01 / 05 / 2024

Necati Şahin 4t

Necati Şahin 4t

Bursa'yı yaşanabilir yapmak için 4T'den (ticaret, tarım, turizm, teknoloji) başlamak gerektiğini söyleyen Şahin, "39 bin hektar yapılaşmanın 19 bin hektar gibi büyük bir bölümü kaçak, ruhsatsız" dedi.

Gistaş Gayrimenkul İnşaat Tekstil Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gistaş Gayrimenkul İnşaat Tekstil Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar’da 100 bin TL sermaye bedeli ile Necati Şahin tarafından kuruldu.

Buğra Müh.İnş.ve İnş.Malz.Mak.Elek. Mad.Mob.Tur.Tekel Ür.ve Sigara Paz. İm.İth.İhr.Tic.ve Sn.Ltd.Şti.İst.Şb açıldı!

Buğra Müh.İnş.ve İnş.Malz.Mak.Elek. Mad.Mob.Tur.Tekel Ür.ve Sigara Paz. İm.İth.İhr.Tic.ve Sn.Ltd.Şti.İst.Şb, Necati Şahin Şube Müdürlüğü'nde 7 Nisan'da Kadıköy'de açıldı.

Alion İnşaat Yapı İzolasyon Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alion İnşaat Yapı İzolasyon Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Necati Şahin tarafından 30 bin TL sermaye ile, 11 Eylül'de İstanbul Avrupa Yakası Kağıthane'de kuruldu.

Halil Şahin: Aksu'nun imar sorununu çözmeye çalışıyoruz!

Personele yapılan çalışmalar hakkında bilgiler veren Şahin, "Gelirlerimizi, gücümüzü arttırmamız lazım. Bunu da imar sorununu çözerek, inşaat sektörünün önünü açarak yapabiliriz. İmarla ilgili konuları çözmeye çalışıyoruz" dedi.

Mehmet Ali Şahin, Sakaryapark’ta incelemelerde bulundu!

Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen iftar programına katılmak üzere geldiği Sakarya’da bir dizi ziyarette bulunan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Ali Şahin, rüya proje Sakaryapark’ta incelemelerde bulundu...

Mehmet Şahin: Yalova Kadıköy'ü modern altyapıya kavuşturuyoruz!

Kadıköy Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından beldede içme suyu boruları, yol ve kaldırım çalışmaları hız kesmeden devam ediyor. Kadıköy Belediye Başkanı Mehmet Şahin, yol ve kaldırım çalışmalarına devam ettiklerini ifade etti.

Fatma Şahin: Çok sayıda yeri imara açmamız ve çok sayıda konut yapmamız gerekiyor!

Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, üç aylık dönemini Nurgün Balcıoğlu’na değerlendirdi. Şahin, "Kentte yaşamaya başladığınızda çok net gördüğünüz sorun konut. Çok sayıda konut yapmamız gerekiyor" dedi...

Fatma Şahin: 100. Yıl Parkı'nda konut yapılacağı söylentileri asılsız!

GAZİANTEP Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, 100'üncü Yıl Parkı'nda konut yapılacağı söylentilerinin asılsız olduğunu söyledi. Şahin, "Tam tersi biz 100'üncü Yıl Parkı'nı devam ettirmek için karar verdik...

Fatma Şahin: Gaziantep'teki konut yetersizliğine bir çare bulacağız!

Gaziantep'in önemli sorunlarından biri olan konut yetersizliğine bir çözüm getirmeyi hedefleyen Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, bu alandaki çalışmalarını sürdürüyor. Şahin, bu amaçla tecrübeli kuruluş KIPTAŞ yetkilileri ile görüştü.

Ali Şahin kimdir?

Kastamonu Orman Bölge Müdürü Ali Şahin kimdir? Ali Şahin, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Ali Şahin, ne zamandan beri Orman Bölge Müdürü olarak görev alıyor?

Aksaray Müteahhitler Birliği, Haluk Şahin Yazgı ile bir araya geldi!

Aksaray Müteahhitler Birliği (AKMÜB) yönetimi Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı ve ekibi ile tanışma ve istişare yemeğinde bir araya geldi. Programa çok sayıda AKMÜB üyesi katıldı.

Fehmi Şahin: Bandırma'da 10 yıl yurt sıkıntısı olmayacak!

Bandırma'da biri özel sektör tarafından yaptırılan iki adet yurt inşaatının devam ettiğini söyleyen Kredi ve Yurtlar Kurumu Bandırma Şubesi Müdürü Fehmi Şahin, inşaatın tamamlanmasının ardından ilçede 10 yıl yurt sıkıntısı olmayacağını söyledi

Fatma Şahin: Gaziantep'te konut alanına çok ihtiyacımız var!

Fatma Şahin, “Özellikle konut alanına çok ihtiyacımız var. TOKİ Başkanımız ile görüştüm ve Gaziantep’e davet ettim. En kısa zamanda Gaziantep’e gelecekler. Konut ihtiyacımızı yerinde görüp inşallah bize bu konuda destek verecekler” şeklinde konuştu.

Necati Şahin 4t Haberi

Necati Şahin 4t

İnşaat Mühendisleri Odası Bursa Şubesi eski Başkanı Necati Şahin, Türkiye Etkin Sanayici İşadamları ve İşkadınları Federasyonu (TESİAD) Genel Merkezi'nde "Başka Bursa Yoktu' isimli kent sorunları üzerine şehir planlaması semineri verdi.


TESİAD bünyesindeki işadamlarıyla buluşan Şahin, "Taraf tutmayan, doğruya doğru, yanlışa yanlış diyen, tarafsız bir kurum olan TESİAD'ı çok önemsiyoruz. Başta anayasa çalışması olmak üzere hazırladıkları çalışmaları ilgiyle takip ediyoruz" dedi. Bursa'nın karnesini gözler önüne seren Şahin. "Bursa 16 büyükşehir arasından 15. yaşanabilir kent, 81 ilin sıralamasında ise 38. durumda. Bursa'daki kaçak yapılaşmanın altını çizen Şahin, "39 bin hektar yapılaşmanın 19 bin hektar gibi büyük bir bölümü kaçak, ruhsatsız" dedi. Bursa'yı yaşanabilir yapmak için 4T'den (ticaret, tarım, turizm. teknoloji) başlamak gerektiğini söyleyen Şahin, "Bıı unsurlar Bursa'nın olmazsa olmazı, vazgeçilmezi" dedi. 


Stadyum'un belediye...