07 / 07 / 2024

nef kent planı projesi tamamlandı

nef kent planı projesi tamamlandı

81 Kent, 81 Vizyon sloganıyla Türkiye'nin tüm kentleri için Kentsel Vizyon Planları hazırlamak amacıyla NEF Kentsel Vizyon Platformu 6 ayda 81 kentin vizyon planını tamamladı...

Kent Etiler'de kişiye özel ödeme planı! Teslimler 2026'da!

MESA ASL ADİ Ortaklığı imzası taşıyan Kent Etiler projesinde kişiye özel ödeme planı sunuluyor. 1.361 adet konuta yer verilen projenin teslimlerinin 2026 yılında gerçekleştirilmesi planlanıyor.

Nef Arsa'da hafta sonuna özel 'Kendi Ödeme Planını Kendin Belirle' kampanyası başladı!

Yeni bir arsa yatırımı yapmak isteyenlerin detaylarını merak ettiği Nef Arsa'da 'Kendi Ödeme Planını Kendin Belirle' kampanyası başladı. İşte Nef Arsa 'Kendi Ödeme Planını Kendin Belirle' kampanyası ile ilgili detaylar...

Eppu Etüd Plan Proje Uyg.Mim.Müh. Pey.Mimarlığı Müşavirlik Kent.Tas. İnş.Taah.Sanayi.'nin merkez nakli yapıldı!

Eppu Etüd Plan Proje Uyg.Mim.Müh. Pey.Mimarlığı Müşavirlik Kent.Tas. İnş.Taah.Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti.'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Eppu Etüd Plan Proje Uyg.Mim.Müh. Pey.Mimarlığı Müşavirlik Kent.Tas. İnş.Taah.Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti.'nin merkezi Şişli'de yapıldı. 

Adalar Kent Konseyi'nden pist yapımının önünü açan imar planına itiraz!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nın Büyükada’ya helikopter pisti yapılmasının önünü açan imar planına onay vermesinden sonra Adalar Kent Konseyi, dün plan değişikliğine itiraz etti.

Mersin'in imar sorunu çözülüyor!

Mersin Akdeniz Belediye Başkanı Mustafa Gültak, Mersin’in kent planı ile ilgili en önemli sorunlarından olan 1/5000 ölçekli nazım imar planının ilk aşamasının çözüldüğü müjdeledi.

Avcılar’ın 100 yıllık kent planında AVM yok!

Avcılar Belediye Başkanı Dr. Handan Toprak Benli yaptığı açıklamada hazırladıkları imar planlarının hiçbirinde AVM yapılmasını öngörmediklerini, esnaflıkla toplumu kalkındıran geleneğe bağlı olduklarını belirtti.

NEF Çekmeköy ödeme planı!

NEF Çekmeköy ödeme planı hakkında detaylar haberimizde yer alıyor. NEF imzası ile İstanbul Anadolu Yakası Çekmeköy'de yükselen projede satışlar devam ediyor.

NEF Kandilli ödeme planı 2018!

NEF Kandilli ödeme planı 2018 detayları haberimizde yer alıyor. 406 daireden meydana gelen projenin mimari tasarımı Emre Arolat'a ait. 

Başkent Emlak Konutları ödeme planı 2018!

Teslimlerin 2020 yılında gerçekleştirilmesi öngörülen Başkent Emlak Konutları'nda ödeme planına göre; peşinde yüzde 15 indirim uygulanıyor..

Nef Ormantepe Konutları ödeme planı!

Nef Ormantepe Konutları ödeme planı kapsamında yüzde 1 peşinatla konut sahibi olunabiliyor. Projede dairelerin fiyatları 299 bin TL'den başlıyor...

Başkent Emlak Konutları Mühye ödeme planı!

Başkent Emlak Konutları projesi Ankara Çankaya'ya bağlı Mühye'de hayata geçirildi. Başkent Emlak Konutları Mühye ödeme planı kapsamında 60 ay sıfır faizle ödeme yapılabiliyor...

Sultangazi kent meydanı imar planı tadilatı askıda!

Sultangazi İlçesi, Uğur Mumcu Mahallesi, Kent Meydanı'na ilişkin imar planı tadilatı askıya çıktı..

Başkent Emlak Konutları ödeme planı 2017!

Emlak Konut GYO tarafından Ankara Çankaya ilçesine bağlı Mühye'de hayata geçirilen Başkent Emlak Konutları projesinde avantajlı satışlar devam ediyor. İşte, Başkent Emlak Konutları ödeme planı 2017..

nef kent planı projesi tamamlandı Haberi

nef kent planı projesi tamamlandı


Kamu, özel ve sivil sektörlerin işbirliği ile kentlerin geleceğini kurgulamak amacıyla; Nef Yönetim Kurulu Üyesi Erden Timur ve Şehir Plancısı /Kentsel Strateji Şirketi Kurucu Ortağı A. Faruk Göksu ile beraber 17 Ağustos 2013 tarihinde hayata geçirilen Kentsel Vizyon Platformu, kentsel dönüşüm çalışmalarına temel oluşturacak, kentsel gelişime yön verecek 81 kente ait vizyon planı çalışmalarını tamamladı. Kentsel Vizyon Platformu ve Çevre ve Şehircilik Bakanlığı desteği ile yürütülen 81 Kent 81 Vizyon projesi kapsamında Türkiye’nin tüm kentleri için vizyon planları hazırlandı.


Kentsel Vizyon Platformu kurucuları, Türkiye’nin üçüncü büyük dönüşüm sürecine girdiğini belirterek yeni dönemde planlama yaklaşımının değişmesi gerektiği ve kentlerin geleceğinin ‘imar planlarına dayalı bir yaklaşım yerine’ ‘kentsel vizyon’ yaklaşımı ve tasarımın gücü ile yeniden kurgulanması gerektiğine olan inançlarından dolayı 81 Kent...