28 / 04 / 2024

n town fiyat

n town fiyat

Özyurtlar İnşaat tarafından hayata geçirilen N Town projesi 3 blok halinde Esenyurt'ta hayata geçiyor. Projede 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon konut tipleri bulunuyor.

Petrol fiyatları düşüyor! Brent petrol bugün ne kadar? 3 Ekim Salı brent petrolün varil fiyatı!

Brent petrolün varil fiyatı dün 91,48 dolara kadar yükselirken günü 90,70 dolar seviyesinde tamamladı. Peki Brent petrol ne kadar? 3 Ekim Salı brent petrolün varil fiyatı.

Suudi Arabistan kesintiyi uzattı, brent petrolün varil fiyatı 90 doları aştı!

Suudi Arabistan, Temmuz ayı itibarıyla uygulamış olduğu günlük 1 milyon varil gönüllü petrol üretimi kesintisini sene sonuna kadar uzattığını açıkladı. Yaşanan bu gelişmeyle brent petrolün varil fiyatı 90 doları aştı...

Brent petrolün varil fiyatı 88,92 dolara çıkarak resmen rekor kırdı!

Son zamanlarda sık sık gündeme gelen brent petrolün varil fiyatı, Suudi Arabistan ve Rusya'nın arz kesintilerine Ekim ayında da devam edeceği endişeleriyle 88,92 dolara çıkarak geçen sene kasım ayından bu yana en yüksek seviyeleri gördü.

Kia EV6’nın yeni fiyatı açıklandı! En ucuz EV6 ne kadar oldu?

Elektrikli crossover sınıfındaki Kia EV6’nın yeni fiyatı belli oldu. Kia, yaptığı açıklamada EV6’nın yeni fiyat listesini resmi internet sitesinden paylaştığını duyurdu.

Altının kilogram fiyatı 1 milyon 730 bin TL oldu!

Borsa İstanbul Kıymetli Madenler ve Kıymetli Taşlar Piyasası (KMKTP) verilerine göre standart altının kilogram fiyatı belli oldu. Buna göre 1 kg altının fiyatı 1 milyon 730 bin liraya yükseldi.

Altında son dakika: Altının kilogram fiyatı arttı!

Borsa İstanbul Kıymetli Madenler ve Kıymetli Taşlar Piyasası (KMKTP) verilerine göre standart altının kilogram fiyatı 1 milyon 717 bin 998 TL'ye yükseldi.

Altının kilogram fiyatı yükselerek 1 milyon 713 bin lira oldu!

Borsa İstanbul Kıymetli Madenler ve Kıymetli Taşlar Piyasası'nda (KMKTP) standart altının kilogram fiyatı yükseldi ve 1 milyon 713 bin lira oldu.

Seat, Ateca modeline tam 100 bin TL zam yaptı! Ateca’nın yeni fiyatını görenler resmen gözlerine inanamadı!

Ağustos ayında tüm modellerinin fiyat listesini revize eden Seat, Ateca modeline tam 100 bin TL zam yaptığını açıkladı. Seat’ın zam haberinin ardından Ateca’nın yeni fiyatı merak konusu oldu.

Opel Combo Life'a 43 bin TL'lik Ağustos 2023 zammı geldi! İşte Combo Life'ın yeni fiyat listesi!

Opel Combo Life'a 43 bin TL'lik Ağustos 2023 zammı geldi... Peki Combo Life'ın yeni fiyatları ne kadar oldu? İşte Combo Life'ın yeni fiyat listesi...

Caddebostan’da konutların metrekare fiyatı 90 bin TL'yi geçti!

İstanbul Anadolu Yakası ve Bağdat Caddesi, son dönemlerde gayrimenkul yatırımcıları için de öncelikli hedefler haline geldi. Açıklanan rakamlara göre, Caddebostan’da konutların metrekare fiyatı 90 bin TL'yi geçti.

Seat Ateca’ya bir ayda tam 155 bin TL zam geldi! Seat Ateca’nın yeni fiyatı ne kadar oldu?

Her ay olduğu gibi temmuz ayında da tüm modellerinin fiyat listesini güncelleyen Seat, Ateca’nın da fiyatında güncellemeye gittiğini duyurdu. Bu kapsamda, Ateca’ya tamı tamına 155 bin TL zam yaptığını duyuran Seat, Ateca’nın yeni fiyat listesini resmi internet sitesinden yayımladı.

Petrolün varil fiyatı 100 dolar mı olacak? Petrol fiyatlarında şok gelişme...

Petrol fiyatları, üst üste üçüncü haftayı da yükselişle kapatmaya hazırlanırken petrolün varil fiyatına 100 doları aşabileceği konuşulmaya başlandı. Petrol fiyatlarında şok gelişme. İşte detaylar...

Brent petrolde son durum ne? Brent petrolün varil fiyatı ne kadar oldu? 14 Temmuz 2023 brent petrol fiyatı

Brent petrolün varil fiyatı, dün 81,75 dolara kadar yükselerek, günü 81,36 dolardan kapattı. Peki bugün brent petrol ne kadar? Brent petrolün varili kaç dolar oldu? 14 Temmuz 2023 brent petrol varil fiyatı.

n town fiyat Haberi

n town fiyat

N Town projesi Esenyurt'ta hayata geçiyor. Projede yer alan konutlar TEM Otobanı'na yakın konumutla hastane, okul, havaalanı, belediye gibi önemli yerlere anın konumuyla dikkat çekiyor.


11 bin 709 metrekare arsa alanı üzerine yayılanN Town projesi Özyurtlar İnşaat tarafından hayata geçiriliyor. Projede 72 konut ve 42 ticari alan yer alıyor.


3 blok halinde hayata geçen projede avm, cafeler, restoranlar, otopark, güvenlik, şehir parkları, çocuk oyun alanları, fitness center, spor alanları bulunuyor. 


Özyurtlar N Town'da sınırlı sayıda daire fırsatı!

Özyurtlar N Town'da sınırlı sayıda daire fırsatı devam ediyor. Projede yer alan 3+1 daireler 349 bin TL'den satışa sunuluyor. Projedeki dairelerin teslimi hemen yapılıyor. 


Özyurtlar N Town Esenyurt iletişim

Telefon: 444 40 27-0850 460 27 27

Web Adresi: http://www.n-town.net/

Merve...