09 / 05 / 2024

nazan karabay

nazan karabay

Yapı sektörünün lider kuruluşu ECE Holding’in bünyesinde bulunan ünlü İtalyan markası ISVEA’da sektörün deneyimli ismi Yakup Fırat Genel Müdür Yardımcısı olurken, Nazan Karabay Dinçer Pazarlama Müdürlüğüne getirildi.

Orb Yaşam Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Orb Yaşam Danışmanlık Limited Şirketi bugün Şişli'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Nazan Yüksek tarafından kuruldu.

Medfer Metal Anonim Şirketi kuruldu!

Medfer Metal Anonim Şirketi bugün Beykoz'da 15 milyon TL sermaye bedeli ile Ergin Erel, Emine Sevinç Özşen ve Adem Karabayır ortaklığında kuruldu.

Nfk Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nfk Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Arnavutköy'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Fikret Karabayır ve Nurettin Karabayır ortaklığında kuruldu.

Ulubay İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ulubay İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Enes Kaan Karabay ve Yücel Ulusoy ortaklığında kuruldu.

Şehir Mimari Tasarım İnşaat Turizm Otomotiv Gayrimenkul Ve Lojistik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Şehir Mimari Tasarım İnşaat Turizm Otomotiv Gayrimenkul Ve Lojistik Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kağıthane'de Mehmet Çokyiğit ve Nazan Çakırgöz ortaklığında kuruldu.

Elisa Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Elisa Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi bugün Sultangazi'de Murat Karabayır ve Mehmet Zeyrek ortaklığında kuruldu.

Mahtan İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mahtan İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Başakşehir’de Adil Karabay, Haşim Karabay, Mükerrem Sametoğlu, Nusriye Koyaş ve Tahir Karabay ortaklığında kuruldu!

Yaskar Elektrik Reklam İnşaat Nakliyat Otomotiv Yedek Parça Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yaskar Elektrik Reklam İnşaat Nakliyat Otomotiv Yedek Parça Sanayi Ticaret Limited Şirketi Maltepe'de Ali Karabay tarafından kuruldu.

Dorvill İnşaat Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Dorvill İnşaat Yatırım Anonim Şirketi Fatma Müge Pınar, İrem Nazan Basmacı, Mana Uludağ, Ahmet Emir Basmacı, Bülent Ferdağ Acar, Esra Acar ve Mehmet Şerif Pınar ortaklığında Kadıköy'de kuruldu. 

Parlak Evim Gayrimenkul Danışmanlığı Ve Eğitim Limited Şirketi kuruldu!

Parlak Evim Gayrimenkul Danışmanlığı Ve Eğitim Limited Şirketi Şişli’de  200 bin TL sermaye bedeli ile Nazanın Pourjam tarafından kuruldu.

Isıtech Teknoloji Kimya Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Isıtech Teknoloji Kimya Sanayi Ve Limited Şirketi Başakşehir’de  500 bin TL sermaye bedeli  ile Mehmet Bender ve Nazan Tuğrul tarafından kuruldu.

Venom Bilişim Plastik İnşaat İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Venom Bilişim Plastik İnşaat İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi Sarıyer’de 1 milyon TL sermaye bedeli Nazire Nazan Kaya tarafından kuruldu.

Nazan Şoray Ohio'dan göl evi satın aldı!

Türk sanat müziğinin başarılı isimlerinden Nazan Şoray gayrimenkul yatırımına yöneldi. Şoray Amerika'nın Ohio eyaletinden göl evi satın aldı.

nazan karabay Haberi

nazan karabay

ECE Holding bünyesinde şimdiye kadar farklı görevlerde hizmet veren Yakup Fırat, Hacettepe Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi’nde Ekonomi eğitimi aldı. Satış teşkilatında Bölge Satış Sorumlusu olarak başladığı iş hayatına; 16 yıl görev aldığı ECE’de sırasıyla Satış Yöneticisi, Satış Müdürü ardından Pazarlama ve Satış Koordinatörü olarak devam etti. Yakup Fırat, ECE Holding’in 2013 yılında İtalya’dan satın aldığı yeni markası ISVEA’dan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı olarak görev yapacak.



İstanbul Teknik Üniversitesi Mimarlık Fakültesi ve Newport Üniversitesi İşletme Yüksek Lisans mezunu olan Nazan Karabay Dinçer, profesyonel iş hayatına inşaat sektörü ile başladı. Silkar Madencilik ve Granitaş A.Ş. ’te Pazarlama Müdürlüğü yapan Dinçer; İtalyan markası ISVEA’da Pazarlama Müdürü olarak görev...