03 / 05 / 2024

N Merkez uşalım bilgisi

N Merkez uşalım bilgisi

Özyurtlar İnşaatın Esenyurt'ta hayata geçirdiği konut ve alışveriş merkezinden oluşan Nmerkez projesinde sona gelindi. Nmerkez'de, 564 konutun yanı sıra 146 adet ticari birimin yer aldığı Nmerkez Outlet Alışveriş Merkezi bulunuyor.

İslam Memiş altın için alım fırsatını açıkladı! Altın almayı düşünenler telaffuz edilen bu rakama dikkat! 

Rekor üstüne rekor kıran altın fiyatlarında düşüş başlayınca pek çok kişi de altının alım fırsatı verip vermediğini merak etmeye başladı. Peki altın alım fırsatı veriyor mu? İşte Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş'in konu ile ilgili açıklamaları...

Türk Hava Yolları açıkladı! 31-48 bin TL maaşla personel alımı yapacağını duyurdu!

Türk Hava Yolları, teknisyen personel alımı yapılacağını açıkladı. En az 31 bin Türk Lirası maaşlı yapılacak alımın şartlarının neler olduğu da merak ediliyor! Başvuru yapacak olan adaylarda bulunması gereken nitelikler neler? Başvurular nereden ve ne zamana kadar yapılacak?

Kuzey Kıbrıs  gayrimenkul alıcılarının akınına uğradı!

Poundla kira gelirinin yanı sıra cazip konut fiyatlarıyla Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti adeta yabancı gayrimenkul alıcılarının akınına uğradı. Magusa, İskele, Gaziveren’in büyük ilgi gördüğünü dile getiren Yatırım Danışmanı Özge Özler, en çok talebin Rusya, İran ve Avrupa’dan geldiğini dile getirdi.

Borsa İstanbul'da ocakta yabancıların en çok alım satım yaptığı hisseler

Borsa İstanbul’da yabancı yatırımcıların ocak ayı itibariyle en fazla alım-satım yaptığı hisseler belli oldu. İşte yabancıların en çok alım ve satım yaptığı 10 hisse.

'Altın alım fırsatı verecek panik yapmayın' diyen analist açıkladı: Gram altın son 1 haftada 2.069'dan 1.950'ye geldi!

Altın fiyatları yatırımcıların odağında olmaya devam ediyor. Yeni yıla rekorla giriş yapan altının ne zaman alım fırsatı vereceği ise merak konusu olurken, altın analistinden '' Altın alım fırsatı verecek panik yapmayın' açıklaması geldi.

KİPTAŞ'ın 2016'da yaptığı 300 milyon TL'lik arsa alım-satımı gündemde: Kamu zararı oluştu iddiası!

İBB şirketi KİPTAŞ'ın AK Parti dönemindeyken Başakşehir’de 300 milyon TL'lik arsa alım-satımının neden olduğu kamu zararı yeniden gündeme geldi. İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun danışmanı Murat Ongun, konu ile ilgili konuştu. 

İŞKUR açıkladı! Hastane ve sağlık kurumlarına kadın erkek personel alınacak...

Hastane personel alımlarına hakkında yapılan açıklama kapsamında, aktarılan son habere göre İŞKUR üzerinden hastane personeli alımı başladığı açıklandı. Buna göre, hastane ve sağlık kurumlarına 18-57 yaş arası kadın erkek personel alımı gerçekleştirilecek. İşte detaylar...

Türk Vatandaşlığı için son dakika gelişmesi! Yabancıların arsa alımında yapı şartı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla döviz karşılığı Türk vatandaşlığı alımına yönelik yeni karar Resmi Gazete'de yayımlandı. Yeni değişiklikle beraber artık yabancıların taşınmaz alımıyla vatandaşlık kazanabilmesine ilişkin uygulamaya arsa üzerinde yapı bulunma şartı getirildi.

İŞKUR açıkladı, KPSS şartsız Emniyet Müdürlüğü bünyesine personel alımı yapılacak

İŞKUR, açık iş ilanları üzerinden yeni bir personel alım ilanı açıkladı. Emniyet Müdürlüğü'ne KPSS şartı aranmadan daimi alımlar yapılacağı belirtildi. Yaş şartının aranmadığı personel alım ilanında farklı meslekler için alım yapılacağı bildirildi. İşte haberin ayrıntıları...

ÇAYKUR bu yıl 591 bin tonu aşkın yaş çay alımı gerçekleştirdi

ÇAYKUR, 10 Mayıs 2023'te ve 26 Ekim 2023'te gerçekleşen 2023 sezonunda 591 bin 530 ton 686 kilogram yaş çay alımı yaptı. İşte habere dair ayrıntılar...

Öz Fibek Hafriyat Nakliyat İnşaat Hurda Alım Ve Satımı Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öz Fibek Hafriyat Nakliyat İnşaat Hurda Alım Ve Satımı Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Abdullah Gümüş tarafından kuruldu.

O belediye düşük KPSS puanıyla memur alımı yapacak! Ön lisans mezunu olmak yeterli!

Adana Büyükşehir Belediyesi, yayımladığı ilanla bünyesinde istihdam etmek üzere memur alımı yapacağını duyurdu. Başvuracak adayların ön lisans ve lisans mezunu olması gerekirken, KPSS puan barajının 60 olduğu öğrenildi.

Jandarma Genel Komutanlığı (JGK), lise mezunlarını uzman erbaş alımı yapacak! İşte başvuru sürecindeki tüm detaylar...

Jandarma Genel Komutanlığı, 320 uzman erbaş pozisyonu için en az lise mezunu adaylar arasından başvuruları kabul edeceğini duyurdu. Başvuruların vatandaş.jandarma.gov.tr adresi üzerinden online olarak gerçekleştirileceği belirtilen bu alım için ayrıntılar haberin devamında...

N Merkez uşalım bilgisi Haberi

N Merkez uşalım bilgisi


Özyurtlar İnşaatın Esenyurt'ta hayata geçirdiği konut ve alışveriş merkezinden oluşan Nmerkez projesinde sona gelindi. Nmerkez'de, 564 konutun yanı sıra 146 adet ticari birimin yer aldığı Nmerkez Outlet Alışveriş Merkezi bulunuyor. Projenin ilk ayağı olan ve 32 bin metrekarelik alanda kurulan Nmerkez Outlet haziran ayında faaliyete geçti. 

İki katta 146 dükkandan oluşan Nmerkez Outlet, bin araçlık acık ve kapalı otoparkı da bünyesinde...