acil değiştirilsin" çağrısı yaptı. 

İskan yüzünden anlaşamayan arsa sahibi emekli polis ile müteahhit tartıştı: Müteahhit hayatını kaybetti! 

Ankara'da arsa sahibi emekli polis ile müteahhit arasında iskan yüzünden çıkan kavgada 1 kişi öldü, 1 kişi yaralandı. İşte detaylar...

Bakan Özhaseki 'TOKİ mağdurları platformu var mı?' dedi ve açıkladı: Sosyal konutlarda KDV konusunda müjde gelebilir!

Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, "TOKİ mağdurları platformu var mı?" diyerek önemli açıklamalarda bulundu. İşte Özhaseki'nin o açıklamaları...

Aylık 70 bin liraya çalışacak usta bulamayan kadın müteahhit inşaatta ustalığa başladı!

Türkiye genelinde inşaat sektöründe yaşanan usta sıkıntısı, işverenleri zor durumda bırakıyor. Sakarya'da kadın müteahhit aylık 70 bin liraya çalışacak usta bulamayınca kendisi inşaatta ustalığa başladı. 

Düşük KPSS puanı ile memur alımı yapılacağı açıklandı!

KPSS puanı düşük olan adaylar için açıklanan personel alımı ile ilgili açıklama yapıldı. Aktarılan son haberler kapsamında düşük KPSS puanı kapsamında kadın erkek düz memur alımının başlayacağı kaydedildi. İşte haberin ayrıntıları...

Çankırı'da parasını alamayan inşaat işçileri eylem yaptı: Müteahhit paramızı ödesin!

Çankırı'da 7 katlı inşaatın çatısına çıkan inşaat işçileri vinç üzerine çıkarak 'müteahhit paramızı ödesin' eylemi yaptı. 

Sasa Yıkım Hafriyat İnşaat Nakliye Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sasa Yıkım Hafriyat İnşaat Nakliye Ticaret Limited Şirketi Çekmeköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Selahattin Açıkgöz tarafından kuruldu.

Müteahhit Ali Ağaoğlu’nun borsa keyfi! Şirketinin değeri 13 gün art arda tavan yaparak 22 milyara yaklaştı!

Müteahhit Ali Ağaoğlu'nun geçtiğimiz 2 hafta önce halka arz edilen şirketinin hisseleri 13 gün peş peşe tavan yaparak piyasa değerini 21.6 milyar liraya çıkardı.

Emekliler acil bakın! SSK ve Bağkur emeklilerine ek zam yapılacak mı? İşte A'dan Z'ye emekli ek zam detayları 2023!

Emekliler acil bakın... SSK ve Bağkur emeklilerine ek zam yapılacak mı? İşte A'dan Z'ye emekli ek zam detayları 2023...

Müteahhit arsayı bitirmediğinde ne yapılmalı? İnşaat sözleşmesi feshedilir mi?

Arsası olup arsayı kat karşılığı inşaat sözleşmesi ile müteahhide verenler, bazı durumlarda tamamlanmayan işlerle karşılaşabilir. Müteahhit inşaatı bitirmezse kişinin bazı yasal haklarının olduğunu bilmesi gerekir. Peki arsa sahibinin bu durumlarda hakları nelerdir ve nasıl dava açmalıdır?

Adalet Bakanı Tunç açıkladı: Afet bölgesinde 118 müteahhit, 192 yapı sorumlusu, 23 yapı sahibi tutuklu!

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, deprem soruşturmaları çerçevesinde tutuklananlardan 118'inin müteahhit, 192'sinin yapı sorumlusu, 23'ünün de yapı sahibi olduğuna dikkat çekti. İşte ayrıntılar...

Bakan Özhaseki: Gaziantep İslahiye'deki 399 konutun yapımında önemli aşama katettik!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki yaptığı açıklamada Gaziantep İslahiye'deki 399 konutun yapımında önemli aşama katettiklerini söyledi.

Müteahhit Mehmet Açıkgöz Haberi

Müteahhit Mehmet Açıkgöz

16 yıldır Kınık ilçesinde müteahhitlik yapan Mehmet Açıkgöz, başarısının sırrının işine ve insanlara olan saygı ve samimiyetinden kaynaklandığını söyledi. Kınık İlçesi'nde son zamanlarda hız kazanan inşaat sektörü ile ilgili bilgi aldığımız Mehmet Açıkgöz, "İlçemizde yaşayan insanlara elimizden geldiğince her konuda yardım etmeye çalışıyoruz. İşimizde insanlar için faydalı yatırımlar yapmak önceliğimiz. Türkiye gelişmekte olan ülkeler arasında ve inşaat sektörünün de bunda rolü büyük. Büyükşehirlerin karmaşasından kurtulmak isteyen birçok vatandaşımızın ilçemize ilgisi gün geçtikçe artıyor. Bu da ilçemizde inşaat sektörünün gelişmesine ve yeni yaşam alanlarının oluşmasına katkı sağlıyor. Biz de gelişen bu sektör içinde halkımıza daha iyiyi, daha güzelini sunmak için imkanlar dahilinde en güzelini gerçekleştirmeyi hedefliyoruz." dedi. 


Önce...