05 / 05 / 2024

Mütekabiliyet yılı 5 milyar dolara kapatır

Mütekabiliyet yılı 5 milyar dolara kapatır

GYODER Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Sur,"Türkiye, geçen yıl itibarıyla gayrimenkulde yabancı alımlarını 3,7- 3,8 milyar dolar mertebesinde gerçekleştirdi. Bunda mütekabiliyetin payı çok'' dedi.

Arsa yatırımı 2023 yılının yıldızı oldu! Bu sene yatırımcılar en çok arsa aldı!

Yeşil Vadi Yönetim Kurulu Üyesi Aslı Orhan Demiral, 2023 yılında yatırımcıların en çok arsaya yatırım yaptıklarını açıkladı.

10 yıl sonra banka şubesi kalmayabilir!

Günün her saati ve her yerden bankacılık işlemlerini yapma olanağı veren dijital bankacılığa ilgi artarken, dijital bankacılık müşterisi 104 milyona ulaştı. encazip.com kurucusu Çağada Kırım, “10 yıl sonra işlemler sadece dijital bankacılıktan yapılabilir” dedi.

Tarım emtiaları yılın ilk yarısında düştü! Buğday, arpa, mısır fiyatları şu an kaç TL? Çiftçiler borsa fiyatlarına bakın

Tarım emtiaları yılın ilk yarısında düşüş yaşadı. Çiftçiler, yurt içi borsalarında buğday, arpa ve mısır fiyatlarının ne kadar olduğunu merak ediyor. Peki buğday, arpa, mısır fiyatları şu an kaç TL? İşte 13 Temmuz 2023 fiyat listesi...

'Dolarla yatırım yapan yıl sonuna kadar hazır olsun diyen' ünlü ekonomist doların yol haritasını açıkladı!

Yaptığı altın ve dolar yorumları ile dikkatleri üzerine çeken ünlü ekonomist İslam Memiş, ''Dolarla yatırım yapan yıl sonuna kadar hazır olsun diyerek doların yol haritasını açıkladı.

Ne dolar ne altın... 2023, gümüşün yılı olacak! Sollayıp geçecek! İşte gümüşün geleceği o seviye

Gümüş fiyatları için gelecek yılın umut vadettiğini belirten analistler ortak düşüncede birleşti. Citi yayınladığı raporda, gümüşün 2023 yılına damga vuracağını belirterek geleceği rekor seviyeyi açıkladı.

Müteahhitler yılın ilk yarısında 7,5 milyar dolarlık iş üstlendi!

Türk müteahhitlik sektörünün yılın ilk yarısında yurt dışında üstlendiği proje tutarı 7,5 milyar dolar olarak kaydedildi.

ANZ analistlerinden yeni gümüş beklentisi! Yıl sonunda gümüşün geleceği seviye açıklandı

ANZ analistlerinden yeni gümüş tahmini geldi. 2023 yıl sonunda tahminlerini yukarı yönlü revize eden analistler yıl sonunda gümüşün geleceği seviyeyi açıkladı.

Aile Bakanlığı'ndan çocuklu dar gelirli ailelere maddi yardım: 1 yıl boyunca 4.200 TL destek verilecek!

Aile Bakanlığı, dar gelirli vatandaşlara ve çocuklu ailelere yönelik maddi yardım kampanyalarıyla gündemde. Çocuk sahibi olan ailelere 1 yıl boyunca 4.200 TL nakit yardım sağlanacak. Peki, 2023 yılı sosyal destek yardımından faydalanma şartları neler? Detaylar haberimizde.

Sur Yapı Antalya Suites, ilk yıl 5 bin 600 TL'den başlayan taksitlerle satışta! Yeni proje! 

Sur Yapı Antalya Suites, ilk yıl 5 bin 700 TL'den başlayan taksitler, yüzde 25 indirim ve 1 milyon 600 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuldu. Yeni Evim Kampanyası çerçevesinde, yüzde 10 peşinat ve 15 yıl vade imkanı da sunuluyor. İşte projeyle ilgili tüm ayrıntılar...

Gümüş 9 yıl aradan sonra tekrar sahalara geri dönüyor! Zirve geliyor! Elinde gümüş olanlar hemen hazırlansın

Gümüş, yatırımcılarına son iki yılda gram bazında 6, ons bazında ise 2 kat kazanç sağladı. Gümüş fiyatlarının yükselmeye devam etmesi bekleniyor. Gümüş 9 yıl aradan sonra tekrar sahalara geri dönüyor! Zirve geliyor! Elinde gümüş olanlar hazırlansın.

''Ne zaman gümüş almalıyım'' sorusuna net yanıt İslam Memiş'ten geldi! Gümüşün rotası belli oldu! Bakmadan geçmeyin

Gümüş, 2022 yılına damgasını vururken 2023 yılına rekor yükselişlerle başladı. Gümüş almak isteyenler ise ne zaman gümüş almaları gerektiğini araştıtıyor.''Ne zaman gümüş almalıyım'' sorusuna net yanıt İslam Memiş'ten geldi! Gümüşün rotası belli oldu! Bakmadan geçmeyin.

Türkiye’de 2022 yılında en çok hangi otomobiller satıldı? İşte o liste...

Türkiye'de 2022 senesinin en çok satan otomobil markaları ve modelleri belli oldu. Peki zirvede hangi araç yer aldı? İşte Türkiye'de geride bıraktığımız yıl en çok satan otomobillerin listesi...

2023 yılında krizi fırsata çevirecek ülkeler hangileri?

Önümüzdeki yıl gelişmekte olan ve gelişmiş ülkeler için enflasyonla mücadelenin meyvelerini vereceğini belirten IMF Eski Ekonomisti Özüdoğru, bazı ülkelerin ise krizi fırsata çevireceğine işaret etti.

Mütekabiliyet yılı 5 milyar dolara kapatır Haberi

Mütekabiliyet yılı 5 milyar dolara kapatır

GYODER Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Sur,"Türkiye, geçen yıl itibarıyla gayrimenkulde yabancı alımlarını 3,7- 3,8 milyar dolar mertebesinde gerçekleştirdi. Bunda mütekabiliyetin payı çok. Bu yılın ilk 4 ayında, rakamlarda yüzde 42'lik artış söz konusu. Böyle giderse yılı 5 milyar dolar ve üzeri bir değerle kapatabileceğiz"dedi. 


Gayrimenkul ve Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Derneği (GYODER) Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Haluk Sur, Türkiye'de geçen yıl yabancıların gayrimenkul alımlarının 3,7- 3,8 milyar dolar mertebesinde gerçekleştiğini belirterek, "Bunda mütekabiliyetin payı çok. Bu yılın ilk 4 ayında, rakamlarda yüzde 42'lik artış söz konusu. Böyle giderse yılı 5 milyar dolar ve üzeri bir değerle kapatabileceğiz" dedi.Sur, AA muhabirine yaptığı açıklamada, kentsel dönüşümün büyük beklenti uyandırdığını, Türkiye'nin her tarafında bu yönde faaliyet gözlemlendiğini söyledi.Ancak kentsel dönüşümün henüz yolun çok başında...