16 / 05 / 2024

Nasım Ansarı Tarı

Nasım Ansarı Tarı

Nil Tourism Taşımacılık Seyahat Organizasyon ve Dış Ticaret Limited Şirketi, H. Dheyaa Yousif Alsamarai, Nasım Ansarı Tarı tarafından 400 bin TL'lik sermaye ile 23 Ocak'ta kuruldu.

Tekno Sürüm Teknoloji Tarım Hayvancılık Enerji Anonim Şirketi kuruldu!

Tekno Sürüm Teknoloji Tarım Hayvancılık Enerji Anonim Şirketi Sarıyer'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Safa Batuhan Aslantaş tarafından kuruldu.

Çiftçilere müjde! Tarımsal destekleme ödemeleri hesaplara yatırıldı!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı yaptığı son dakika açıklamasında 783,5 milyon TL'lik tarımsal destekleme ödemesinin bugün çiftçilerin hesaplarına yatırıldığını açıkladı. 

Çiftçilere müjde! Tarım ve Orman Bakanı Yumaklı az önce açıkladı!

Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı yaptığı açıklamada, Çiftçi Kayıt Sistemi (ÇKS) Yönetmeliğinde değişiklik yaptıklarını dile getirdi. İşte konu ile ilgili detaylar... 

Çiftçilere müjde! Tarımsal destekleme ödemesi bugün hesaplara yatırılacak!

Tarım ve Orman Bakanlığı tarafınna yapılan son dakika açıklamasına göre, 168 milyon 957 bin liralık tarımsal destekleme ödemesinin bugün çiftçilerin hesaplarına aktarılacağını bildirdi.

12 ilçeyi ilgilendiriyor! Tarım arazilerinde tarım dışı kullanımındaki sorunlardan, kaçak yapılara kadar hepsi masada

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi önderliğinde 12 ilçenin belediyesinin başkan yardımcıları, imar müdürleri ve teknik personelinin katıldığı ekim ayı imar toplantısında Tarım Arazilerinde tarım dışı kullanımındaki sorunlardan, kaçak yapılara kadar hepsi masaya yatırıldı.

Tarım Bakanlığı adım attı! Üretimi planlamak için yeni bir komite oluşturuluyor

Tarım Bakanlığı, tarımsal üretimin daha planlı ve düzenli bir şekilde gerçekleştirilmesi amacıyla yeni bir kurul oluşturma kararı aldı. Tarımsal Üretimin Planlanması Kurulu'nun kurulması yönünde yapılan bu düzenleme, tarım sektöründe önemli bir adım olarak değerlendiriliyor. 

Bakan Yumaklı resmen açıkladı! Çiftçilere müjde! Tarımsal desteklerde artışa gidildi! 

Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı'dan çiftçileri sevindirecek son dakika açıklaması geldi. Bakan Yumaklı tarımsal desteklerde artışa gidildiğini açıkladı.

Buğdayda rekolte arttı! Buğday, arpa, mısır fiyatları yeni haftaya nasıl başladı? Çiftçiler şimdi göz atın! 

Kırklareli Tarım ve Orman Müdürü Mehmet Aksoy,  buğdayda rekoltenin arttığına dikkat çekti. Peki buğday, arpa, mısır fiyatları yeni haftaya nasıl başladı? 

TMO'dan çiftçilere son dakika müjdesi: Buğdayda 1000 TL, arpada 500 TL ödenecek: Resmen tarih verildi!

TMO Genel Müdürü Ahmet Güldal, bu sene tüm üreticilere Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından buğdayda 1000 lira, arpada 500 lira ödeneceğini belirtti. İşte ayrıntılar...

Çiftçiler müjde! Tarım Bakanlığı duyurdu! 1,2 milyar lira hibe desteği sağlayacak...

Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, kırsalı kalkındıracak projeler kapsamında 1 milyar 222 milyon lira hibe desteği verileceğini duyurdu.

Kurbanlık alacaklara müjde! Tarım Bakanlığı resmen duyurdu! Büyük kolaylık sağlanacak!

Kurban Bayramı’na sayılır günler kala kurbanlık arayışlarına başlayanlar için Tarım ve Orman Bakanlığı’ndan büyük kolay geldi. Bakanlığın mobil uygulaması 'Tarım Cebimde' aracılığıyla küpe numaralarını girerek kurbanlık hayvanların ırk, cinsiyet, yaş, tür ve aşı bilgilerini sorgulayabiliyor.

Çölleşme tehlikesi kapımızda! 32 yılda 7,5 İstanbul büyüklüğünde tarım arazisi kaybettik!

Küresel iklim krizi, kentleşme ve bilinçsiz kullanım nedeniyle tarım arazilerimiz hızla azalırken, çölleşme tehlikesi de giderek artıyor. Son 32 yıl içerisinde 4 milyon hektar, yani yaklaşık 7,5 İstanbul büyüklüğünde tarım arazimizi kaybettik.

Çiftçiler müjde! Tarımsal destekleme ödemeleri hesaplara yattı!

Çiftçilerin merakla takip ettiği tarımsal destek ödemeleri bugün itibariyle hesaplara yatırtılmaya başlandı. İşte ödemeye ilişkin detaylar...

Nasım Ansarı Tarı Haberi

Nasım Ansarı Tarı


Nil Tourism Taşımacılık Seyahat Organizasyon ve Dış Ticaret Limited Şirketi, H. Dheyaa Yousif Alsamarai, Nasım Ansarı Tarı tarafından 400 bin TL'lik sermaye ile 23 Ocak'ta kuruldu. 


Nil Tourism Taşımacılık Seyahat Organizasyon ve Dış Ticaret Limited Şirketi iş konusu; TURİZM   -Şirket yurt içinde ve yurt dışında turizm hizmetleri sağlamak amacıyla seyahat acenteleri kurabilir, işletebilir, devir edebilir ve devir alabilir, daha önce kurulmuş bulunan acenteliklerin şubelerini kurabilir, işletebilir, iç ve dış turizm organizasyonlarını yapabilir, gezi turları düzenleyebilir, başka seyahat acenteleri tarafından düzenlenen bur tür turların biletlerini satabilir, bunlara ilişkin rezervasyonları yapabilir ve yaptırabilir, yolcu taşımacılığı, tur ve rehberlik hizmetleri, ulaşım, konaklama ve konusu ile ilgili danışmanlık hizmetleri yapabilir, kara, deniz ve hava ulaştırma araçları biletlerini rezervasyonunu yapabilir, satın alabilir ve satabilir....