04 / 05 / 2024

N+1 türkiye yatırımı

N+1 türkiye yatırımı

N+1 International (N+1) ile Daruma Kurumsal Finansman ortak oldular ve bu birleşme neticesinde N+1 Daruma kuruldu. N+1 Daruma Türkiye'de 300 milyon euro yatırım hefeliyor

Dolar mı, altın mı, borsa mı? Bakın bu hafta hangi yatırım aracı ne kadar kazandırmış! 

Altın, dolar ve borsa yatırımcıları bu hafta hangi yatırım aracının kazandırdığını merak ediyor. Bakın bu hafta hangi yatırım aracı ne kadar kazandırmış...

Yatırımcılar konut yatırımından uzaklaştı! Arsa yatırımı bir çıkış yolu olarak görülüyor...

Denge Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık şirketi Türkiye genelinde 2023 yılına ilişkin konut ve arsa satışına yönelik bir araştırma yaptı. Araştırmalarına göre 2023 yılının en gözde yatırım aracı arsa oldu.

“Buralarda malda kalın” diyen gayrimenkul uzmanı yatırım için o ülkeyi işaret etti!

Ekonomik belirsizlikler karşısında kafası karışan yatırımcı parasını nerede değerlendireceğini araştırırken, gayrimenkul uzmanı Murat Gültekin bir öneri paylaştı. “Faizde asla kalmayın” diyen Gültekin, “Malda kal zinde kal” diyerek yatırım bölgelerini açıkladı.  Özellikle bir yeri işaret etti.

Altın almak isteyenler dikkat! Yatırım için hangi altın alınmalı? Bugün altın fiyatları ne kadar oldu?

Altın alıp satmak isteyen yatırımcılar bugün altın fiyatlarının ne kadar olduğunu araştırıyor. Bugün altın fiyatları yükseldi mi, düştü mü? Yatırım için hangi altın alınmalı? 

Serenay Sarıkaya gayrimenkul kraliçesi çıktı! Bakın hangi ilde, ne yatırımı var!

Türkiye'nin en başarılı oyuncuları arasında gösterilen Serenay Sarıkaya gayrimenkul zengini çıktı. Bakın güzel oyuncunun hangi ilde ne yatırımı var...

Dolar, euro, arsa, bitcoin ve otomobil değil! İşte yatırımcının yüzünü güldürecek yatırım aracı!

Yatırımcılar, dolar, euro, ev, arsa, otomobil ve bitcoin gibi yatırım araçlarına yatırım yaparken Borsa İzinde isimli borsa yorumcusu yatırımcının yüzünü güldürecek yatırım aracının borsa olduğunu açıkladı. İşte ayrıntılar...

KKTC Cumhurbaşkanı Tatar: Kıbrıs'ın tapusuna güvenip yatırım yapanlar oldu!

KKTC Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, yabancılara gayrimenkul satışına ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Bu kapsamda Cumhurbaşkanı Tatar, "Kıbrıs'ın tapusuna güvenip yatırım yapanlar oldu" dedi.

Türk Yatırım Fonu anlaşması Resmi Gazete’de yayımlandı!

Türk Devletleri Teşkilatı tarafından hayata geçirilecek olan yatırım aracı Türk Yatırım Fonu anlaşmasının kabul edilmesinin uygun bulunduğuna yönelik karar Resmi Gazete'de yayımlandı.

Altın ve Doları Sollayacak Yeni Yatırım Aracı: İslam Memiş'in Öngörüsü Nedir?

Altın, dolar ve euro yatırım araçlarına alternatif bir araç daha geldi. Parasını ona yatıranlar büyük kazançlar elde edecekler. Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, işte o yatırım aracı hakkında önemli bilgiler ve görüşlerini paylaştı. Memiş’in bahsettiği o yatırım aracı ile ilgili detaylar…

Borsa, dolar, altın... Bu hafta hangi yatırım aracı ne kadar kazandırdı!

Bu hafta hangi yatırım aracının ne kadar kazandırdığı merak ediliyor. Borsa, dolar, altın... Bu hafta hangi yatırım aracı ne kadar kazandırdı! 

Bkb Global İnşaat Taahhüt Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Bkb Global İnşaat Taahhüt Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi bugün Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Selçuk Süha Bayındır tarafından kuruldu.

Ne altın ne dolar! Buna yatırım yapan kazanacak! İslam Memiş altını çizerek açıkladı!

Altın ve piyasa uzmanı İslam Memiş yatırımcıların 2023 yılında en kazançlı çıkacakları yatırım aracını altını çizerek açıkladı. Ne altın en dolar! Buna yatırım yapan kazanacak! 

Türkiye Taşkömürü Kurumu tamı tamına 2 bin işçi alımı yapacak! Acele eden işi kapacak!

Türkiye Taşkömürü Kurumu tam 2 bin işçi alımı yapacağını duyurdu. Türkiye Taşkömürü Kurumu bünyesinde yapılacak alımlar ile ilgili ayrıntılar başvuru yapacak adaylar tarafından arama motorlarında araştırılıyor. Konu ile ilgili karar Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın imzasıyla yayımlandı.

N+1 türkiye yatırımı Haberi

N+1 türkiye yatırımı

N+1 Daruma gayrimenkul enerji, mezzanine ve alanlarında da yüzde 50-yüzde 50 ortak olarak sermaye fonları (closed end fund) kurmak üzere ortaklık anlaşması imzalayan N+1 ve Daruma,'nın bu anlaşma çerçevesinde 200-300 milyon euro ticari gayrimenkul yatırım fonu, toplam 250-400 milyon euro enerji fonu, 200-300 milyon euro mezzanine yatırım fonu  kurması hedefleniyor.



N+1 Daruma'nın 'Gayrimenkul Fonu' için hedefinin 2013'ün ikinci yarısı olduğunu söyleyen Daruma Yönetim Kurulu Başkanı Okan Altuğ ortaklık için şunları söyledi.


Türkiye'de şu anda uluslarası kurumsal yatırımcılardan fon elde etmiş  ve sadece Türkiye'ye ihtisaslasmış gayrimenkul fonu yok. N+1 Daruma hızlı bir şekilde bu boşluğu doldurmayı öngörüyor.


N+1 International Yönetim Kurulu Başkanı Santiago Eguidazu ise ortaklıkla ilgili şöyle konuştu:


Amacımız uluslararası piyasalara açılmak isteyen orta ve büyük ölçekli Türk firmalar ve Türkiye'ye girmek isteyen...