11 / 05 / 2024

müzeler bedava

müzeler bedava

Türkiye genelindeki tüm müze ve örenyerleri ile tiyatro sahneleri 24 Kasım'da 50 bin öğretmeni ağırlarken, Devlet Opera ve Balesi de bin 500'ü aşkın öğretmene temsil verdi...

Bu şehirlerde hem bedava ev hem de bedava arsa dağıtılıyor! Tüm detaylar tek tek açıklandı!

Amerika, Asya, Avrupa ve Türkiye gibi pek çok yerde milyonlarca kişi sonı zamanlarda sık sık gündeme gelen barınma krizi ile savaşırken, ABD'de kimi kasaba ve şehirlere taşınmak isteyenlere hem bedava ev hem de bedava arsa dağıtılıyor.

Migros’tan Mart 2024 kampanyası! Un, şeker ve salçada dev indirim, tüm çikolatalarda bir alana bir bedava!

Migros’tan Mart 2024 indirimi geldi. Başlatılan kampanya kapsamında un, şeker ve salçada dev indirimler yapılırken tüm çikolatalarda bir alana bir bedava fırsatı başladı...

Mansur Yavaş: "Ankara'da gün gelecek toplu ulaşım bedava olacak"

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, 5 senelik görev döneminde kente kazandırılan yatırım projelerini anlattı. Yavaş, "Gün gelecek Avrupa’da olduğu gibi Ankara’da da toplu ulaşım ücretsiz hale gelecek. Belediyecilik budur" diye konuştu.

Depremde büyük hasar alan 1.600 yıllık o yapı için kollar sıvandı! Restorasyon çalışmaları resmen başladı!

Kahramanmaraş merkezli depremlerde, Diyarbakır'daki 1600 yıllık Saint George Kilisesi, büyük hasar görmesinin ardından Kültür ve Turizm Bakanlığı Kültür Varlıkları ve Müzeler Genel Müdürlüğü Diyarbakır Rölöve ve Anıtlar Müdürlüğü restorasyon çalışmaları başlattı.

Antakya Koruma Amaçlı İmar planı masada! Bina tasarımına kadar tüm detayları içeriyor!

Kültür Varlıkları ve Müzeler Genel Müdür Vekili Birol İnceciköz, Antakya Koruma Amaçlı İmar Planı’nın istişare toplantısına katılarak, bölgenin tarihi ve kültürel kimliğinin mekanla birleştiği imar planı çalışmalarının, Türkiye Tasarım Vakfı işbirliğinde tamamlandığını açıkladı.

Doğalgaz ne zamana kadar bedava? 2024 yılında doğal gaz ücretsiz mi?

Havaların soğumasıyla birlikte doğalgazlar açılmaya başlandı. Bilindiği üzere konut, cemevi ve ibadethane abonelerinin doğalgaz kullanımlarının bir bölümü devlet tarafından karşılanıyor. Peki, Doğalgaz ne zamana kadar bedava?

İstanbul'da hangi müzeler ücretsiz? İBB resmen duyurdu! İşte Cumhuriyet'in 100. yılına özel ücretsiz müzeler

İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki Kültür AŞ, Cumhuriyet'in 100. yılına özel olarak işletmesindeki müzelerde "müze girişi kampanyası" başlattığını duyurdu. Peki İstanbul'da hangi müzeler ücretsiz? İşte ücretsiz müzeler...

Gümüş ''bedava' diyen uzman isim yatırımcıları uyardı! Gümüş yatırımcıları herkes bunu yapsın!

Altın ve dolar yorumları ile tanınan ünlü ekonomist İslam Memiş, son günlerde hareketlilik içinde olan altın, dolar, gümüş fiyatlarına değindi. Özellikle gümüş yatırımcılarına seslene Memiş ''bedava'' diyerek uyardı.

Okulların açıldığı gün toplu taşıma bedava mı? 11 Eylül 2023 otobüs, metro, metrobüs saat kaça kadar ücretsiz? 

'11 Eylül 2023 otobüs, metro, metrobüs bedava mı?' sorusunun yanıtı merakla araştırılıyor. İBB'den konu ile ilgili bir son dakika açıklaması geldi. İşte detaylar...

Bugün Marmaray, metro, otobüs, metrobüs bedava mı? 30 Ağustos toplu taşıma ücretli mi, ücretsiz mi? Son dakika!

30 Ağustos Zafer Bayramı’nda toplu taşıma araçlarının ücretsiz olup olmayacağı merak ediliyor. Peki bugün marmaray, metro, otobüs, metrobüs bedava mı? Hangi toplu taşımalar ücretsiz? 

SON DAKİKA: Yarın toplu taşıma bedava mı? 30 Ağustos metrobüs, metro, İETT otobüs, Marmaray, vapur, tramvay ücretsiz mi?

30 Ağustos Zafer Bayramı'nın heyecanla beklenen kutlamalarına geri sayım başladı. Her yıl olduğu gibi, bu önemli tarihte toplu taşıma ücretsiz olarak hizmet verecek mi, yoksa bu yıl farklı bir uygulama mı olacak, merak konusu. İşte detaylar...

30 Ağustos 2023 toplu taşıma ücretsiz mi? 30 Ağustos Zafer Bayramı'nda otobüs, metro, metrobüs ve Marmaray bedava mı?

Kurtuluş Savaşı'nın dönüm noktalarından biri olan 30 Ağustos Zafer Bayramı'nın yıldönümünden önce toplu taşımanın ücretsiz olup olmayacağı merak ediliyor. Peki 30 Ağustos Zafer Bayramı'nda otobüs, metro, metrobüs ve Marmaray bedava mı?

Ne altın ne de dolar! Şuan bedava gibi görünen o yatırım aracı 30 TL olacak! Alan köşeyi dönecek

Ekonomist Mert Başaran'dan yatırımcıları yakından ilgilendirecek kritik bir açıklama geldi. Şuan fiyatı bedava gibi görünen yatırım aracının ilerleyen zamanlarda 30 TL olacağını söyledi. Ne altın ne de dolar, alan köşeyi dönecek...

müzeler bedava Haberi

müzeler bedava

AA muhabirinin Bakanlıktan aldığı bilgiye göre, önceki yıllarda sadece Ankara'da tek bir sahnede, tek bir temsili ücretsiz sergileyen Devlet Tiyatroları, Kültür ve Turizm Bakanı Ömer Çelik'in talimatıyla bu uygulamayı Türkiye'nin tamamına yaydı. 


 Farklı illerde 12 yerleşik sahnede, 20 farklı oyun ile 20 temsil gerçekleştiren Devlet Tiyatroları Öğretmenler Günü'nde, 6 bin 45 öğretmen için "perde" dedi. 


Bu özel günde tiyatro sahnelerinde yüzde 100 doluluk yaşanırken, tarihin hafızasının korunduğu müze ve ören yerlerine de ilgi büyük oldu.


-Öğretmenlerin tercihi Ayasofya oldu


Kültür ve Turizm Bakanlığı ile Türkiye Seyahat Acentacıları Birliği (TÜRSAB) kontrolündeki 50 müzeyi, yaklaşık 44 bin öğretmen ziyaret etti. 


Öğretmenlerin ziyaret ettiği müze ve ören yerleri içerisinde en çok ilgi gören tarihi mekanlar ise İstanbul Ayasofya Müzesi, Topkapı Sarayı ve Konya Mevlana Müzesi oldu. 


İstanbul Ayasofya...