03 / 05 / 2024

necati çayırlı kimdir

necati çayırlı kimdir

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, Arnavutluk'un başkenti Tiran'da kreş açılışına katıldı. Necati Çayırlı, TİKA olarak Arnavutluk'ta eğitim alanında faaliyet gösteren kurumlara desteklerinin sürdüğünü söyledi.

Mesa Panorama Maltepe'de sınırlı daire için 36 ay vade, sıfır faiz fırsatı!

Mesa Panorama Maltepe projesinden ev sahibi olmak isteyenlere peşin ödemelerde yüzde 10 indirim fırsatının yanı sıra, sınırlı daire için 36 ay vade, sıfır faiz imkanı sunuluyor. Peki Mesa Panorama'da konut fiyatları kaç TL?

Necati Köklü kimdir? Hangi şirketlerin yönetim kurullarında yer aldı? Ne iş yapıyor?

Necati Köklü nereden mezun oldu? Hangi şirketlerin yönetim kurullarında yer aldı? İşbir Holding’te ne iş yapıyor? İşte Necati Köklü ile ilgili tüm merak edilenler...

Mesa Panorama'da yılın son fırsatı! Sınırlı sayıda ev için 24 ay vade ve 0 faiz avantajı!

55 yıldır güven ve kalite inşa eden Mesa’nın, Mesa Panorama Maltepe projesinde yılın son fırsatı sunuluyor. Paylaşılan detaylara göre projede yer alan sınırlı sayıda  ev için 24 ay vade ve 0 faiz avantajı sunuluyor.

Ayşe Canan Ediboğlu kimdir? Ayşe Canan Ediboğlu ne iş yapar? Ayşe Canan Ediboğlu kariyeri nedir?

Tüpraş Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi olan Ayşe Canan Ediboğlu kimdir? Ayşe Canan Ediboğlu, Lise öğrenimini Ancaster House School’da aldıktan sonra Southampton Üniversitesi’nde (İngiltere) ekonomi alanında yükseköğrenimini bitirmiştir.

TOKİ Erzincan projesinde son dakika! 158 konutluk yeni proje yarın ihaleye çıkıyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Erzincan Çayırlı projesi yarın ihaleye çıkıyor. Atatürk Mahallesi'nde yükselecek olan projede 158 adet konut bulunuyor.

Mesa’dan sınırlı sayıda konut için 0 faizle 24 ay vade imkanı!

55 yıldır güven ve kalite inşa eden Mesa’nın, Mesa Panorama Maltepe projesinde sınırlı sayıda 0 faizle 24 ay vade imkanı sağlanıyor. 

Necati Çağlar iş hayatına ne zaman ve nerede başladı? Şu an hangi alanda çalışıyor?

Necati Çağlar kimdir? Kaç yılında doğdu? Hangi üniversiteden mezun oldu? Hangi alanlarda çalıştı? Şu an hangi pozisyonda görev alıyor? İşte Necati Çağlar ile ilgili merak edilen her şey...

Mesa Panorama Maltepe'de sınırlı süre için 72 ay vade ve 1.89 faizle konut fırsatı! 

Mesa Panorama Maltepe'de yoğun talep üzerine sıfır peşinat fırsatı başladı. Sınırlı süre için geçerli olacak kampanyada 72 ay vade ve 1.89 faiz imkanı sunuluyor. Peki Mesa Panorama Maltepe'de konut fiyatları ne kadar? 

Dr. Ayşe Botan Berker kimdir? Daha önce hangi görevlerde bulundu?

OdeaBank Yönetim Kurulu Üyesi ve Risk Komitesi Başkanı Ayşe Botan Berker kimdir? Türk Eğitim Vakfı Mütevelli Heyeti Üyesi Ayşe Botan Berker daha önce hangi görevlerde bulundu? İşte ayrıntılar... 

Naturelgaz Sanayi ve Ticaret A.Ş Ayşegül Bensel Kimdir?

Ayşegül Bensel kimdir? Ayşegül Bensel’in mesleği nedir? Ayşegül Bensel eğitimi nedir, hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

Memduh Aslan Akçay kimdir?

Fibabank Yönetim Kurulu Üyesi ve Kurumsal Yönetim Komitesi Üyesi Memduh Aslan Akçay kimdir? Memduh Aslan Akçay daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Memduh Aslan Akçay'ın biyografisi...

Erzincan Çayırlı TOKİ'de 85 bin 120 TL peşinatla 3+1!   

TOKİ Erzincan Çayırlı 2022 projesi tüm detaylarıyla açıklandı. Peki, TOKİ Erzincan Çayırlı ilçesinde kaç sosyal konut inşa edilecek? TOKİ Erzincan Çayırlı ilçesinde inşa edilecek konutların fiyatları ne kadar? İşte tüm ayrıntılarıyla 10 soruda TOKİ Erzincan Çayırlısosyal konut projesi... 

ModernYaka'da sınırlı süre için 120 ay vade 0,99 faiz fırsatı! Sakın kaçırmayın!

Ege Yapı imzasıyla hayata geçirilen ModernYaka'da sınırlı süre için 120 ay vade 0,99 faiz fırsatı başladı. İşte ModernYaka projesiyle ilgili merak edilen tüm detaylar...

necati çayırlı kimdir Haberi

necati çayırlı kimdir

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, Türkiye'nin Tiran Büyükelçisi Hidayet Bayraktar'ın eşi Füsun Bayraktar ve Arnavutluk Cumhurbaşkanı Buyar Nişani'nin eşi Odeta Nişani ile Bletezat (Arıcıklar) kreş ve anaokulunun açılışını yaptı.


Erdoğan, açılışta yaptığı konuşmada, geleceğin büyüklerininin yetiştiği bu çatılar altında çocukları hayata hazırlamak gibi önemli bir sorumluluk içerisinde olunduğunu söyledi.


Okul öncesi eğitiminin önemine dikkati çekenErdoğan, "Bunu fark etmiş ülkeler geleceklerine çok büyük bir yatırım yapıyorlar. Çocuklara bu yaşta yardımlaşma, paylaşma, sevgi, saygı gibi temel insani değerleri öğreterek, onları hem hayata hazırlıyor hem özgüvenleri kaliteli bir toplum inşa ediyorsunuz. Bu onurlu görevi burada en iyi şekilde yerine getireceğinize gönülden inanıyorum" dedi.


Emine Erdoğan, TİKA'nın Türkiye'nin göz bebeği olduğunu belirterek, "TİKA dünyanın dört bir köşesinde olduğu gibi Arnavutluk'ta da eğitime katkı sunmaktan...