24 / 07 / 2024

Narbel yolu

Narbel yolu

Karabağlar Tahsin Yazıcı Mahallesi'ndeki yolda da tıpkı Narbel'de olduğu gibi çökme meydana geldi. Öğrencilerin okula gelip giderken kullandıkları yolda hala önlem alınmadı.

Aslan Bilgi: Narbel yolunda yapılan her şey yanlış!

AK Parti Narlıdere İlçe Başkanı Aslan Bilgi yaptığı açıklamada Narlıdere'deki Narbel yolunda yaşanan çökmenin ardından bugüne kadar yapılan her şeyin yanlış olduğunun ortaya çıktığını söyledi.

İzmir Narbel yolu şehircilik ilkelerine uygun değil!

İzmir 1. İdare Mahkemesi, Narlıdere sırtlarındaki mahalleler ile Narbel toplu konutları arasındaki ulaşımı sağlayan yüzde 22 eğimli Narbel yolunun, şehircilik ilkelerine uygun olmadığına karar verdi

Narlıdere'de uzun süren inşaat çalışmaları tepki görüyor!

Narlıdere'de geçtiğimiz aylarda çöken Narbel Yolu'ndaki inşaat çalışmalarının uzun sürmesine çevre sakinleri tepki gösterdi.

Narbel Yolu'ndaki inşaat çalışmaları çevre sakinlerini tedirgin ediyor!

Türkiye'nin en pahalı yolu" olarak bilinen İzmir'in Narlıdere ilçesinde geçtiğimiz aylarda çöken Narbel Yolu'nda yapılan çalışmalar çevre sakinlerini tedirgin ediyor.

İzmir Narbel Yolu trafiğe açıldı!

İzmir'in en pahalı yolu olan ve geçtiğimiz Ocak ayında çöken Nar-Bel yolu, Yeni Asır'ın gündeme getirdiği haberlerin ardından yeniden düzenlenerek trafiğe açıldı.

Narbel Yolu'nda sonra başka bir yolda da göçük meydana geldi!

Karabağlar Tahsin Yazıcı Mahallesi'ndeki yolda da tıpkı Narbel'de olduğu gibi çökme meydana geldi. Öğrencilerin okula gelip giderken kullandıkları yolda hala önlem alınmadı.

İzmir Narlıdere Narbel Yolu'nda istinat duvarı yeniden yapılıyor!

Narlıdere'de 2 Ocak'ta çöken Narbel Yolu'nun yeniden kullanılabilmesi için istinat duvarı yapımına başlandı. Ancak çevre sakinleri, göstermelik inşa edilen duvarın yine çökeceği görüşünü taşıyor.

İzmir'de Narbel Yolu'nun çökmesiyle gözler çevredeki gecekondulara çevrildi!

Narbel'de yolun çökmesinin ardından gözler buradaki gecekondulara çevrildi. Olası bir toprak kaymasında facia yaşanabileceğini belirten yöre sakinleri, "Biz de insan gibi yaşamak istiyoruz" dedi.

Narbel yolu rezidans inşaatı yüzünden mi çöktü?

İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin Narlıdere'de yaptırdığı Nar-Bel yolunu koruyan istinat duvarı geçtiğimiz Cuma gecesi yıkılmıştı, peki Narbel yolu rezidans inşaatı yüzünden mi çöktü?

İzmir Narbel yolunda istinat duvarı çöktü!

Narbel Yolu, yüksek eğim nedeniyle güvenlik riski taşıdığı yönündeki uyarılar dikkate alınmadan 2008'de açıldı. Kocaoğlu'nun "İzmir'in en pahalı yolu" diye nitelediği yolda dün istinat duvarı çöktü

İzmir Narbel yolu şehircilik ilkelerine uygun değil!

İzmir 1. İdare Mahkemesi, Narlıdere sırtlarındaki mahalleler ile Narbel toplu konutları arasındaki ulaşımı sağlayan yüzde 22 eğimli Narbel yolunun, şehircilik ilkelerine uygun olmadığına karar verdi

Doğu Karadeniz'de 180 köy yolu ulaşıma kapandı!

Doğu Karadeniz Bölgesi’nde 180 köy yolu kar yağışı nedeniyle ulaşıma kapandı, Rize ve Artvin’de bazı ilçelerde okullar tatil edildi. Kapalı yolların açılması için çalışmalar başlatıldı...

Karadeniz-Akdeniz Yolu projesinin Ordu ayağındaki çalışmalar 2015 yılında tamamlanacak!

Osmanlı padişahı İkinci Abdülhamid döneminde yapımı planlanan, Karadeniz'i İç Anadolu, Doğu Anadolu ve Akdeniz'e bağlayacak Karadeniz-Akdeniz Yolu projesinin Ordu ayağındaki çalışmalar 2015 yılında tamamlanacak.

Bakan Yıldırım Uşak'ta çevre yolu temeli attı!

Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım Uşak'a geldi. Özel bir uçakla Uşak Havalimanı'na inen Yıldırım, il protokolü tarafından çiçekle karşılandı. Bakan Yıldırım, daha sonra çevre yolu temel atma törenine katıldı....

Trampa yolu ile kamulaştırma nedir?

Kamu yararının gözetilmesi durumunda özel mülkiyetin bedeli ödenerek devlet tarafından satın alınması olan kamulaştırma projesi trampa yolu ile yapılabiliyor. Peki trampa yolu ile kamulaştırma nedir?

Narbel yolu Haberi

Narbel yolu

Narlıdere'de rezidans inşaatı sırasında müteahhit firma tarafından yıkılan istinat duvarının, İzmir'in en pahalı yolu Narbel'in çökmesine yol açmasının yankıları sürerken, benzer bir vakanın da Karabağlar'da yaşandığı ortaya çıktı. Tahsin Yazıcı Mahallesi'nde yapımına başlanan inşaatın temeli kazılırken, yolun istinat duvarı çöktü. İnşaat alanının üst tarafında kalan 9306/2 Sokak'daki yol, istinat duvarının yıkılması sonucu, göçtü. Yolun çökmesinin ardından müteahhit firma inşaatı durdurdu. Karabağlar Belediyesi, yolu trafiğe kapattı ve zemindeki çatlakları asfaltladı. Aydınoğlu Mehmetbey İlkokulu öğrencileri okula gidiş ve gelişlerde çöken yolu kullanmaya devam ediyor. Adeta faciaya davetiye çıkartan ihmale çevre sakinlerinden tepki var. Bazı veliler çocuklarını kendileri okula götürüp getiriyor. 


KADERİNE TERK EDİLDİ 

"Çocuklarımızı sokakta bulmadık" diyerek isyan eden vatandaşlardan Mehmet Uğur, "Bu yol zaten en başında yanlış yapıldı. Zemin çok yumuşak. İnşaattan...