07 / 05 / 2024

Muyap Nalburiye Demir nerede

Muyap Nalburiye Demir nerede

Muyap Nalburiye Demir Metal Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 10 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Sunmez tarafından kuruldu. 

Ossan İnşaat Malzemeleri Demir Nalburiye Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ossan İnşaat Malzemeleri Demir Nalburiye Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Osman Oldaç tarafından kuruldu.

Güney Kiraz İnşaat Taahhüt İthalat İhracat Demir Çelik Nalburiye Madencilik Boya San.Ve Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Güney Kiraz İnşaat Taahhüt İthalat İhracat Demir Çelik Nalburiye Madencilik Boya San.Ve Tic.Ltd.Şti. Silivri'de İsmail Güney ve Ramazan Kiraz ortaklığında kuruldu. 

Tuna Grup Hafriyat Nalburiye Demir Çelik İnşaat Hırdavat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Tuna Grup Hafriyat Nalburiye Demir Çelik İnşaat Hırdavat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Bayram Tuna tarafından kuruldu.

Muyap Nalburiye Demir Metal Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Muyap Nalburiye Demir Metal Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 10 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Sunmez tarafından kuruldu. 

Kar Group Nalburiye Demir Çelik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kar Group Nalburiye Demir Çelik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mehmet Sunmez tarafından kuruldu. 

Es Hırdavat Nalburiye Demir Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Es Hırdavat Nalburiye Demir Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mehmet Sunmez tarafından kuruldu. 

Yizek Gıda Nalburiye Demir İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yizek Gıda Nalburiye Demir İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi Selim Tavlu tarafından 20 bin TL sermaye ile bugün kuruldu. 

İstiklal Demirören bu haliyle çok mu sıradan

Cengiz Semercioğlu, Hürriyet Gazetesi'ndeki bugünkü köşesinde 'Demirören sıradan' başlıklı yazıyı kaleme aldı. İstiklal Caddesi 'ne alışveriş merkezi yapılmasına da, SİT alanında verilen imar iznine de,  bu kadar kat çıkılmasına da hiç sıcak bakmadım...

Yıldırım Demirören: İnönü'yü yarın yıkarız!

Beşiktaş Başkanı Yıldırım Demirören, İnönü Stat projesinin Kültür ve Turizm Bakanlığı'nda beklediğini belirterek, "Devletimizden izin için destek bekliyoruz. Onay çıkarsa yarın yıkmaya hazırız" dedi...

Demir İnşaat 3 proje daha hayata geçirecek!

Hayata geçirmek üzere 3 proje üzerinde çalıştıklarını anlatan Demir İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Hamit Demir: Birisi İstanbul içinde, birisi bu bölgede, bir tanesi de karşıda olacak. 1000 dairelik projenin arazisini satın alıyoruz...

Vedat Demiröz birinci, Vahit Kiler ikinci sırada!

AK Parti, milletvekili adaylarını açıkladı. Aday adaylıklarını açıklayan müteahhitler Bitlis'ten aday gösterildiler. Emlak Konut GYO'nun Divan Başkanı Vedat Demiröz'ün birinci sıradan ve Kiler GYO ortaklarından Vahit Kiler'in ikinci sıradan  adaylıkları k

Demirören AVM'ye Mama Shelter açılacak!

Gila Benmayor, Hürriyet Gazetesi'ndeki bugünkü köşesinde "Demirörenin binasına Club-Med kurucusundan otel" başlıklı yazıyı kaleme aldı. Geçtiğimiz günlerde Beyoğlunda açılan Demirören AVMyi bilmem gördünüz mü

Donald Trump ve Robert de Niro baktı, Demirören aldı!

Beşiktaş Başkanı Yıldırım Demirören'in, Cristiano Ronaldo ile ortak olmak istediği Portekiz 'in Maderia adasındaki turizm tesisinin daha önce ABD 'li aktör Robert de Niro ile dolar milyarderi Donald Trump 'a teklif edildiği, ancak kabul görmediği bildiril

Muyap Nalburiye Demir nerede Haberi

Muyap Nalburiye Demir nerede

Muyap Nalburiye Demir Metal Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 10 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Sunmez tarafından kuruldu. 

Muyap Nalburiye Demir Metal Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi konusu: Ana sözleşmesinde yazılı olan işler.

Muyap Nalburiye Demir Metal Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi adres:  Kavaklı Mah.Batı Trakya Blv. No:37/1...