06 / 05 / 2024

Mutlu Evler Türkiye kampanya fiyatları

Mutlu Evler Türkiye kampanya fiyatları

Sur Yapı Mutlu Evler Türkiye kampanyası ’Mutlu Evler Türkiye’’ sloganıyla konut alıcısını bekliyor. Kampanyaya 11 proje toplam 300 konut katılıyor. Peki Sur Yapı Mutlu Evler Türkiye kampanyası hangi projelerde geçerli?

Bakan Özhaseki açıkladı: Türkiye'de hareketli 485 fay hattı var! Evler buna göre yapılmalı!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, katıldığı bir açılışta deprem ve kentsel dönüşümle ilgili konuştu. Türkiye'de hareketli 485 fay hattı olduğunu aktaran Özhaseki, konutların buna göre inşa edilmesi gerektiğini söyledi. 

Türkiye’de evler çok ucuz ama yabancıya! Dar ve orta gelirlilerin ev sahibi olması neredeyse imkânsız!

Türkiye'de yabancıların tatil semtlerine olan konut ilgisi devam ediyor. Bu durumu değerlendiren Alaattin Durmaz, Türkiye’deki yabancıların dövizdeki uçurum sayesinde çok rahat gayrimenkul sahibi olabildiklerini söyledi. Ancak Türklerin ise bir o kadar zorlandığını belirtti. 

Türkiye için en uygun konsept pasif evler!

Almanya'da ortaya çıkan pasif enerji çalışmaları Türkiye'de de uygulanacak. Yapılacak olan bu uygulama ile kış aylarında doğalgaz ve elektrik faturalarının yüzde 90 kontrol altına alınması hedefleniyor.

Türkiye'den ev alan yabancılar mutlu mu?

Türkiye'den konut alan yabancıların memnun olmadığı yönündeki iddiaları yanıtlayan GİGDER Başkanı Ömer Faruk Akbal, Türkiye'den konut alan yabancılarının yüzde 83'nün memnun olduğunu dile getirdi.

Tiny house Türkiye satış!

Küçük evler akımı ülkemizde de hızla yaygınlaşıyor. Tiny house Türkiye satış 2021 fiyatları ne kadar? İşte tüm merak edilenler...

Tiny house Türkiye satılık 2021!

Küçük evler akımı ülkemizde de yaygınlaşmaya başladı. Tiny house Türkiye satılık 2021 fiyatları ne kadar? İşte tüm merak edilenler...

Tiny house Türkiye 2021 fiyatları!

Mikro evler ABD'nin ardından ülkemizde de yaygınlaşmaya başladı. Peki tiny house fiyatları ne kadar? İşte tiny house Türkiye 2021 fiyatları...

Türkiye'nin en pahalı kiralık evleri!

Türkiye'nin en pahalı kiralık evler listesi açıklandı. Listede ilk sırada Bodrum'daki lüks evler yer aldı. 

Şehir Konakları Ümraniye'de teslimler başladı!

Sur Yapı'nın başlattığı Mutlu Evler Türkiye kampanyası kapsamında hayata geçirilen Şehir Konakları Ümraniye projesinde teslimler başladı. Projede 1+1'ler 920 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor...

En hesaplı evler Türkiye'de!

Aralarında Yunanistan, ABD ve Rusya'nın da olduğu alım gücüne göre konut almaya en uygun 10 ülkenin sıralandığı listede Türkiye, birini sırada yer aldı. Metrekare fiyatının hane gelirine oranının en yüksek olduğu ülke ise Yunanistan olarak açıklandı.

Türkiye ile Bulgaristan arasına köprü yapılacak!

Kırklareli Valisi Osman Bilgin yaptığı açıklamada Türkiye ile Bulgaristan sınırını oluşturan Türkiye'nin en kuzeybatısı ile Bulgaristan'ın en güneydoğusunda konumlanan Mutlu deresine köprü kurulması için proje çalışmalarına başlanıldığını söyledi.

Zeki Celep: Türkiye’de kalıcı yatırıma davet ettik!

İhlas Yapı’nın gözde projelerinden Bizim Evler 7, Bizim Evler 8, Bizim Evler Güzelce ve Marmara Evleri 4 Avrupa’da vitrine çıktı. “Evim Türkiye” fuarında gurbetçi vatandaşlar İhlas Yapı’nın prestijli projelerinde geleceğe dönük yatırım yapma fırsatını yakaladı.

İnsay Yapı, Evim Türkiye Fuarı'ndan mutlu döndü!

İnsay Yapı, ''Ondörtüç Pendik'' projesini Evim Türkiye Fuarı'na taşıdı. Projesini gurbetçilerin beğenisine sunan İnsay Yapı, Avrupa'da yaşayan Türk vatandaşların yoğüun ilgisiyle karşılaştı. Projeden daire almak isteyenler 7 adet rezervasyon yaptı.

Mutlu Evler Türkiye kampanya fiyatları Haberi

Mutlu Evler Türkiye kampanya fiyatları

Sur Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Altan Elmas; “2017 yılının ilk altı ayında ‘’Olur Olur Bal Gibi Olur’’ ve ‘’Aynen Öyle’’ kampanyalarından sonra "Mutlu Evler Türkiye" kampanyasını başlattıklarını duyurdu. 

Mutlu Evler Türkiye kampanyası 300 konutu kapsıyor!

11 projenin dahil olduğu kampanya hakkın bilgi verem Elmas "Bu kampanya ile daha geniş kitleleri ev sahibi yapmayı amaçlıyoruz” dedi.  300 konutta geçerli olan kampanyayı Sur Yapı, ‘’Mutlu Evler Türkiye’’ sloganıyla konut alıcısıyla buluşturuyor. 


Sur Yapı Mutlu Evler Türkiye kampanyası hangi projelerde geçerli?


Ümraniye’de Şehir Konakları, 
Sancaktepe’de Lavender ve Muhit, 
Maltepe’de Yeşilmavi, 
Koşuyolu’nda Excellence, 
Kağıthane’de Tempo City, 
Ispartakule’de Bahçeyaka, 
Sultanbeyli’de Gölbahçe Evleri ve İlkbahar,
Topkapı’da Topkapı Evleri 
Bursa’da Marka Rezidans



Sur Yapı Mutlu Evler Türkiye ödeme planı!

Önce liste fiyatı üzerinden yüzde 10 indirim uygulanıyor
İndirimli fiyat üzerinden yüzde 15 peşinat alınıyor.
120 ay 0,55 vade ile teslime kadar  600...