02 / 05 / 2024

Nakliyeciler Kooperatifi

Nakliyeciler Kooperatifi

2006 yılında Klas Grup, Zeytinburnu'nda nakliyat ambarlarının bulunduğu 128 bin metrekarelik araziye Türkiye'nin en gösterişli projelerinden birini yapmaya hazırlanıyormuş. Bölgeye inşa edilecek kompleksin inşaatına 360 milyon dolar harcanacakmış.

Birleşerek arsa alan yerli alıcılarla konut kooperatifi yeniden canlanabilir!

Son dönemlerde sık sık gündeme gelen gayrimenkul piyasasında giderek daralan pazar emlakçıların da yabancı müşteri portföylerini dış pazarlara yönlendirmesine neden oldu. Birleşerek arsa alan yerli alıcılar da neredeyse unutulan “konut kooperatifi” seçeneğini yeniden canlandırabilir. 

Gölvadi Konut Yapı Kooperatifi'nden Esenyurt'a 2 bin 500 konutluk yeni proje!

Bahçeşehir Gölvadi Konut Yapı Kooperatifi, Esenyurt'ta 2 bin 500 yeni konut inşa edecek. Söz konusu proje 4 milyar 869 milyon TL'ye mal olacak.

Karatay Sedir Park Konut Kooperatifi kuraları çekildi! Karatay Sedir Park kura sonuçları sorgulama ekranı!

Karatay Sedir Park Konut Kooperatifi için merakla beklenen kuralar çekildi. İşte Karatay Sedir Park kura sonuçları sorgulama ekranı...

İndirim bekleyen tüketiciye zam şoku! Tarım Kredi Kooperatifi ürünlerine zam geldi! Etiketler peş peşe değişti...

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından indirim yapın talimatı alan Tarım Kredi Kooperatifi'nde bazı ürünlere zam geldi. İndirim bekleyen tüketiciye zam şoku! Tarım Kredi Kooperatifi ürünlerine zam geldi! Etiketler peş peşe değişti...

Ankara Park Konut Yapı Kooperatifi'nin başkent projesi resmen başlıyor! Etimesgut'a 443 konutluk yeni proje geliyor!

Sınırlı Sorumlu Ankara Park Konut Yapı Kooperatifi'nin başkent Ankara projesi resmen başlıyor. Söz 443 konut yer alıyor. 

Nakliyeciler Sitesi Rezerv Yapı Alanı 1/5000 ve 1/1000 Ölçekli imar planı askıda!

İstanbul İli, Zeytinburnu İlçesi, Seyitnizam (Merkezefendi) Mahallesi, Nakliyeciler Sitesi Rezerv Yapı Alanı, 3284 Ada 59 Parselde Sosyal Tesis Alanı ve Yol Düzenlemesine İlişkin 1/5000 Ölçekli Nazım İmar Planı ve 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı askıya çıkarıldı.

Ankara Park Konut Yapı Kooperatifi'nden başkente 443 konutluk yeni proje geliyor!

Sınırlı Sorumlu Ankara Park Konut Yapı Kooperatifi başkent Ankara'da 443 konutluk yeni proje inşa edecek. Söz konusu proje için Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı'na başvuru yapıldı ve ÇED süreci başladı.

Tarım Kredi Kooperatifi'nden Mart bitmeden son kampanya! Ayçiçek yağı 135,toz şeker 105 TL! Yarın son gün.. yetişen alır

Tarım Kredi Kooperatifi, kampanyalı ürünlerini Mart ayı sonunda da sürdürüyor. Yarın son günü olan mart indirimlerine vatandaş tarafından çok büyük rağbet oldu. Tarım Kredi Kooperatifi, Ramazan alışverişini uygun ücretli yapmak isteyen vatandaşları bekliyor.

Yeşil Deniz Life Kooperatifi ve Çatkaya Gayrimenkul'ün Ankara'daki arsasına 1021 konutluk yeni proje geliyor!

Yeşil Deniz Life Kooperatifi ve Çatkaya Gayrimenkul'ün Ankara'daki arsasına 1021 konutluk yeni proje inşa edilecek. Proje 770 milyon TL'ye mal olacak.

Tarım Kredi Kooperatifi Eskişehir'deki 10 adet gayrimenkulü satıyor! 5 bin TL'den başlıyor!

Tarım Kredi Kooperatifi Eskişehir2de 10 adet taşınmaz satacağını ilan etti. Peki satışa sunulan gayrimenkullerin fiyatı ne kadar? İşte ilana ilişkin merak edilen tüm detaylar...

Tarım Kredi Kooperatifi ’nde toz şeker, tereyağı, zeytinde şok indirim! TKK 23 Eylül 2022 fiyat listesi..

Tarım Kredi Kooperatifi'nde zeytin, peynir, tereyağı, toz şekerde fiyatlar yine çok ucuz. Tarım Kredi Kooperatifi'nde geçerli olan indirimde reçelden çaya, sütten bulgura her şeyde fiyatlar düştü. İşte, Tarım Kredi Kooperatif market 23 Eylül 2022 fiyat listesi…

Tarım Kredi Kooperatifi marketlerindeki indirimler diğer marketlere yansıyacak mı?

Tarım Kredi Kooperatifi marketlerinde 30’dan fazla temel tüketim ürününde 15 Ağustos Pazartesi gününden itibaren indirimli fiyat uygulaması başlayacak. Peki yapılan bu indirim diğer zincir marketlerdeki fiyatları da etkileyecek mi? Tarım Kredi dışındaki diğer zincir marketler de indireme gidecek mi?

Tarım Kredi Kooperatifi'nden et fiyatlarına dev indirim! Düğmeye resmen basıldı! 12 Ağustos 2022 fiyat listesi...

Tarım Kredi Kooperatifi market ve et fiyatları ilişkin son dakika açıklamaları yakından takip ediliyor. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, müjdeli haberi son dakika açıklamasıyla duyurdu. Peki, Tarım Kredi Kooperatifi market fiyatlarında ne zaman indirim olacak? İşte 12 Ağustos 2022 fiyat listesi..

Nakliyeciler Kooperatifi Haberi

Nakliyeciler Kooperatifi



Zeytinburnu'na milyar dolarlık proje


Klas Grup, ABD'li ve Alman ortaklarla birlikte Türkiye'nin en iddialı yapılarından birini Zeytinburnu'na inşa edecek. Kompleksin inşaatına 360 milyon dolar harcanacak


    Klas Grup Zeytinburnu'ndaki nakliyat ambarlarının bulunduğu araziye Türkiye'nin en gösterişli projelerinden birini yapmaya hazırlanıyor.

    128 bin metrekarelik araziye yapılacak projenin yer üstündeki alanının 256 bin metrekare olduğunu anlatan Klas Grup Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Öztürk, bodrumlar da dahil edildiğinde projenin toplam alanının 502 bin metrekareye ulaştığını söyledi. 


İçinde 5 yıldızlı otel de olacak


    Projede 178 bin metrekare kiralanabilir alanlı alışveriş merkezi, 5 yıldızlı 500 yataklı otel, 326 daireli residence ve 600 yatak...