10 / 05 / 2024

necati akyazıcı kim

necati akyazıcı kim

Canan Yapı A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı İnşaat Mühendisi Necati Akyazıcı kimdir? Necati Akyazıcı bugüne kadar hangi işlerde bulundu? İşte Necati Akyazıcı'nın biyografisi ve Canan Yapı...

Kozmetikten sonra sıra konutta

Canan Kozmetik'i dünya devi L'oreal'a satarak sektörden çekilen Necati Akyazıcı, Canan Yapı ile iddialı bir projeyi hayata geçiriyor.

Ev sahibi kiracı kavgalarının suçlusu kim? 

Ev sahipleri ile kiracılar arasındaki anlaşmazlıklar giderek daha da can sıkıcı bir hal alırken pek çok kişi de yaşadıkları mağduriyetleri dile getiriyor. Peki ev sahibi kiracı kavgalarının suçlusu kim? 

Kapıcı dairesinin elektrik, su ve doğalgaz faturalarını kim öder?

Kapıcı dairesi, bazı giderleri ile hizmet verir. Dairenin bakım ve onarım giderleri haricinde farklı giderler de söz konusudur. Elektrik, su ve doğalgaz bu giderlerin başında gelir. Kapıcı dairesinin elektrik, su ve doğalgaz masrafları kim tarafından karşılanır? İşte konuyla ilgili ayrıntılar...

Akyaz Gayrimenkul Taahhüt Ve Teknoloji Anonim Şirketi kuruldu!

Akyaz Gayrimenkul Taahhüt Ve Teknoloji Anonim Şirketi Beşiktaş'ta İlhamı Yazıcı ve Tüncer Akar ortaklığında kuruldu.

Emlakçıdan ev alırken komisyonu kim öder? Alıcı mı, satıcı mı?

Ev satın alınırken bir emlakçı ile çalışılması halinde alınan hizmet karşılığında komisyon ödenmesi gerekiyor. Peki, emlakçıdan ev alırken komisyonu kim öder? Alıcı mı, satıcı mı?

Ev alırken tapu masrafını kim öder?

Ev satın alma aşamasında olan kimseler bazı masrafları tek başına, bazı masrafları ise satıcıyla beraber öder. Peki, ev alırken tapu masrafını kim öder?

Kapıcının tazminatını kim öder?

Takvim gazetesi yazarı Feride Hilal İmal bugünkü yazısında kapıcı tazminatını kaleme aldı. Peki kapıcının tazminatını kim öder?

Tapu harcını kim öder, alıcı mı öder?

Tapu alım satım işlemlerinde ortaya çıkan masrafın kim tarafından ödeneceği merak ediliyor. Kanunen tapu harcını kim öder, alıcı mı öder?

Tapu masrafı ne kadar? Tapu masrafını kim öder?

Tapu harcı gayrimenkul alım ve satım işlemleri sırasında alıcıdan da satıcında tahsil ediliyor. Peki tapu masrafı ne kadar? Tapu masrafını kim öder? İşte tüm merak edilenler...

Kapıcının tazminatından kim sorumlu?

Yirmi yıl çalışan kapıcının tazminatından eski mal sahibi mi, yenisi mi sorumlu olur? İşte yanıtı...

Necati Yağcı yeni şirket kurdu!

ZAF Şirketler Grubu’nun Yönetim Kurulu Başkanı Necati Yağcı ve İbrahim Seyfittinoğlu yeni şirket kurdu. Safir Bodrum İnşaat Beşiktaş'ta 20 milyon 900 bin TL sermaye bedeli ile kuruldu.

Kapıcının kıdem tazminatından kim sorumlu?

Kapıcıya 20 yıllık çalışmasının karşılığı olarak ödenen kıdem tazminatı kim tarafından ödeniyor? Birçok kiracı ve ev sahibi bu sorunun cevabını merak ediyor....

Kapıcının kıdem tazminatını kim öder?

Kapıcıların da aynı diğer çalışanlar gibi kıdem tazminatı hakkı bulunuyor. Kapıcıların kıdem tazminatlarını kimin ne şekilde ödeyeceği merak ediliyor. İşte ev sahiplerinin dikkat etmesi gerekenler...

Kanye West'ten Kim Kardashian'a 14 milyon dolarlık ev hediyesi!

Kim Kardashian ve Kanye West, Florida'da milyarderler sitesi olarak bilinen Faena House'taki yeni evlerini gezdi. Rap şarkıcısı Kanye West, 14 milyon dolarlık evi, reality şov yıldızı olan eşi Kim Kardashian'a daha önce hiç göstermemişti.

necati akyazıcı kim Haberi

necati akyazıcı kim

Necati Akyazıcı kimdir?

Necati Akyazıcı, 1956 yılın Trabzon Akyazı doğumlu. Necati Akyazıcı Akyazı’da Konuralp İlkokulu ve İstanbul’da Pertevniyal Lisesi’ni 1972’de bitirdi. 


İstanbul Devlet Mimarlık Mühendislik Akademisi İnşaat Mühendisliği mezunu olan Akyazıcı 1977-1979 yılları arasında inşaat mühendisliği işini yapsa da 1980-2008 yılları arasında kurucu ortağı olduğu ve İpek Şampuan’ı üreten Canan Kozmetik ile sanayici kimliğiyle tanındı. 1981 yılında kurduğu Canan Kozmetik, 4 yıldır "Türkiye'nin ikinci 500 Büyük Sanayi Kuruluşu" listesinde yer almayı başardı. 


2005 yılında Canan Yapı Üretim A.Ş.’yi kuran Akyazıcı bu şirketin Yönetim Kurulu Başkanı. 


Necati Akyazıcı evli ve iki çocuk babası. 


Canan Yapı tarihçe:

Türkiye'de inşaat sektörü, son beş yıldır lokomotif olarak büyüyor ve bağlantılı olarak yüzden fazla iş kolunu da doğrudan etkiliyor. Cumhuriyet döneminde inşaat her zaman önemini korudu ancak son elli yıla...