17 / 05 / 2024

Nef barcelona sponsorluk

Nef barcelona sponsorluk

Nef, dünyanın en fazla taraftar sayısına sahip spor kulüplerinden FC Barcelona’nın bölgesel resmi sponsoru oldu

Nef, Galatasaray stadı sponsorluğu için vergi ödeyecek mi?

Hürriyet Gazetesi köşe yazarı Ahmet Karabıyık, bugünkü köşesinde Nef'in Galatasaray'ın stat sponsoru olmasını kaleme aldı. İşte Ahmet Karabıyık'ın 'Nef’in, Galatasaray’a ödeyeceği 725 milyon TL sponsorluk mu, reklam mı?' başlıklı yazısı...

Nef'in sponsor olduğu 3 takım şampiyon oldu!

Galatasaray, FC Barcelona ve Karaçay Gençlik’in sponsoru olan Nef şampiyonlukların sevincini yaşıyor. Nef’in sponsorluğuyla güçlenen üç takım sezonu şampiyon olarak bitirdi.

Nef’ten Galatasaray'ın yeni sponsoru Bilyoner'e hoşgeldin tweeti!

Galatasaray’ın ana sponsoru Nef, Bilyoner ile imzalanan sponsorluk anlaşmasını oldukça ilgi çekici bir tweetle kutladı.

Gayrimenkul firmalarının sponsorluk yarışı!

Spor alanlarındaki sponsorluk yarışlarına artık gayrimenkul firmaları da dahil oldu. NEF ve Tahincioğlu Gayrimenkul'ün başı çektiği yarışa son olarak Sinpaş GYO da katıldı.

Nef, FC Barcelona'nın sponsoru oldu!

İnşaat sektöründe faliyet gösteren Nef, FC Barcelona'nın resmi sponsoru oldu. Nef ve FC Barcelona 3 yıllık sponsorluk anlaşmasına imza attı.

Nef, FC Barcelona’nın bölgesel resmi sponsoru oldu!

Nef, dünyanın en fazla taraftar sayısına sahip spor kulüplerinden FC Barcelona’nın bölgesel resmi sponsoru oldu

Nef, Barcelona'ya sponsor oldu!

Geçen yıl Galatasaray'ın ana sponsorluğunu üstlenen Nef, Barcelona ile 18 Nisan'da sponsorluk anlaşması imzaladı.

Florya arazisinin 4'te 1'i Galatasaray'ın!

Galatasaray Nef ile sponsorluk anlaşması imzaladı. Galatasaray Kulübü Yönetim Başkanı Dursun Özbek, ''Florya’daki arazinin 23 dönümü bizim. 20 dönümü Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’ne ait. O bölümü uzun vadeli kiralamayla kullanıyoruz''dedi.

Galatasaray, Nef ile 3 yıllık sponsorluk anlaşması imzaladı!

Galatasaray Kulübü, futbol takımının forma göğüs reklamı için gayrimenkul markası Nef ile 31 milyon lirası garanti olmak üzere toplam 52,5 milyon lira tutarındaki 3 yıllık sponsorluk anlaşması imzaladı.

Beko, Barcelona’nın 3. büyük sponsoru oldu!

Beko, İspanyol FC Barcelona ile 4 yıllık sponsorluk anlaşması imzaladı. Formanın kolunda yer alacak Beko, kulubün Katar Havayolları ve Nike’tan sonra 3. büyük sponsoru oldu.

Beko, dünya devi Barcelona'ya sponsor oluyor!

Barcelona Kulübü, Beko ile olan sponsorluk anlaşmasını Twitter üzerinden duyurdu. Kulüp, 'Türk beyaz eşya ve tüketici elektroniği markası Beko Barcelona'nın yeni sponsoru. Resmi imzalar bugün atılacak' açıklamasını yaptı.

NEF, MIPIM Fuarı’nın kapanışına da damgasını vurdu!

Cannes’da gerçekleştirilen MIPIM Gayrimenkul Fuarı’nın açılış gecesine sponsor olan Türk gayrimenkul markası NEF, MIPIM’ın geleneksel kapanış basın toplantısında 20 bin 500 katılımcıyı temsilen dünya basınının karşısına çıktı

NEF MIPIM Fuarı açılış gecesini gerçekleştirdi!

Türkiye'nin onur konuğu olduğu MIPIM 2013'ün açılış gecesi Nef tarafından gerçekleştirildi...

Nef barcelona sponsorluk Haberi

Nef barcelona sponsorluk

Nef, dünyanın en fazla taraftar sayısına sahip spor kulüplerinden FC Barcelona'nın bölgesel resmi sponsoru oldu. 3 yıllık sponsorluk anlaşması kapsamında Nef ve FC Barcelona ortak projeler gerçekleştirilecek.


Nef ve Barcelona arasındaki sponsorluk anlaşmasının detayları Nef İcra Kurulu Başkanı Erden Timur ve FC Barcelona Gelirler Bölümü Başkanı Francesco Calvo'nun katıldığı basın toplantısında paylaşıldı.


Verilen bilgiye göre, sponsorluk kapsamında Nef, FC Barcelona'nın isim ve logo kullanım haklarının yanı sıra, reklam ve tanıtım aktivitelerinde Barcelona takımı ve oyuncularının görsel kullanım haklarına sahip olacak.


Dijital ve geleneksel pazarlama, ortak logolu ürün üretimi ve satışı, promosyonel haklar, aktivite ve etkinlik hakları da Nef'in sponsorluk kapsamında sahip olduğu haklardan bazıları arasında bulunuyor. Anlaşma ile FC Barcelona'nın Türkiye'deki büyümesi güçlenirken, Nef ile birlikte bu stratejik pazardaki mevcudiyeti de büyümeye...