19 / 05 / 2024

Nail Kargün

Nail Kargün

Marka1 İnşaat Elektrik Reklam Taahhüt Sanayi Ticaret ve Pazarlama Limited Şirketi, Savaş Hasbaş, Barış Hasbaş, Cem Kargün, Nail Kargün tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile kuruldu.

Antalya'da 106 dönümlük tarım alanına konut inşa edileceği iddia edildi! 

Antalya’nın Alanya ilçesi Kargıcak-Karagedik mevkisinde yer alan 106 dönümlük tarım alanının konut alanına çevrilmek üzere yapılaşmaya açılacağı kaydedildi. İşte konu ile ilgili detaylar...

Prime Sierra Cadde konutları satışa çıktı mı? Prime Sierra'da daire fiyatı ne kadar?

Kargın İnşaat ve Dema Konut tarafından Ankara'da hayata geçirilen proje 13.028 metrekare alan üzerinde inşa edilecek. Peki, Prime Sierra Cadde konutları satışa çıktı mı? Prime Sierra'da daire fiyatı ne kadar? İşte detaylar...

Prime Sierra Cadde satışta! Yeni Proje

Dema Konut ve Kargın İnşaat tarafından Ankara'da inşa edilen proje satışa çıktı. Proje 13.028 metrekare alan üzerinde inşa edilecek. İşte projeye ilişkin tüm detaylar...

Çorum Kargı TOKİ'de 850 bin TL'ye 3+1! 

TOKİ'nin Çorum projelerinde yer alan konutların ayrıntıları da resmen netleşti. Peki TOKİ Çorum Kargı projesinde kaç konut inşa edilecek, nasıl başvurulur? İşte 10 soruda TOKİ Çorum Kargı 2022 ucuz konut projesi...

Türk inşaat sektöründen Birleşik Arap Emirlikleri çıkarması!

Dış Ekonomik İlişkiler Kurulu (DEİK) Başkanı Nail Olpak, Birleşik Arap Emirlikleri'ndeki yatırım potansiyeline dikkati çekerek, önemli açıklamalar yaptı. İşte Nail Olpak'ın o açıklamaları...

Site yöneticileri dikkat! Sizin de başınıza gelebilir!

Denizli'de bir sitede yöneticilik yapan Nail Çapar, kat maliklerin geçmişe yönelik borçlarını apartman kapısına asması nedeniyle mahkemelik oldu. 

Datça Kargı Koyu'nda yapılaşma tepkisi!

Datça Yarımadası Kargı Koyu’nda otel, tesis alanı ve otopark yapımının önü açıldı. Çevre örgütleri karara tepki gösteriyor.

Datça'daki Kargı Koyu'nun imara açılmasına tepki!

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın imzasıyla Datça'daki Kargı Koyu yakınlarındaki hazine arazisinde otel, tesis alanı, otopark yapılmasının önü açıldı. Karara Muğlalılar tepki gösterdi.

Datça Kargı Koyu imara açılıyor mu?

Datça'nın cennet köşesi özelleştirmeye açılıyor. Datça Kargı Koyu, Resmi Gazete’de yayımlanan kararla birlikte bölge imara açılacak.

Omsis İnşaat Turizm Otelcilik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Omsis İnşaat Turizm Otelcilik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Ata Teoman Kargün, Fatih Akgüneş, Sadettin Gök ve Yunus Akgüneş ortaklığında kuruldu.

Düşük faizli kredi destek paketi konut sektörünü canlandıracak!

Dış Ekonomik İlişkiler Kurulu (DEİK) Başkanı Nail Olpak yaptığı açıklamada, "Düşük faizli kredi destek paketi konut sektörünü canlandıracak" dedi.

Studio Loft stüdyo ve sanat galerisine dönüştü!

Y.Mimar Nail Egemen Yerce ve Mimar Ayça Taylan tarafından tasarlanan Studio Loft, standart bir dairenin bir fotoğraf sanatçısının yaşam alanı, stüdyosu ve sanat galerisine dönüşüm projesi oldu.

The End Uluslararası Mühendislik Mimarlık Müşavirlik Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

The End Uluslararası Mühendislik Mimarlık Müşavirlik Hizmetleri Limited Şirketi bugün Avcılar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Gürsel Göçmez ve Oktay Kargın tarafından kuruldu. 

Nail Kargün Haberi

Nail Kargün

Marka1 İnşaat Elektrik Reklam Taahhüt Sanayi Ticaret ve Pazarlama Limited Şirketi, Savaş Hasbaş, Barış Hasbaş, Cem Kargün, Nail Kargün tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 18 Mart'ta kuruldu. 


Marka1 İnşaat Elektrik Reklam Taahhüt Sanayi Ticaret ve Pazarlama Limited Şirketi iş konusu; 1-        Her türlü Restorasyon, Mimarlık, elektrik, elektronik ve elektromekanik, inşaat mühendisliği, haritacılık, planlama, trafik ve ulaşım mühendisliği ve su mühendisliği hizmetleri verebilir, bununla ilgili olarak gerekli alt yapı ve üst yapı sistemlerini oluşturabilir ve gerekli malzemelerinin alımını, satımını, ithalatını, ihracatını toptan ve perakende dahili ticaret ve pazarlamasını yapabilir. 2-       Her türlü Bankaların ve finans kurumlarının ATM, Bankamatiklerinin İnşaatını yapmak, İnşaatı için gerekli olan projelendirilme, İnşaat, elektrik ve elektronik alt yapısının hazırlanması işleri ve...