15 / 05 / 2024

Nazmi Durbakayım özgeçmiş

Nazmi Durbakayım özgeçmiş

Teknik Yapı'nın patronu Nazmi Durbakayım kimdir? Nazmi Durbakayım, Teknik Yapı ile hangi işlere imza attı? Nazmi Durbakayım bugüne kadar inşaat sektöründe neler yaptı? İşte Nazmi Durbakayım...

Parası olanlar borsaya mı faize mi yatırmalı? Uzmanı açıkladı

Borsa’da yükseliş sürerken, mevduat faizi getirisi birçok yatırımcıyı cezp etmeye devam ediyor. Parası olanlar ise yatırımını nasıl değerlendirmesi gerektiğini araştırıyor? Borsa mı faiz mi diyenler için o sorunun cevabı geldi.

Dolar mı, ev mi?

Son zamanlarda milyonlarca yatırımcı dolara yönelmeye başladı. Dolar yatırımcılarının sayısı her geçen gün artarken, Türkiye'nin 1 numaralı emlak ve konut editörü Tebernüş Kireçci sosyal medya hesabından 'dolar mı ev mi?'' diye sordu. 

Rezerv alanlarda evi yıkılanlar kira yardımı alabilir mi 2024?

Asrın felaketi Kahramanmaraş depremlerinden sonra pek çok bölge de rezerv alan ilan edildi. Peki Rezerv alanlarda evi yıkılanlar kira yardımı alabilir mi 2024?

Altın mı, dolar mı, faiz mi, borsa mı? Yılbaşından bu yana hangi yatırım aracı ne kadar kazandırdı? 

Yatırımcılar hangi yatırım aracının ne kadar kazandırdığını merak ederken, kripto para fenomeni Murat Ali Calman'dan konu ile ilgili çok konuşulacak bir paylaşım geldi. Peki altın mı, dolar mı, faiz mi, borsa mı? Yılbaşından bu yana hangi yatırım aracı ne kadar kazandırdı? 

Elimizdeki dolarları bozduralım mı, bekleyelim mi? Doları olanlar dikkat! Dolar/TL bugün ne kadar oldu?

Dolar/TL kurunda dalgalanma devam ediyor. Yatırımcılar ''elimizdeki dolarları bozduralım mı, bekletelim mi?'' sorusunun yanıtını araştırıyor. Doları olanlar dikkat! Dolar bugün ne kadar oldu? 

Dolar 27 TL'ye demir attı! Dolar ne olur? Dolarlarımızı satalım mı, bekletelim mi?

Haziran ayında dolardaki yükselişe rağmen Merkez Bankası son 30 iş gününde 8,6 milyar dolar sattı. Dolar adeta 27 liraya demir attı. Peki dolar ne olur? Dolarlarımızı satalım mı, bekletelim mi?

Altın alalım mı, bekleyelim mi? Altının efendisi İslam Memiş 'son şans' dedi, tarih verdi!

Altın fiyatları, bayramın bitmesiyle birlikte yatay seyrediyor. Altın fiyatları yakından takip edilirken, yatırımcılar ''altın alalım mı, bekleyelim mi?'' sorusuna yanıt arıyor. Altının efendisi İslam Memiş 'son şans' diyerek tarih verdi. 

Bayramda otobüsler bedava mı 2023? Kurban Bayramı'nda metro, metrobüs ve marmaray ulaşımı ücretsiz mi?

Kurban Bayramı'na kısa süre kala vatandaşlar bayramda ulaşımın ücretsiz olup olmayacağını sorguluyor. Peki, bayramda otobüsler bedava mı 2023? Otobüs, metro, metrobüs ve marmaray ulaşımı ücretsiz mi? İşte detaylar...

Altın alalım mı, bekleyelim mi? İslam Memiş altın almak isteyenlere yeni fırsatı açıkladı! Üzülmeyin...

Seçim sonrasında altın fiyatlarında hareketlilik devam ediyor. Gram altın 1345 lirayı aşarken yatırımcılar 'altın alalım mı, bekleyelim mi?'' sorusunu araştırıyor. İslam Memiş altın almak isteyenlere yeni fırsatı açıklayarak altın alamayanlara üzülmeyin uyarısında bulundu.

Elimizdeki altınları bozduralım mı, bekletelim mi? Altının piri İslam Memiş'ten son uyarı geldi! Bunu yapan yaşadı!

14 Mayıs seçiminden sonra düşüşe geçen altın fiyatları yatırımcılar tarafından hayal kırıklığına neden olurken Elimizdeki altınları bozduralım mı, bekletelim mi? sorusu merak ediliyor.  Altının piri İslam Memiş'ten son uyarı geldi! Bunu yapan yaşadı...

Dolarlarımızı bozduralım mı, bekletelim mi? Herkes en çok bunu merak ediyordu! Pusuya yatan rakam göründü! 

Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin ikinci tura kalması ile piyasalarda agresif hareketlilikler görülüyor. Dolar kuru inişli çıkışlı seyir izlerken yatırımcılar dolarlarımızı bozalım mı, bekletelim mi? sorusunu araştırıyor. İşte herkes en çok bunu merak ediyordu! Pusuya yatan rakam göründü! 

Gümüş alalım mı, bekleyelim mi? Gümüşün geleceği bu rakamı görünce yerinizde duramayacaksınız! İşte rekor...

Yatırımcılar elindeki birikimi ile yatırım yapmak için araştırmalarına devam ediyor. Altın fiyatlarının rekor seviyelere çıkması ile gümüşe yönelmeyi düşünenler ''Gümüş alalım mı bekleyelim mi?'' sorusunun yanıtını araştırıyor.  Gümüşün geleceği bu rakamı görünce yerinizde duramayacaksınız! İşte rek

Dolarlarımızı bozduralım mı bekletelim mi? sorusuna net yanıt geldi! Doları olanlar bunu yapmayan çok pişman olacak

Dolar/TL kurundaki hareketlilik devam ediyor. Seçim öncesi dolar/TL kuru Fed faiz  kararından sonra durağan seviyesine devam etti. Dolarlarımızı bozduralım mı, bekletelim mi? sorusunun yanıtını araştırıyor.  Doları olanlar bunu yapmayan çok pişman olacak.

Nazmi Durbakayım özgeçmiş Haberi

Nazmi Durbakayım özgeçmiş

Nazmi Durbakayım kimdir?

Nazmi Durbakayım 1950 İstanbul doğumlu. Erenköy Zihni Paşa İlkokulu'ndan sonra ortaöğretimine Marmara Koleji’nde devam eden Nazmi Durbakayım bugün Teknik Yapı'nın patronu.


Nazmi Durbakayım, Haydarpaşa Lisesi’nde mezun oduktan sonra, İstanbul Teknik Üniversitesi İnşaat Mühendisliği'nden 1973 yılında mezun oldu.


Mezuniyet sonrası uzun bir dönem iş başvurularından olumlu cevap alamayan Nazmi Durbakayım, Yüksek Mimar Uğur İşler ile beraber müteahhitlik yapmaya başlamış. 


Bağdat Caddesi sahil şeridinde yer alan köşkleri ve yalıları apartman yapmakla işe başlayan Nazmi Durbakayım daha sonra yoluna tek başına devam etmiş. Fabrika binaları ile eski yapıları restore etmeye başlamış. Nazmi Durbakayım 1980 yılında Teknik Yapı’yı kurmuş. 


Nazmi Durbakayım’ın 2 çocuğu var ve ikisi de Teknik Yapı’da görev alıyor. Oğlu Umut Durbakayım İstanbul Teknik Üniversitesi İnşaat Mühendisliği mezunu, kızı Esra Durbakayım ise Kültür...