05 / 05 / 2024

mutlu-miltaş-uzman inşaat capital tower ne zaman teslim

mutlu-miltaş-uzman inşaat capital tower ne zaman teslim

Capital Tower Halkalı vaziyet planı haberimizde bulunuyor. Capital Tower ofis fiyatları metrekaresi 4 bin 761 TL'den başlayarak belirleniyor...

İnşaat maliyetleri artarken, konut fiyatları düşüyor

TÜİK tarafından açıklanan rakamlara göre inşaat maliyet endeksi Şubat 2024 itibariyle yıllık bazda yüzde 70 yükseldi. Gayrimenkul Değerleme Uzmanı Dr. Ahmet Büyükduman, maliyetteki yükselişe rağmen konut fiyatlarındaki düştüğünü söyledi.

İnşaat sektörü devlerinden 2024 yerel seçim değerlendirmesi! İhtiyaçlara cevap verecek yatırımlar bekliyoruz

30 Mart 2024 Yerel Seçimlerin ardından inşaat sektörü devlerinden açıklama geldi. İhtiyaçlara cevap verecek yatırımlar beklediklerini açıklayan uzman isimlerden önemli açıklamalar geldi.

Finansal olarak mutlu olmak için ne kadar paraya sahip olmak gerekir?

2023'ün ilk sekiz ayında 346 bin kişi daha milyoner olurken, Finans Uzmanı Ebru Usta 'Finansal olarak mutlu olmak için ne kadar paraya sahip olmak gerekir?' sorusunun yanıtını paylaştı. İşte Ebru Usta'nın o paylaşımı..

Lider Uzman İnşaat Yapı İzolasyon Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Lider Uzman İnşaat Yapı İzolasyon Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 50 bin TL sermaye bedeli ile Sedat Kılıç tarafından kuruldu.

TOKİ uzmanı Taşdemir: Gaziantep’te 7040 adet konutun inşaat çalışmaları devam ediyor!

Kahramanmaraş depremlerinden etkilenen Gaziantep'te konut inşaat çalışmaları tam gaz devam ediyor. TOKİ uzmanı Taşdemir, Gaziantep’te 7040 adet konutun inşaat çalışmalarının sürdürüldüğünü söyledi.

Mutlu Dna Turizm İnşaat Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

​​​​​​​Mutlu Dna Turizm İnşaat Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Şişli'de Hatice Sarıakçalı tarafından kuruldu.

İnşaat malzemesi fiyatlarının yükselmesi yeni iflaslar mı getirecek?

Gayrimenkul yatırım uzmanı İsa Demir yazısında inşaat malzemesi fiyatları düşmezse yeni iflasların yaşanabileceğini kaleme aldı. İşte İsa Demir'in o yazısı...

İnşaat maliyetlerindeki yükseliş durdurulamıyor! Veriler şaşırttı!

Merkez Bankası tarafından açıklanan konut Fiyat Endeksi'yle ilgili dikkat çeken açıklamalarda bulunan Gayrimenkul değerleme uzmanı Dr. Ahmet Büyükduman, “Ocak ayının bitmesiyle inşaat maliyetlerindeki artışı yüzde 80 olarak hesaplıyoruz” diye konuştu. 

İnşaat sektöründeki en güçlü 6 isim!

Capital tarafından 17'nci defa iş dünyasının en güçlü 30 ismi belirlendi. Bu isimlerde inşaat sektörünün temsilcileri de yer alıyor. İşte inşaat sektöründeki en güçlü 6 isim...

Türkiye'nin en büyük 21 özel inşaat şirketi!

Capital Dergisi tarafından yayınlanan listeyle Türkiye'nin en büyük 500 özel şirketi belli oldu. Peki listede inşaat sektöründen hangi şirketler var? İşte inşaat sektörünün en büyük şirketleri...

Düzce Millet Bahçesi 1. Etap inşaatında mutlu son!

Düzce Belediyesi ve TOKİ iş birliği ile yapımına başlanan millet bahçesi projesinin 1. etap inşaatında sona yaklaşıldı. Projede millet bahçesi 2. etap çalışmaları da tamamlanıyor.

Atlas Uzman İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Atlas Uzman İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Halis Aydoğan tarafından kuruldu.

​İnşaat ve Konut sektörünün birincisi MESA oldu!

İnşaat sektöründe 50 seneyi aşan köklü geçmişiyle adı ‘kalite’ ve ‘güven’le özdeşleşen ve her yıl Capital tarafından düzenlenen “Türkiye’nin En Beğenilen Şirketleri” arasında ilk üçe giren MESA, bu sene inşaat/konut kategorisinin “en beğenilen” şirketi oldu. 

mutlu-miltaş-uzman inşaat capital tower ne zaman teslim Haberi

mutlu-miltaş-uzman inşaat capital tower ne zaman teslim


Capital Tower ofis projesi Mutlu İnşaat, Miltaş İnşaat ve Uzman İnşaat tarafından ortak olarak hayata geçiriliyor. Capital Tower İstanbul Küçükçekmece'ye bağlı Halkalı bölgesinde yükseliyor.


Capital Tower Halkalı vaziyet planı haberin devamında yer alıyor. Halkalı Capital Tower projesi 35 bin metrekare alan üzerinde inşa ediliyor. Halkalı Capital Tower projesinde 8 adet ofis ve 4 adet depolu showroom alanı bulunuyor.


Capital Tower Halkalı showroom alanları 4 bin 370 metrekare olarak tasarlandı. Halkalı Capital Tower ofis alanları 127 metrekare ile 248 metrekare arasında değişen büyüklüklere sahip.


Capital Tower Halkalı vaziyet planı öncesinde Capital Tower Halkalı satış fiyatları bilgisine yer verelim. Capital Tower Halkalı fiyatları metrekare bazında 4 bin 761 TL'den başlıyor. Halkalı Capital Tower satışları içerisine yüzde 18 KDV oranı dahil.


Tek blok halinde yükselen Halkalı...