25 / 07 / 2024

Necmettin Açıkgözoğlu ankara

Necmettin Açıkgözoğlu ankara

2 senedir Yenimahalle ilçesi Serpme Evler Sokak’ta 171/6 numaralı evde kiracı olarak yaşayan Necmettin Açıkgözoğlu, evinin suların bastığını belirterek, 20 gün çatıda yaşamak zorunda kaldığını söyledi.

Bakan Uraloğlu, Ankara - İzmir Hızlı Tren Hattı için tarih verdi...

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Ankara-İzmir Hızlı Tren Projesi'nin bir bölümünü 2026 yılında, tamamının ise 2027 yılında bitirmeyi amaçladıklarını ifade etti.

Bakan Uraloğlu açıkladı! Ankara-Eskişehir YHT ile 20 milyondan fazla yolcu seyahat etti...

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Ankara-Eskişehir hattının Türkiye'nin "gözbebeği" olduğunu kaydederek, "Ankara-Eskişehir hattında açılışından bu yana 5 Nisan 2024'e kadar 20 milyon 419 bin 448 yolcu taşındı." dedi.

Bakan Uraloğlu açıkladı! Sorgun ve Akdağmadeni YHT gar binaları açılıyor

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Uraloğlu, Ankara-Sivas YHT hattına hizmet verecek olan Sorgun ve Akdağmadeni YHT garlarının tamamlanarak hizmete hazır hale getirildiğini ve 13 Mart 2024 Çarşamba günü hizmete alınacağını açıkladı.

Bakan Uraloğlu açıkladı: Ankara-İzmir hızlı tren hattı ne zaman açılacak?

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Ankara-İzmir Hızlı tren projesinin 2026 senesinde tamamlanacağını duyurdu. İşte Uraloğlu'nun açıklaması ve haberin detayları...

Bakan Uraloğlu açıkladı: Ankara-İstanbul arasına yeni otoyol geliyor!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Ankara-İstanbul arasındaki otoyolların yeterli gelmediğini ifade ederek yeni proje için sinyal yaktı.

Bakan Uraloğlu'ndan yeni hızlı tren müjdesi: Ankara-İstanbul arası mesafe 80 dakika olacak! 

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu,  Ankara-İstanbul arasını 80 dakikaya düşürecek yeni bir hızlı tren projesinin olduğunu açıkladı.

İstanbul ve Ankara'ya büyük proje! Bakan Uraloğlu açıkladı: Süper Hızlı Tren geliyor

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Ankara ile İstanbul arasında yapılacak olan "Süper Hızlı Tren" projesinin detaylarını paylaştı. İşte detaylar...

Ankara-İzmir Hızlı Tren Hattı ne zaman açılıyor? Resmen tarih verildi! Ankara-İzmir arası 3,5 saate düşecek!

TBMM Bayındırlık, İmar, Ulaştırma ve Turizm Komisyonu Başkanı Adil Karaismailoğlu, Ankara-İzmir Hızlı Tren Hattı'nın açılış tarihini duyurdu. İşte ayrıntılar ve o tarih...

Yağızoğlu İnşaat Hafriyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yağızoğlu İnşaat Hafriyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sultangazi'de 800 bin TL sermaye bedeli ile Bahri Sekmen ve Dilaver Yağızoğlu ortaklığında kuruldu.

Hafızoğlu Tekstil İnşaat Gayrimenkul Emlak Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hafızoğlu Tekstil İnşaat Gayrimenkul Emlak Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Gülhanım Durmuş tarafından kuruldu.

Hafızoğlu Gayrimenkul İnşaat Otomotiv Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hafızoğlu Gayrimenkul İnşaat Otomotiv Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenler'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Şerif Gecü tarafından kuruldu.

YSK 2023 milletvekili sayısını il il peş peşe açıkladı! İstanbul Ankara İzmir ve diğer iller kaç milletvekili çıkaracak?

Yüksek Seçim Kurulu (YSK) YSK il il milletvekili sayısını peş peşe açıklandı. Peki, İstanbul, Ankara, İzmir ve diğer iller kaç milletvekili çıkaracak? İşte detaylar...

Ekrem İmamoğlu açıkladı! İşte İstanbul’daki hayat pahalılığı!

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, hayat pahalılığının kentteki etkilerini açıkladı. İmamoğlu, bahsi geçen pahalılığın bir yılda yüzde 112 arttığını ifade etti. İmamoğlu, 4 kişilik bir ailenin temel ihtiyaçlarının maliyetinin 27 bin 596 lira olduğuna dair açıklamalarda bulundu.

Necmettin Açıkgözoğlu ankara Haberi

Necmettin Açıkgözoğlu ankara


2 senedir Yenimahalle ilçesi Serpme Evler Sokak’ta 171/6 numaralı evde kiracı olarak yaşayan Necmettin Açıkgözoğlu, evinin suların bastığını belirterek, 20 gün çatıda yaşamak zorunda kaldığını söyledi.

Evlerinin yakınındaki doğalgaz istasyonunu sürekli su bastığını, bu yüzden bir çukur açıldığını belirten Açıkgözoğlu, "Açtıkları kanalı da bizim oraya bağladılar. Orasının bütün suları buraya geldi. Burası hep su doldu, benim de evim buradaydı. 2 senedir kiracı olarak oturuyordum. Kendime başka ev aramaya gittiğimde 700-800 TL kira istediler. Benim de durumum yok” dedi.



Açıkgözoğlu, kendilerini kimsenin muhatap olarak almadığını vurgulayarak, “Bizim orada oturduğumuzu bilerek yaptılar. Eşyalarım hep içeride kaldı. 20 gün burada yaşadım, çatıda kalıyordum. Şuradaki tahta merpeni kullanarak girip çıkıyordum. Biz burada ölelim mi yani?" dedi.


171/4 numaralı evde 22 senedir yaşadıklarını belirten Hacı Yıldız ise...