04 / 05 / 2024

Nef yeni konur projeleri

Nef yeni konur projeleri

Lüksü ulaşılabilir kıldıklarını dile getiren Nef Yönetim Kurulu Başkanı Erden Timur, "10 yıl içinde 10 metropolde yeni projelerimizle Nef bayrağını dalgalandırmayı hedefliyoruz" diyor.

Nef Arsa'da hafta sonuna özel 'Kendi Ödeme Planını Kendin Belirle' kampanyası başladı!

Yeni bir arsa yatırımı yapmak isteyenlerin detaylarını merak ettiği Nef Arsa'da 'Kendi Ödeme Planını Kendin Belirle' kampanyası başladı. İşte Nef Arsa 'Kendi Ödeme Planını Kendin Belirle' kampanyası ile ilgili detaylar...

Nef Arsa'lar 29 Şubat'a kadar Sevgililer Günü'ne özel yüzde 30 indirimli!

Yeni bir arsa yatırımı yapmak isteyenlerin radarına giren Nef Arsa projelerinde Sevgililer Günü Kampanyası başladı. Söz konusu kampanya kapsamında 29 Şubat'a kadar arsalar yüzde 30 indirimle satılacak.

Nef Arsa 31. ofisini Diyarbakır'da açtı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Nef Arsa, Türkiye'nin her yerindeki arsa portföyünün tanıtım ve satış operasyonları yürütmek üzere Diyarbakır'da yer alan yeni satış ofisini hizmete açtı. 31. Ofisini açan Nef, arsa tarafında genişlemeyi sürdürecek. 

Nef Koruköy'ün yeni etabında Ekim'e özel fırsat! 1+1'ler 3.9 milyon TL'den başlayan fiyatlarla satışta! 

Nef Koruköy'ün yeni etabında konut satışları devam ediyor. Projede Ekim ayına özel 1+1 konutlar 3 milyon 900 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışta. İşte ayrıntılar... 

Nef Arsa satış ofisi ağına Antalya'yı da ekledi

Nef Arsa, Türkiye'nin her yerindeki arsa portföyünün satış ve tanıtım operasyonları gerçekleştirmek üzere Antalya'da bulunan yeni satış ofisini hizmete açtı. Nef, büyük yatırım değerine sahip olan "Nef Arsa"ları, Türkiye'nin önde gelen şehirlerinde yeni sahipleriyle buluşturmaya devam ediyor.

Nef Arsa projelerinde yüzde 10 peşinat ve 24 aya varan vade fırsatı! 

Nef Arsa projeleri ülke genelinde yaygınlaşırken, yeni satış ofisi de Gaziantep’te açılıyor. Projelerde yüzde 10 indirim ve 24 aya varan vade fırsatı sunuluyor. İşte ayrıntılar... 

Nef Çekmeköy Koruköy satışta! Yeni proje!

Nef tarafından hayata geçirilen ve satış rekoru kıran Çekmeköy projesinin 77 bin metrekarelik yeni alanında yer alan Nef Koruköy satışta. Yeni Proje!

Nef Meram satışta! 157 villalık yeni proje Eylül 2025'te teslim!

İstanbul'daki projelerinin yanı sıra arsa satışlarına da devam eden Nef'in Konya'da hayata geçirdiği Nef Meram satışa çıktı. 157 villanın yer aldığı projenin teslimlerinin 2025 yılının Eylül ayında yapılması planlanıyor. 

Nef Arsa Assos'ta metrekaresi 6 bin 250 TL'ye! 12 ay vade fırsatıyla!

Nef Arsa Assos'ta  sahil tarafındaki yeni parseller satışa sunuldu. İlk etabı çok hızla tükenen Nef Arsa Assos, metrekaresi 6 bin 250 TL'ye, 12 ay vade fırsatıyla satışa sunuluyor.

Nef Arsa Assos'ta sınırlı sayıda arsa satışta!

Nef Arsa Assos'ta yeni parseller satışa sunuldu. İlk etabı çok hızla tükenen Nef Arsa Assos, doğal ve bol oksijen içinde bir yaşam vadediyor. İşte ayrıntılar...

Nef Çekmeköy Koruköy satışta! Dev projenin 3. etabında 0.69 faiz fırsatı! 

Nef'in 2 günde 497 adet konut satışıyla rekora imza attığı Nef Çekmeköy projesinin yeni etabı Nef Koruköy resmen satışta. Projede 0.69 faiz ve 15 yıl vade fırsatı sunuluyor. İşte ayrıntılar...

Kempinski, Nef ile masaya oturdu! Bodrum ve Sapanca projeleri için 365 milyon avroluk imza atıldı!

Kempinski Grubu, Türkiye pazarında da büyümeyi hedefliyor. Kempinski Grubu, hizmet vereceği Sapanca ve Gölköy’de iki yeni lüks konut ve konaklama projesi için Nef ile sözleşme imzaladı.

Nef'ten Miami'ye 2 bin 200 konutluk yeni proje geliyor!

Nef Yönetim Kurulu Başkanı Erden Timur yaptığı açıklamada Miami’de 2 bin 200 konut için 3 arazinin satın alımını tamamladık ve yatırımına başladıklarını söyledi. 

Nef yeni konur projeleri Haberi

Nef yeni konur projeleri

5 yıldan daha kısa sürede 1 milyar TL ciroya ulaşarak, ulaşılması zor bir rekora imza atan Nef in hedefi dünyadaki 10 önemli metropolde projeler geliştirmek. Nef Yönetim Kurulu Başkanı Erden Timur, lüksü ulaşılabilir kıldıklarını belirterek "10 yıl içinde 10 metropolde yeni projelerimizle Nef bayrağını dalgalandırmayı hedefliyoruz" diyor. Timur, 5 yıl içinde ise 5 bin konut ile 6 bin yatak kapasiteli akademik rezidans geliştirmeyi planladıklarını belirtiyor.


Sosyal bir şirket olarak 7 yıl önce kurulan Nef, 5 yıldan daha kısa sürede 1 milyar TL ciroya ulaşarak, reel sektörde Cumhuriyet tarihinde bir rekora imza attı. Son 3 yıldır sektörde konut satış adedinde ve ciroda lider olan Nef in anlamı ise 'nefes'ten geliyor. Nefes alıp vermek gibi aldığını vermek felsefesinden yola çıkan Nef,...