06 / 05 / 2024

nef kolay yatırımk timur gayrimenkul

nef kolay yatırımk timur gayrimenkul

Nef kolay yatırım Merter Konutları kapsamında banka kredisi ödemeler 2 yıl sonra başlıyor. Projede satışa sunulan dairelerin fiyatları 270 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

Türkiye’de arsa yatırımı nasıl yapılmalı? İşte önemli 6 kriter

Yatırımcının son dönemde ilgisini çeken alanlardan biri de arsa ve araziler.  Genelde uzun dönem yatırımı olarak bilinen arsalarda kısa sürede kar etmek de mümkün. Gayrimenkul ve Yatırım Danışmanı Arif Güdül 6 önemli kriteri sıraladı.

Genç yatırımcılara 3 önemli tavsiye! 'Ev, araba ucuzdu artık her şey pahalandı diye kaçmayın'!

Milyonlarca genç, çoğu zaman kısa yoldan köşeyi dönmenin yollarını arıyor. Peki gençler nasıl yatırım yapmalı? Kısa yoldan köşeyi dönmek mümkün mü? 

2024'ün yıldızı belli oldu! Yatırımcısına en çok kazandıran yatırım aracı arsa olacak!

Arsa yatırımının 2024 yılında konut ve dövizden daha çok kazandıracağı belirtildi. Nef Yönetim Kurulu Başkanı Erden Timur, bu sene en çok arsanın konuşulacağına dikkat çekti. İşte ayrıntılar...

Konuttan vazgeçen yatırımcı neden arsaya yöneldi?

Son dönemde yatırımcının gayrimenkulde yatırım tercihi arsadan yana oluyor. Peki, Konuttan vazgeçen yatırımcı neden arsaya yöneldi? Konuyu Nef’in Yönetim Kurulu Başkanı Erden Timur, değerlendirdi...

Yüzde 30 ile yüzde 1400 arasında kâr etmek mümkün! İşte yatırım yaparken dikkat edilmesi gerekenler...

Yatırım yapmak isteyenler en kolay yöntem olan faiz, altın ve döviz gibi alanlara yöneliyor. Ama araştırma ve uzman görüşleriyle ilerlendiği zaman çeşitli yatırım araçları da bulunuyor. Profesyonel ekiplerce yönetilen ve amacı kâr ettirmek olan fonlara para girişi günden güne artıyor. İşte detaylar.

Altın fiyatlarında yükseliş sürecek! İşte altına yatırım yapmanın en kolay yolu!

Dünya genelinde değişen makro ekonomik koşullar nedeniyle altın cazip bir yatırım aracı olarak ön planda. Altın fiyatlarındaki yükseliş beklentisi devam ederken, Tether Gold da fiziki altın tasarrufuna kıyasla yatırımcılara çeşitli avantajlar sunuyor.

Gayrimenkul yatırımı yapmanın ucuz yolu

Hatırı sayılır bir birikiminiz yoksa ya da piyangodan ikramiye çıkmadıysa yatırım amacıyla konut ya da arsa satın almanız bir hayli zor. Ancak enflasyonun hızlı yükseldiği bir ekonomide tasarrufunuz erimesin istiyorsanız sektörün getirisinden faydalanmak için küçük bütçelerle yatırım mümkün.

Küçük yatırımcıya 7 önemli uyarı

Hazine ve Maliye Bakanı tasarruf sahiplerine BİST'i adres gösterdi peki hisse senedi yatırımında riskler ve temel ilkeler neler? Parayı katlamak mümkün mü? Fırsatlar ve riskler neler?

Akyapı yatırımlarına tam gaz devam ediyor!

Son bir yıl içinde Limonlu Bahçe Konakları, Metkap ve Big Country projeleriyle 3 milyar TL'lik yatırıma başlayan Akyapı, inşaatlarına son sürat devam ederken yeni projeleri için de arsa yatırımları yapıyor. Başta sanayi ve ticari projeleri için hazırlıkta olan Akyapı, Dudullu, Hadımköy, Başakşehir v

Nef Arsa yatırımlık arazilerde yüzde 20 indirim yaptı! 187 bin 500 lirası olan hiç kaçırmasın

Türkiye'de yatırım fırsatı arayanlara bekledikleri haber Nef Arsa'dan geldi. Altın mı alsam dola rmı yoksa borsaya mı girsem diye düşünenlere sıfır riskli arsa fırsatı bulundu. Eğer elinizde 187 bin 500 lira varsa bu fırsatı hiç kaçırmayın.

Analistlerden yatırımcıların canını yakacak altın açıklaması: Kolay düşüş yaşanabilir...

Altın fiyatları, dolar kurunun etkisi ve ABD tahvil getirilerindeki artışın olumsuz etkenlerinden dolayı dalgalı seyre geçti. Altın fiyatları için' kolay düşüş' açıklaması yapan analistler yatırımcıları uyardı: Canınız yanabilir! İşte detaylar...

Arsa almak için doğru zaman mı? Arsa yatırımı yapmak isteyenler dikkat!

Nef Yönetim Kurulu Başkanı Erden Timur son zamanlarda sık sık gündeme gelen arsa yatırımı ile ilgili önemli açıklamalar yaptı. Peki arsa almak için doğru zaman mı? İşte merak edilen o sorunun yanıtı...

Bitcoin'de risk arttı mı? Yatırımcılar dikkat!

Kriptoların devi olarak nitelendirilen Bitcoin'de dip dalgasını henüz mümkün olduğuna dikkat çekiliyor. Bu dönemde yatırım gerçekleştirecekler için çok ciddi alım fırsatlarının meydana çıkabileceğine dikkat çekiliyor.

nef kolay yatırımk timur gayrimenkul Haberi

nef kolay yatırımk timur gayrimenkul

Nef Merter 14 projesinde satışlar başladı. 10 - 15 katlı 2 blok halinde hayata geçirilen projedeki dairelerin alanları 36 metrekare ile 89 metrekare arasında değişiyor. 


Nef kolay yatırım Merter Konutları projesinde de geçerli. Kolay yatırım kapsamında peşinat ödemesi 24 ayda, banka kredisi ödemesi ise 2 yıl sonra başlıyor.


1+0 ve 1+1 dairelerin yer aldığı Nef Merter 14 projesinde teslimler 2016 yılının Aralık ayında gerçekleşecek. Projede 399 tane daire yer alıyor.


Daire fiyatlarının 270 bin TL ile 720 bin TL arasında değiştiği Nef Merter 14 projesi Nef Merter 12 projesinin bitişiğinde hayata geçiriliyor. 


Nef Merter 14 iletişim

Telefon: 444 9 633

Web: www.nef.com.tr

Esra Nur...